הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ פרס

• פותח/ת השרשור Tal17
  • פורסם בתאריך

Tal17

משתמש מתחיל
67
2
נק' מוניטין:
2
67
2
מה קורה חברים?
אני אגש ישר לעניין,
אני מעוניין להתחזק בבנץ פרס ולצבור משקל על המוט, אני כרגע עושה בנץ פרס 27.5 כל צד שזה יוצא 75 בנץ, שזה כלום.

אני עובד במתקונת של :
בנץ פרס 2 סטים חימום ל10 חזרות ועוד 3 סטים של עבודה (27.5) ל 8חזרות.
סהכ 5 סטים

לאחר מכן לחיצת חזה דאמבלים בשיפוע עילון 25 כל צד, 3 סטים ל8 חזרות.

כבלים 3 סטים מלמעלה 10 חזרות
כבלים 2 סטים מהאמצע 10 חזרות
ואז בגדול יד אחורית.

עכשיו אני לא מבקש שתשנו לי תכנית, השאלה שלי היא האם אני מעמיס על השריר והוא לא מספיק להתאושש ובגלל זה אני לא עולה במשקלים בבנץ ואז כאילו לעבור לאימון של לבוא למכון לעשות 5 סטים כפול 6 בנץ פרס עוד תרגיל עזר ל3 סטים, יד אחורית וזהו?(40דק אימון)
נ.ב אימון חזה ראשון מתבצע ביום ראשון ולאחר מכן ביום רביעי, abc בגדול, לא מעוניין לעבור לss או לינארית או טקסס.

או משהו אחר? תודה לעונים.

התוכנית שלך סתם רשימת מכולת בלי היגיון אמיתי, אולי זה עזר לך להתקדם עד לשם, אבל אתה צריך משהו יותר מבוסס

אתה לא ממש תצליח להתקדם המון במשקלים עם תכנית כמו ABC
לפחות תעבור לAB אם אתה לא מעוניין בלינארית טקסס או SS

• פותח/ת השרשור
התוכנית שלך סתם רשימת מכולת בלי היגיון אמיתי, אולי זה עזר לך להתקדם עד לשם, אבל אתה צריך משהו יותר מבוסס
אתה לא ממש תצליח להתקדם המון במשקלים עם תכנית כמו ABC
לפחות תעבור לAB אם אתה לא מעוניין בלינארית טקסס או SS

מה זאת אומרת משהו יותר מבוסס? אני עובד על כל הרובדים של החזה בעצימות טובה, סה''כ 13 סטים לחזה שזה אחלה, בניתי אותה לפי מדריכים בפורום וכמובן ניסיון וניסוי וטעיה.

ואני עושה ab מנוחה abc.
הרעיון שאני לא מעונין בטקסס או לינארית כי היא מתמקדת בעיקר בצבירת משקלים על המוט, אני בתקופת המסה כרגע ויותר נוח לי לחלק את האימונים.
כרגע אני עולה בכל משקלי העבודה שלי, אומנם לא בצורה סופר מהירה אך בבנץ תקוע כבר זמן מה.

@Tal17 מה שחסר בכל מה שכתבת, זה מה התכנון שלך לעליה במשקלי עבודה.

לדוגמא אם כתבת שאתה עושה 8*3 עם 75.
איזה משקל וכמה חזרות אתה מתכנן לבצע ב 10 אימונים הבאים

• פותח/ת השרשור
@Tal17 מה שחסר בכל מה שכתבת, זה מה התכנון שלך לעליה במשקלי עבודה.

לדוגמא אם כתבת שאתה עושה 8*3 עם 75.
איזה משקל וכמה חזרות אתה מתכנן לבצע ב 10 אימונים הבאים

בעיקרון השאיפה היא 1.25 כל צד בשבוע ל10 חזרות, ברגע שאני מצליח 10 חזרות עם אותו משקל אני מעלה.
השאלה שלי אם בדרך שלי כרגע אני אצליח לעלות או שאני שוגה בדרך? האם ניתן לעלות בתקופת המסה משקלים?(מה שכן קורה בתרגילים אחרים וכן הגיוני כל עוד נמצאים במאזן קלורי חיובי וגירוי מספיק של השריר), זה "התסביך" שאני נמצא בו, לא עולה במשקלי עבודה בבנץ.

יש כמה בעיות לדעתי:
1. יותר מדי תרגילים לחזה, מספיק חזה 'רגיל' לטווח חזרות 5-6 לשלושה סטים (לא כולל חימום) עוד תרגיל עזר לדוגמא פרפר לשני סטים של 10 חזרות, תרגיל ליד אחורית 2 סטים של 12 חזרות אני הייתי עושה מקבילים עם משקל
2. החימום לא מספיק ל 75 קילו, הייתי עושה סט אחד עם מוט ריק, אחד עם 40, אחד עם 55, אחד עם 65.
3. ב 10 חזרות קשה להתקדם ב 2.5 קילו, תוריד את החזרות
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
יש כמה בעיות לדעתי:
1. יותר מדי תרגילים לחזה, מספיק חזה 'רגיל' לטווח חזרות 5-6 לשלושה סטים (לא כולל חימום) עוד תרגיל עזר לדוגמא פרפר לשני סטים של 10 חזרות, תרגיל ליד אחורית 2 סטים של 12 חזרות אני הייתי עושה מקבילים עם משקל
2. החימום לא מספיק ל 75 קילו, הייתי עושה סט אחד עם מוט ריק, אחד עם 40, אחד עם 55, אחד עם 65.
3. ב 10 חזרות קשה להתקדם ב 2.5 קילו, תוריד את החזרות
בהצלחה

1. המון תודה, באמת.
2. אנסה את ההמלצות שלך לתקופה ונראה איך זה משפיע עלי.
3. האימון לא יהיה קצר מידי? 40 דק בערך ?
4. החימום הנ"ל לא מתיש?

1. המון תודה, באמת.
2. אנסה את ההמלצות שלך לתקופה ונראה איך זה משפיע עלי.
3. האימון לא יהיה קצר מידי? 40 דק בערך ?
4. החימום הנ"ל לא מתיש?
אם אתה עושה רק חזה אז האימון לא יהיה ארוך במיוחד
החימום אמור להכין אותך לסטים של העבודה, את ה 65 תעשה ל 3 חזרות, את ה 55 ל 5 חזרות
בהצלחה

Back
למעלה תחתית