עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז בוא ספא לנו. מה אתה בא ומדבר פה על משהו שחצי מהאנשים כולל אני לא מבינים מי ומה זה ואז אתה עוד משמיץ מישהי ואומר שהיא עשתה דברים מאגו. לי נשמע שאתה חבר של ההוא שהיא יצאה עליו (סופטי?) ואתה בא להגן על חבר שלך ועל הדרך שורף אותה. תסתכל במראה חבר אתה עושה פה בדיוק את מה שאתה מפיל עליה.
אני מבקר את ההוא שכתב פה חידות ואני אומר את זה אמיתי. חצי ממי שקורא את זה לא מבין מה הוא רוצה. ניחוש שלי זה קשור לסופטי ולמתאמנת שלו מפעם אבל שירשום גלוי. הוא בא להשמיץ אותה שהיא רושמת דברים סתם? אז שיסביר כי אם לא אז גם הוא מבלבל את המח. נרשמתי כי באתי להגיב על השטויות שהמפצל רשם פה וזה לא קשור לא להיא שפתחה את השרשור ולא לסופטי. ומי אתה שתבוא להטיף לי? ההודעה הראשונה שלך פה זה מה שהגבת לי ונשמע שאתה מגן פה על מישהו. תלמד מה זה אירוניה לפני שאתה קורא לי טיפש.שלושה ימים אחרי שהאשכול נפתח נרשמת לפורום, תרשום כמה ביקורת שאתה רוצה אבל אל תביך את עצמך בניסיון פתטי להכחיש את זה שאתה יודע בדיוק את מי אתה מבקר.
וגם אם כן, לפחות תעשה את זה בצורה קצת יותר מתוחכמת מ - (סופטי?), ככה אולי תצא פחות מטומטם.
מעניין , מי מרוויח מזה שפעם בכמה חודשים יש ויכוח על טכניקה של מתאמנים במכון ספיציפי.
היא כבר שרפה את עצמה, אבל אני לא רוצה לרדת לרמות נמוכות ולהוציא את הכביסה המלוכלכת של אנשים אחרים. היא שמה את זה בחוץ, אז מן הראוי היה שאשים את הדברים במקומם, כמה שאפשר. מעבר לזה אני לא יכול, יש לי כבוד עצמי וכבוד מינימלי לאנשים שאני לא חבר שלהם.אז בוא ספא לנו. מה אתה בא ומדבר פה על משהו שחצי מהאנשים כולל אני לא מבינים מי ומה זה ואז אתה עוד משמיץ מישהי ואומר שהיא עשתה דברים מאגו. לי נשמע שאתה חבר של ההוא שהיא יצאה עליו (סופטי?) ואתה בא להגן על חבר שלך ועל הדרך שורף אותה. תסתכל במראה חבר אתה עושה פה בדיוק את מה שאתה מפיל עליה.
מי זה נדב? smokingsnake?
מה קשור דדליפט וגב למה שרשמתי לך. אתה אומר שאתה בא לשים את הדברים במקומם אז למה אתה עושה את ההפך? אף אחד לא מבין כלום ממה שאתה רושם אז איך זה שם את הדברים במקומם? זה נשמע כאילו יש לך צד בסיפור הזה ואתה סתם בא ושורף את הצד השני. רוצה לשים את הדברים במקומם אז תבוא ותשפוך את כל הסיפור שמי שקורא ישפוט. אחרת אתה סתם משמיץ וכותב חידות. למה שנאמין לך ולא להוא שרשם שהיא הייתה כנה. לפחות תעלו את הפוסט הזה שנדע מה היה שםהיא כבר שרפה את עצמה, אבל אני לא רוצה לרדת לרמות נמוכות ולהוציא את הכביסה המלוכלכת של אנשים אחרים. היא שמה את זה בחוץ, אז מן הראוי היה שאשים את הדברים במקומם, כמה שאפשר. מעבר לזה אני לא יכול, יש לי כבוד עצמי וכבוד מינימלי לאנשים שאני לא חבר שלהם.
להגיד לי להסתכל במראה זה סליחה על הביטוי דיבור מהתחת. כי אין לך מושג קלוש של מי נגד מה, שום הכירות עם הסיפור והדמויות. אתה פשוט תוקף מתוך איזו שנאה לא מובנת כלפי, וכלפי מי שמרים דדליפט בטכניקה שונה ממך.
אני באמת לא מבין את האובבסיה שיש לכמה וכמה אנשים פה עם הגב של של אחרים, כאילו הדדליפט של בן אדם זה כל מה שמגדיר אותו. או כאילו אתם תלויים בהם.
מצטער שזה נשמע ככה, אתה צודק, חשבתי שהסיפור די ידוע, בכל מקרה לא אכתוב פה. תבחר אם להאמין או לא..מה קשור דדליפט וגב למה שרשמתי לך. אתה אומר שאתה בא לשים את הדברים במקומם אז למה אתה עושה את ההפך? אף אחד לא מבין כלום ממה שאתה רושם אז איך זה שם את הדברים במקומם? זה נשמע כאילו יש לך צד בסיפור הזה ואתה סתם בא ושורף את הצד השני. רוצה לשים את הדברים במקומם אז תבוא ותשפוך את כל הסיפור שמי שקורא ישפוט. אחרת אתה סתם משמיץ וכותב חידות. למה שנאמין לך ולא להוא שרשם שהיא הייתה כנה. לפחות תעלו את הפוסט הזה שנדע מה היה שם
אופיר תסתכל בשניה 0:11 בסרטון רואים חד משמעית את הברך הולכת קדימה.נדב, מותר להביע ביקורת. גם אם נאמרה אלף פעם. כל עוד היא נכתבת בשפה ראוייה וכד׳.
אני בכוונה לא מעיר מה דעתי על הטכניקה כי זה פשוט לא ישנה שום דבר.
לגבי אם זה עובר תחרותית - לדעתי חד וחלק כן. היצינג אין לחלוטין. האגן נראה נעול לחלוטין. רמפינג / לאפינג זה אולי הדבר היחידי שניתן לציין אבל בביצוע הנוכחי אני לא רואה סיבה לפסילה. במשקל יותר גבוה, זה יכול לצוץ.
אני זוכר את הסרטונים הקודמים שלה וחושב שעליהם כל מה שנאמר בהחלט היה מוצדק (בהקשר הטכני), אבל בסרטון הזה-
1.מדובר פה ב1RM לכל הרוחות, כמה ממכם עושים את ה1RM שלהם בטכניקה טובה, שלא לדבר על מושלמת?
2.הצילום הוא מקדימה, אתם לא באמת רואים את הפאקינג גב שלה.
3.מהזוית צילום הזאת זה אפילו לא נראה נורא, בטח שלא יחסית ל1RM (למרות שלא רואים הרבה).
4.היא (עד כמה שאני מבין) ספורטאית תחרותית - אני יכול למצוא פאקים טכניים כאלה או אחרים אצל כמעט כל ספורטאי תחרותי בענפי ספורט שהתאמנתי בהם מספיק כשהם עולים על הבמה/מזרן, יתכן מאוד והם מודעים לבעיות הטכניות ולא רוצים/מעוניינים לתקן מסיבות לגיטימיות.
5.אני לא שופט פווארליפטינג, אבל לדעתי חוץ מספק ראמפינג לא היה פה כלום והרבה כזו בהחלט יכולה לעבור.
*הכותב לא בקיא בסכסוך כנופיית וולקן עם הכנופיות היריבות ולא שייך לאף אחד מהצדדים.
גם אם היית רואה סרטון שלי מגיל 16 שחברים שלי שכנעו אותי לבוא לאימון ניסיון בחד"כ, זרקו לי מוט על הגב ואמרו לי תתכופף זה היה נראה לך מגוחך.
וואלה ראיתי כמה דדליפטים בחיי אני לא יודע לזהות מהזוית אם הגב מתעגל.
ראיתי כמה וכמה סרטונים של וולקן וראיתי הרבה דברים שאני לא מסכים איתם, אני בעצמי לא עושה 1RM בכלל, אבל מפה ועד לקטול מישהי בלי שבכלל יש על מה? נסחפת.
על מה מדובר?אחת המתאמנות הבולטות במכון, יצאה לא מזמן במניפסט בו היא מכה על חטא על שהלכה שולל במרדף אחר מספרים, גם אם על חשבון טכניקה. אותה בחורה צעירה, בצעד אמיץ וראוי להערכה, קוראת לציבור המתאמנים :"דאגו לבריאות שלכם, זה חשוב יותר מעוד משקל על המוט".
אופיר תסתכל בשניה 0:11 בסרטון רואים חד משמעית את הברך הולכת קדימה.
אם בתחרות הקרובה יעל מתחרה ועושה את אותו ביצוע בדיוק אני נותן אדום.
בכל מקרה יעל, זה אכן מראה שיפור מהסרטונים הקודמים, תמשיכי ככה, נראת התקדמות מעולה, מקווה שעד התחרות תוכלי להיפטר לגמרי מההרגל הזה 😃
ולפי דעתי אפשר לראות שבנעילה היא נשענת על הירך אבל שיהיה, אין מה להמשיך לחפור בזה:)לברך מותר ללכת קדימה כל עוד אין השענות ברורה על הירך.
כמובן שבסופו של דבר זה עניין מעט סובייקטיבי, אני יחסית קפדן על הנושא הזה, יצא לי להביא אדומים על זה ששני השופטים האחרים הביאו לבנים.
כל מילה בסלע @TheTzadik
לכותבת הפוסט יעל-
תסלחי לי שאני לא מפרגנת על המשקל.
אני לוקחת בחשבון שאת נותנת את כל כולך, משקיעה את כל חייך באימונים,
אבל עם כל הכבוד, כשמסתכלים על רווח מול הפסד,
את הרבה יותר מפסידה ממרוויחה.
בכל מקרה כתבו כבר הכל-
אני רק רוצה להבין, למה את מעלה את הסרטון הזה פה?
כל פעם את מעוררת את אותן התגובות, אותן הביקורות,
מזעזעת את רוב האנשים בנחישות שלך לפגוע בגופך ובריאותך בשביל להרים כמה שיותר משקל,
ובסופו של יום את אפילו לא מתעניינת בביקורות שנותנים לך.
אז המטרה פה - היא?
מה עם כל האנשים שלא מגיבים ברשעות ומפרגנים? גם אם זה בצפיה בלבד או לייק לסרטון בלי להגיב זה עדיין קייםכל מילה בסלע @TheTzadik
לכותבת הפוסט יעל-
תסלחי לי שאני לא מפרגנת על המשקל.
אני לוקחת בחשבון שאת נותנת את כל כולך, משקיעה את כל חייך באימונים,
אבל עם כל הכבוד, כשמסתכלים על רווח מול הפסד,
את הרבה יותר מפסידה ממרוויחה.
בכל מקרה כתבו כבר הכל-
אני רק רוצה להבין, למה את מעלה את הסרטון הזה פה?
כל פעם את מעוררת את אותן התגובות, אותן הביקורות,
מזעזעת את רוב האנשים בנחישות שלך לפגוע בגופך ובריאותך בשביל להרים כמה שיותר משקל,
ובסופו של יום את אפילו לא מתעניינת בביקורות שנותנים לך.
אז המטרה פה - היא?
נכנס בקטגוריה של מפסידה הרבה יותר ממרוויחהמה עם כל האנשים שלא מגיבים ברשעות ומפרגנים? גם אם זה בצפיה בלבד או לייק לסרטון בלי להגיב זה עדיין קיים
למה? רואים שהתגובות לא מפריעות לה ואת הרווח היא מקבלת אז למה לא?נכנס בקטגוריה של מפסידה הרבה יותר ממרוויחה