עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אמרתי שאין מקום להערות על טכניקה בשרשורים באופן כללי אז אל תנסה לרמוז על כךתפתחו פורום "טכניקה זה לילדים" ותעלו שם את השכונה הזאת. מילה לא תשמעו ממני או מהאחרים
מה התפקשש? ככה זה אמור להראותיעל למה את לא זורקת את המוט שאת מרגישה שזה מתחיל להתפקשש?
מעניין לדעת.
אני לא מנסה להשמיץ אותה אלה את הטכניקה בריאות יותר חשוב מלעלות את המוט
ושוב פעם זה אומר שעכשיו צריך לעודד את זה?
בן אדם חדש בתחום נכנס לפורום רואה את האשכול הזה שהכל כל ההכבוד יעלי יחשוב שאין בעיה לעשות דד כמו שהיא עושה
לא אמרתי שאין מקום להערות על טכניקה בשרשורים באופן כללי אז אל תנסה לרמוז על כך
לא יודע איפה ראית שאמרתי דבר כזה...צודק רק למתאמנים של סופטי אסור להעיר.
בכח להגיד משהו. איכשהו רק על מתאמנים של סופטי מגנים פה ככה.איזה קטע שגם כשלא באמת רואים את הטכניקה/ את הגב יש את אלה שבכוח רוצים להגיד משהו.
טוב לדעת שלהעביר ביקורת הפך להיות להשמיץ ולהתסיס. פתח פורום "פירגונים ותשומת לב" וביקורת אחת לא תראה פה.אל תשחק אותה כאילו מעניין אותך משהו כאן חוץ מלהשמיץ ולהתסיס.
תראה לי איפה אני עשיתי את זה. גם עכשיו לא.איכשהו רק על מתאמנים של סופטי מגנים פה ככה.
מה התפקשש? ככה זה אמור להראות
עלית עלינו, הוא באמת לא מאמן, הסוד נחשף!עזוב אותך מזה. יש פה מנהל פורום אימונים שמודה שהוא לא מאמן ומדבר כמו יוסי יד 50 שעשה כמה סייקלים הרים כמה משקלים ונהיה ה-מבין. אם אתה מתקדם ולא נפצע אז אסור להעיר לך שתדע. אם מישהו בא להעיר לך אז תצטט את המפצל הידוע.
פעם לא הקשבתי לביקורות על טכניקה. ואז נפצעתי. ואז עוד פעם נפצעתי. וככה זה המשיך לאורך הדרך עד שהתחלתי להקשיב לאנשים ולשנות את הטכניקה. חלק מהאנשים הם כאלה ואין לכם מה לעשות עם זה. עד שהם יפצעו בפעם הראשונה או בפעם העשירית הם יחשבו שהם סופרמן ולא יקשיבו. אני מציע לכל החברה הצדיקים כאן לקחת צעד אחד אחורה כי אתם פשוט חד וחלק מבזבזים את הזמן שלכם ולצערי אני אומר את זה מנסיון רב שנים.
כל הכבוד לפותחת הפוסט על המשקל המכובד ובהצלחה בהמשך!
עלית עלינו, הוא באמת לא מאמן, הסוד נחשף!
הוא לא טועה, אבל זה דורש חידוד, כל עוד הטכניקה טובה יחסיתת, ואין בה בעיות גדולות, כמו משהו שעלול להוביל לפציעה בטווח הקרוב, או משהו שיוביל לפסילה בתחרות (למי שמתחרה), יכול להמשיך להתקדם כרגיל, ועל הדרך לנסות לתקן את הבעיות.
כמו שכתבתי, כל מה שעלול להוביל לפציעה בטווח הקרוב או פסילה.מה זה בשבילך בעיות גדולות? כי אני ראיתי סרטונים שלה והיא הדוגמה המושלמת לאיך לא עושים דדליפט
נעזוב את זה שכמו שאתה כתבת היא עושה היטצינג שזה פסילה
נכוןהסט אפ סבבה, קצת אחרי העלייה ההמסטרינג נכשל כמנוף והברכיים נכנסות פנימה.
עלית עלינו, הוא באמת לא מאמן, הסוד נחשף!
הוא לא טועה, אבל זה דורש חידוד, כל עוד הטכניקה טובה יחסיתת, ואין בה בעיות גדולות, כמו משהו שעלול להוביל לפציעה בטווח הקרוב, או משהו שיוביל לפסילה בתחרות (למי שמתחרה), יכול להמשיך להתקדם כרגיל, ועל הדרך לנסות לתקן את הבעיות.
ממתי תעודת מדריך מעידה על רמת הידע של בן אדם?עזוב אותך מזה. יש פה מנהל פורום אימונים שמודה שהוא לא מאמן ומדבר כמו יוסי יד 50 שעשה כ4מה סייקלים הרים כמה משקלים ונהיה ה-מבין. אם אתה מתקדם ולא נפצע אז אסור להעיר לך שתדע. אם מישהו בא להעיר לך אז תצטט את המפצל הידוע.
צודק רק למתאמנים של סופטי אסור להעיר.
ממתי תעודת מדריך מעידה על רמת הידע של בן אדם?
הרוב המוחלט של המדריכים בארץ בורים שלא מבינים דבר וחצי דבר באימונים
חלק נכבד מהמנהלים של הפורום בהווה ובעבר לא עברו הכשרה כמדריכים והם מבינים באימונים יותר מרוב המדריכים בארץ
תרד מהעץ הזה שאתה מטפס עליו
להזריק זה הכי עחי.זה משהו חסר אחריות שרק אחד שמזריק מתאים לו להגיד
פעם לא הקשבתי לביקורות על טכניקה. ואז נפצעתי. ואז עוד פעם נפצעתי. וככה זה המשיך לאורך הדרך עד שהתחלתי להקשיב לאנשים ולשנות את הטכניקה. חלק מהאנשים הם כאלה ואין לכם מה לעשות עם זה. עד שהם יפצעו בפעם הראשונה או בפעם העשירית הם יחשבו שהם סופרמן ולא יקשיבו. אני מציע לכל החברה הצדיקים כאן לקחת צעד אחד אחורה כי אתם פשוט חד וחלק מבזבזים את הזמן שלכם ולצערי אני אומר את זה מנסיון רב שנים.
כל הכבוד לפותחת הפוסט על המשקל המכובד ובהצלחה בהמשך!
זה מה שאני שואל, מה קשור תעודה? היא לא מעידה על כלום ומשום מה אתה מנפנף בזה כאילו זה תומך בטיעונים שלך.מה קשור תעודה. הבנאדם שהוא גם מנהל פה בא ורושם שטויות שאפילו בוגר וינגייט רגיל לא היה מעז לרשום ועוד כשמישהו מתחיל להתווכח איתו על זה אז הוא בא וחוסם אותו. וואלה יופי רמה גבוהה כמו בדוכן שווארמה.