הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית ab מהפורטל לחיטוב

יש הרבה תוכניות בפורטל, תצטרך להיות קצת יותר ספציפי.
אבל עצה שלי, אם עשית מסה עד עכשיו אז פשוט קח את מה שעשית עד עכשיו ותמשיך איתו כל עוד אתה יכול, ובמידה וזה קשה מדי תוריד איזה סט או 2 מתרגילים לפי הצורך

• פותח/ת השרשור
אבל עצה שלי, אם עשית מסה עד עכשיו אז פשוט קח את מה שעשית עד עכשיו ותמשיך איתו כל עוד אתה יכול, ובמידה וזה קשה מדי תוריד איזה סט או 2 מתרגילים לפי הצורך
עשיתי ab שהיא מלאת נפח בחיטוב זה בזבוז לדעתי . אני לוקח תכנית מהפורטל שהיא בתכלס אותם תרגילים שהייתי עושה . רק לא כל התרגילים והתרכזות בכח במקום נפח.

• פותח/ת השרשור
התכנית בפורטל של ab היא נורא קצרה.. פחות מ40 דקות .. זה הטווח זמן שאמור לקחת לי ? לקחתי את התכנית הראשון של ab (חזה כתפיים אחורית a רגליים גב קדמית b)

התכנית בפורטל של ab היא נורא קצרה.. פחות מ40 דקות .. זה הטווח זמן שאמור לקחת לי ? לקחתי את התכנית הראשון של ab (חזה כתפיים אחורית a רגליים גב קדמית b)
תנוח יותר בתרגילים המורכבים( 2-3 דק)

אין שום סיבה ב-SS לנוח 8-10 דקות, זה ממש מוגזם, לא מדובר על סקוואטים של פי 3 משקל גוף
התכוונתי לרמה כזאת. ברמה פחות גבוהה אפשר גם 5 דקות שזה גם הרבה ביחס למה שנחים בAB

אין שום סיבה ב-SS לנוח 8-10 דקות, זה ממש מוגזם, לא מדובר על סקוואטים של פי 3 משקל גוף
יוסי קלמנוביץ כתב את זה החודש.

3.לקחת מנוחות ארוכות מדי בין הסטים.
שלא תחשבו לרגע שחזרתי לשנות ה-80, ואני מדבר על לנוח 45 שניות בין סט לסט.
כמובן שצריך להגיע טרי יחסית לכל סט, כדי להבטיח ביצועים טובים ונפח עבודה גבוה.
אבל אני רואה המון מתאמנים שלוקחים את זה לקיצון שני. נחים 7-8 דקות בין סטים,
ולא כשמדובר בניסיונות מקסימליים...
ריאלית במיוחד ברמה בינונית, מה שלא קרה ב 3-5 דקות כבר לא יקרה בעוד מנוחה,
ואתם מפחיתים את הכושר שלכם לעמוד בעומסים.
בנוסף, ככל שהמשקל עולה תצטרכו אפילו יותר מנוחה.
אל תהיו אלה שעושים 15 סטים בשעתיים וחצי

• פותח/ת השרשור
יוסי קלמנוביץ כתב את זה החודש.

3.לקחת מנוחות ארוכות מדי בין הסטים.
שלא תחשבו לרגע שחזרתי לשנות ה-80, ואני מדבר על לנוח 45 שניות בין סט לסט.
כמובן שצריך להגיע טרי יחסית לכל סט, כדי להבטיח ביצועים טובים ונפח עבודה גבוה.
אבל אני רואה המון מתאמנים שלוקחים את זה לקיצון שני. נחים 7-8 דקות בין סטים,
ולא כשמדובר בניסיונות מקסימליים...
ריאלית במיוחד ברמה בינונית, מה שלא קרה ב 3-5 דקות כבר לא יקרה בעוד מנוחה,
ואתם מפחיתים את הכושר שלכם לעמוד בעומסים.
בנוסף, ככל שהמשקל עולה תצטרכו אפילו יותר מנוחה.
אל תהיו אלה שעושים 15 סטים בשעתיים וחצי
זה נורמאלי שהתכנית ab שאני מבצע לוקחת לי סך הכל 40 דקות מקסימום ? הייתי רגיל אמנם לבצע תכנית ab עם המון נפח שלקח לי שעה ורבע אימון ולרוב דקה מנוחה בין סט לסט

זה נורמאלי שהתכנית ab שאני מבצע לוקחת לי סך הכל 40 דקות מקסימום ? הייתי רגיל אמנם לבצע תכנית ab עם המון נפח שלקח לי שעה ורבע אימון ולרוב דקה מנוחה בין סט לסט
תפרסם לינק לתוכנית שנהיה בטוחים למה אתה מתכוון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית