עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנראה שאני מאוד חכם ומוכשר. או שפשוט אני יודע לקרוא את המציאות כשהיא עומדת לי מול העיניים.איך הגעת למסקנה שהיא הולכת בליינד?
אשרי המאמין טרול יקר. כשבנאדם הולך בליינד אחרי מישהו שהוא מעריץ ועוד בנאדם מהדור של האינסטוש והצומי אז שום דבר חוץ מפציעה לא ישבור את זה. אנחנו יכולים רק לנסות.
טענת טענה, תגבה אותה.כנראה שאני מאוד חכם ומוכשר. או שפשוט אני יודע לקרוא את המציאות כשהיא עומדת לי מול העיניים.
צודק. זמן להעיף את הטרול.הוא רושם משפטים שלמים של משתמש בכספ, למרות שיש פה עוד כמה שידעו את זה אני זה שיגיד כי חבל על האנרגיה שלכם
כשתמציא מכונה לקריאת מחשבות אני אהיה הראשון להשתמש בה טרול יקר.טענת טענה, תגבה אותה.
אה וטרול יקר טרול נכבד. תביא סימוכין שאתה לא טרול.טענת טענה, תגבה אותה.
הסימוכין שלי הוא שראיתי פה רדיפה חסרת כל פשר והרגשתי צורך להתערב.צודק. זמן להעיף את הטרול.
כשתמציא מכונה לקריאת מחשבות אני אהיה הראשון להשתמש בה טרול יקר.
אה וטרול יקר טרול נכבד. תביא סימוכין שאתה לא טרול.
מידע - מאמר בנושא "גב עגול בדדליפט"איך הגעת למסקנה שהיא הולכת בליינד?
אז תצרף סימוכין במקום להגיד "יש סימוכין עחי אל תהיה טמבל"
זה לא סימוכין. לך תקרא מה זה סימוכין ותחזור עם סימוכין. תודה טרול יקרהסימוכין שלי הוא שראיתי פה רדיפה חסרת כל פשר והרגשתי צורך להתערב.
הסימוכין שלי הוא שראיתי פה רדיפה חסרת כל פשר והרגשתי צורך להתערב.
כשהביקורת הזו חוזרת פעם אחר פעם ומגיעה למחוזות אישיים כן.לומר לבחורה שהעלתה לפה סרטון של הדדליפט שלה שהדדליפט שלה נראה זוועה זה רדיפה חסרת על פשר?
כשהביקורת הזו חוזרת פעם אחר פעם ומגיעה למחוזות אישיים כן.
כשהביקורת הזו חוזרת פעם אחר פעם ומגיעה למחוזות אישיים כן.
אני סיימתי פה, לילה טוב.
פחחחחח המאמר... קראתי אותו באנגלית פעם וגם את הספר של סטאר. אין שום סיכוי שסטאר היה אומר דבר כזה. הוא דיבר על גוד מורנינגים לחזרות עם טיפה התעגלות הסוף של התנועה. מדובר היה על משקל של גוד מורנינג ולא של דדליפט והוא גם הדגיש שצריך קודם להתחסק יפה מאוד עם גוד מורנינג רגיל ונתן שם עוד מלא הסתייגויות. עוד סיפור שהגיע אלי זה שאחד המתאמנים של סטאר מפעם (היום מאמן הרמת משקולות בארהב) ראה מישהו שמתעגל לו בדדליפט הגב העליון. הוא קטל אותו חזק מאוד על זה ונתן לו המלצות איך לחזק את זה. שתבין שהוא דיבר על הגב העליון ואצלה הכל מתעגל.מידע - מאמר בנושא "גב עגול בדדליפט"
חומר לקריאה ומחשבה, ואני לא מדבר על המאמר, אני מדבר על הדיון.
פספסת את הנקודה שליפחחחחח המאמר... קראתי אותו באנגלית פעם וגם את הספר של סטאר. אין שום סיכוי שסטאר היה אומר דבר כזה. הוא דיבר על גוד מורנינגים לחזרות עם טיפה התעגלות הסוף של התנועה. מדובר היה על משקל של גוד מורנינג ולא של דדליפט והוא גם הדגיש שצריך קודם להתחסק יפה מאוד עם גוד מורנינג רגיל ונתן שם עוד מלא הסתייגויות. עוד סיפור שהגיע אלי זה שאחד המתאמנים של סטאר מפעם (היום מאמן הרמת משקולות בארהב) ראה מישהו שמתעגל לו בדדליפט הגב העליון. הוא קטל אותו חזק מאוד על זה ונתן לו המלצות איך לחזק את זה. שתבין שהוא דיבר על הגב העליון ואצלה הכל מתעגל.
פחחחחח המאמר... קראתי אותו באנגלית פעם וגם את הספר של סטאר. אין שום סיכוי שסטאר היה אומר דבר כזה. הוא דיבר על גוד מורנינגים לחזרות עם טיפה התעגלות הסוף של התנועה. מדובר היה על משקל של גוד מורנינג ולא של דדליפט והוא גם הדגיש שצריך קודם להתחסק יפה מאוד עם גוד מורנינג רגיל ונתן שם עוד מלא הסתייגויות. עוד סיפור שהגיע אלי זה שאחד המתאמנים של סטאר מפעם (היום מאמן הרמת משקולות בארהב) ראה מישהו שמתעגל לו בדדליפט הגב העליון. הוא קטל אותו חזק מאוד על זה ונתן לו המלצות איך לחזק את זה. שתבין שהוא דיבר על הגב העליון ואצלה הכל מתעגל.
הבנתי אותך. הוספתי את זה בלי קשר כתוספת. שלא יבוא מישהו ויגיד וואלה מה הבעיה במה שהם כתבו שם בשרשור, סטאר אומר שזה בסדר.פספסת את הנקודה שלי
בת זוג פיזיותרפיסטית יכולה להועיל.וכרגע צריך טיפולים שבועיים על מנת לסיים את ההכנה בשלום פלוס ככל הנראה תקופת שיקום אחרי זה. שווה את זה? תלוי את מי שואלים כמובן
מי אמר פה משהו אישי עליה? חיפוש הצומי והפרסום? אנחנו רואים את זה מעצם הפרסום של הסרטון פה וליאור כתבה על זה יפה. זה דור האינסטוש גבר וזה מה שהם מחפשים. חוץ מזה כל הביקורת זה רק על הטכניקה. שתעשה מה שהיא רוצה אבל אם היא מעלה לפה אז זה מה שיקרה.כשהביקורת הזו חוזרת פעם אחר פעם ומגיעה למחוזות אישיים כן.
אני סיימתי פה, לילה טוב.
אשמח שתצרף ביסוס לטענה והוכחה מהמקורות (סימוכין...) לזה שאיני יודע מה זה סימוכיןדיון שלם נוצר סביב מטומטם שלא יודע מה זה סימוכין, שמישהו לפחות יטריל אותו כמו שצריך בחזרה