הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה

izinaim

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
23
50
0
אז ככה סיימתי חיטוב במשקל 75 עברתי לנטרלי לשבועיים ואז התחלתי מסה ואני כבר 10 ימים במסה עליתי 3 קילו ואני רק אוכל +500 מהתחזוקה שלי.. יש מצב שבעיקר נוזלים ולא שומן?.
כי עד לפני שהתחלתי מסה הייתי על דל פחמימה..

לא מחייב, אם בן אדם היה בחיטוב ארוך לדוגמה 4-6 חודשים (או יותר) יכול בנטראלי לעלות במסת שריר בקצב מטורף ואין צורך אפילו לעלות למאזן חיובי, זה קורה למתחילים בעיקר ולאנשים שזו הפעם הראשונה או השנייה שעשו חיטוב.

סתם שאלה משה.
אם אדם רוצה לעלות במסת שריר כן? למה שיעשה בכלל חיטוב? זה לא ממש תורם...למעשה אתה נעצר במקום ומוריד שומן ..לא ככה?

סתם שאלה משה.
אם אדם רוצה לעלות במסת שריר כן? למה שיעשה בכלל חיטוב? זה לא ממש תורם...למעשה אתה נעצר במקום ומוריד שומן ..לא ככה?

כי אנשים רוצים שיראו ל את הרירים הגדוליייייייייים:bananaparty:

שימי כן אז מה הקטע? לעשות חיטוב (שזה קשה לאללה) להשאר במצב הזה כמה חודשים .... ושוב לאכול כמו חזיר בשביל לעלות במסה? נשמע דפוק אלה אם אתה בודיבילדר שזה העובדה שלך.

אז ככה סיימתי חיטוב במשקל 75 עברתי לנטרלי לשבועיים ואז התחלתי מסה ואני כבר 10 ימים במסה עליתי 3 קילו ואני רק אוכל +500 מהתחזוקה שלי.. יש מצב שבעיקר נוזלים ולא שומן?.
כי עד לפני שהתחלתי מסה הייתי על דל פחמימה..
עם היית בגרעון קלורי רציני תקופה ממושכת-יש מצב לסופר קומפנסיישן לאחר תקופה כזאת. זה קורה הרבה לבילדרים לאחר התחרות,אני אישית ירדתי 16 -עליתי 22 בחודשיים הבאים בלי חומרים

שימי כן אז מה הקטע? לעשות חיטוב (שזה קשה לאללה) להשאר במצב הזה כמה חודשים .... ושוב לאכול כמו חזיר בשביל לעלות במסה? נשמע דפוק אלה אם אתה בודיבילדר שזה העובדה שלך.

לא הייתי רציני
אבל יש דעות שהאם יש לך הרבה שומן העליה פחות טובה בגלל זה ממליצים לאנשים עם א.ש גבוה לחטב לפני מסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית