עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשיתי ab שהיא מלאת נפח בחיטוב זה בזבוז לדעתי . אני לוקח תכנית מהפורטל שהיא בתכלס אותם תרגילים שהייתי עושה . רק לא כל התרגילים והתרכזות בכח במקום נפח.יש הרבה תוכניות בפורטל, תצטרך להיות קצת יותר ספציפי.
אבל עצה שלי, אם עשית מסה עד עכשיו אז פשוט קח את מה שעשית עד עכשיו ותמשיך איתו כל עוד אתה יכול, ובמידה וזה קשה מדי תוריד איזה סט או 2 מתרגילים לפי הצורך
התכנית בפורטל של ab היא נורא קצרה.. פחות מ40 דקות .. זה הטווח זמן שאמור לקחת לי ? לקחתי את התכנית הראשון של ab (חזה כתפיים אחורית a רגליים גב קדמית b)יש הרבה תוכניות בפורטל, תצטרך להיות קצת יותר ספציפי.
אבל עצה שלי, אם עשית מסה עד עכשיו אז פשוט קח את מה שעשית עד עכשיו ותמשיך איתו כל עוד אתה יכול, ובמידה וזה קשה מדי תוריד איזה סט או 2 מתרגילים לפי הצורך
תנוח יותר בתרגילים המורכבים( 2-3 דק)התכנית בפורטל של ab היא נורא קצרה.. פחות מ40 דקות .. זה הטווח זמן שאמור לקחת לי ? לקחתי את התכנית הראשון של ab (חזה כתפיים אחורית a רגליים גב קדמית b)
נחתי למעלה מ3 דקות אפילו. התכנית די קצרה, לא?תנוח יותר בתרגילים המורכבים( 2-3 דק)
לא.נחתי למעלה מ3 דקות אפילו. התכנית די קצרה, לא?
אז 40 דקות נורמאלי או לא?
כן, וכןאז 40 דקות נורמאלי או לא?
אתה יודע על איזה תכנית אני מדבר נכון ?
וואלה מוזר לי עדיין התכנית הזאת, בss לקח לי אפילו יותר זמן לסיים אימון.כן, וכן
אתה יכול לעשות גם תאומים 2-3 סטים באימון רגליים
זה הגיוני, בss אפשר לנוח גם 8-10 דקות אחרי סקוואט כבד ממשוואלה מוזר לי עדיין התכנית הזאת, בss לקח לי אפילו יותר זמן לסיים אימון.
אין שום סיבה ב-SS לנוח 8-10 דקות, זה ממש מוגזם, לא מדובר על סקוואטים של פי 3 משקל גוףזה הגיוני, בss אפשר לנוח גם 8-10 דקות אחרי סקוואט כבד ממש
התכוונתי לרמה כזאת. ברמה פחות גבוהה אפשר גם 5 דקות שזה גם הרבה ביחס למה שנחים בABאין שום סיבה ב-SS לנוח 8-10 דקות, זה ממש מוגזם, לא מדובר על סקוואטים של פי 3 משקל גוף
יוסי קלמנוביץ כתב את זה החודש.אין שום סיבה ב-SS לנוח 8-10 דקות, זה ממש מוגזם, לא מדובר על סקוואטים של פי 3 משקל גוף
זה נורמאלי שהתכנית ab שאני מבצע לוקחת לי סך הכל 40 דקות מקסימום ? הייתי רגיל אמנם לבצע תכנית ab עם המון נפח שלקח לי שעה ורבע אימון ולרוב דקה מנוחה בין סט לסטיוסי קלמנוביץ כתב את זה החודש.
3.לקחת מנוחות ארוכות מדי בין הסטים.
שלא תחשבו לרגע שחזרתי לשנות ה-80, ואני מדבר על לנוח 45 שניות בין סט לסט.
כמובן שצריך להגיע טרי יחסית לכל סט, כדי להבטיח ביצועים טובים ונפח עבודה גבוה.
אבל אני רואה המון מתאמנים שלוקחים את זה לקיצון שני. נחים 7-8 דקות בין סטים,
ולא כשמדובר בניסיונות מקסימליים...
ריאלית במיוחד ברמה בינונית, מה שלא קרה ב 3-5 דקות כבר לא יקרה בעוד מנוחה,
ואתם מפחיתים את הכושר שלכם לעמוד בעומסים.
בנוסף, ככל שהמשקל עולה תצטרכו אפילו יותר מנוחה.
אל תהיו אלה שעושים 15 סטים בשעתיים וחצי
תפרסם לינק לתוכנית שנהיה בטוחים למה אתה מתכווןזה נורמאלי שהתכנית ab שאני מבצע לוקחת לי סך הכל 40 דקות מקסימום ? הייתי רגיל אמנם לבצע תכנית ab עם המון נפח שלקח לי שעה ורבע אימון ולרוב דקה מנוחה בין סט לסט
תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף התכנית הראשונה פהתפרסם לינק לתוכנית שנהיה בטוחים למה אתה מתכוון
האימונים באמת לא ארוכים, אבל התוכנית בסדר.
תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף התכנית הראשונה פה