הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 130kg deadlift / 52.5kg BW / PR

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול היה לי יום הולדת וחגגתי בדרך הכי מדהימה שיכולה להיות- שיא בדדליפט!!
בדיעבד מאמינה שיכולתי יותר, אבל העדפתי להשאיר טעם של עוד.
אחלה דרך לפתוח את השנה האחרונה בטינז 😁

יעל למה את לא זורקת את המוט שאת מרגישה שזה מתחיל להתפקשש?
מעניין לדעת.

תפתחו פורום "טכניקה זה לילדים" ותעלו שם את השכונה הזאת. מילה לא תשמעו ממני או מהאחרים
לא אמרתי שאין מקום להערות על טכניקה בשרשורים באופן כללי אז אל תנסה לרמוז על כך

אני לא מנסה להשמיץ אותה אלה את הטכניקה בריאות יותר חשוב מלעלות את המוט

ושוב פעם זה אומר שעכשיו צריך לעודד את זה?

בן אדם חדש בתחום נכנס לפורום רואה את האשכול הזה שהכל כל ההכבוד יעלי יחשוב שאין בעיה לעשות דד כמו שהיא עושה

עזוב אותך מזה. יש פה מנהל פורום אימונים שמודה שהוא לא מאמן ומדבר כמו יוסי יד 50 שעשה כמה סייקלים הרים כמה משקלים ונהיה ה-מבין. אם אתה מתקדם ולא נפצע אז אסור להעיר לך שתדע. אם מישהו בא להעיר לך אז תצטט את המפצל הידוע.

לא אמרתי שאין מקום להערות על טכניקה בשרשורים באופן כללי אז אל תנסה לרמוז על כך

צודק רק למתאמנים של סופטי אסור להעיר.

איזה קטע שגם כשלא באמת רואים את הטכניקה/ את הגב יש את אלה שבכוח רוצים להגיד משהו.
בכח להגיד משהו. איכשהו רק על מתאמנים של סופטי מגנים פה ככה.
אל תשחק אותה כאילו מעניין אותך משהו כאן חוץ מלהשמיץ ולהתסיס.
טוב לדעת שלהעביר ביקורת הפך להיות להשמיץ ולהתסיס. פתח פורום "פירגונים ותשומת לב" וביקורת אחת לא תראה פה.

פעם לא הקשבתי לביקורות על טכניקה. ואז נפצעתי. ואז עוד פעם נפצעתי. וככה זה המשיך לאורך הדרך עד שהתחלתי להקשיב לאנשים ולשנות את הטכניקה. חלק מהאנשים הם כאלה ואין לכם מה לעשות עם זה. עד שהם יפצעו בפעם הראשונה או בפעם העשירית הם יחשבו שהם סופרמן ולא יקשיבו. אני מציע לכל החברה הצדיקים כאן לקחת צעד אחד אחורה כי אתם פשוט חד וחלק מבזבזים את הזמן שלכם ולצערי אני אומר את זה מנסיון רב שנים.
כל הכבוד לפותחת הפוסט על המשקל המכובד ובהצלחה בהמשך!

עזוב אותך מזה. יש פה מנהל פורום אימונים שמודה שהוא לא מאמן ומדבר כמו יוסי יד 50 שעשה כמה סייקלים הרים כמה משקלים ונהיה ה-מבין. אם אתה מתקדם ולא נפצע אז אסור להעיר לך שתדע. אם מישהו בא להעיר לך אז תצטט את המפצל הידוע.
עלית עלינו, הוא באמת לא מאמן, הסוד נחשף!
הוא לא טועה, אבל זה דורש חידוד, כל עוד הטכניקה טובה יחסיתת, ואין בה בעיות גדולות, כמו משהו שעלול להוביל לפציעה בטווח הקרוב, או משהו שיוביל לפסילה בתחרות (למי שמתחרה), יכול להמשיך להתקדם כרגיל, ועל הדרך לנסות לתקן את הבעיות.

פעם לא הקשבתי לביקורות על טכניקה. ואז נפצעתי. ואז עוד פעם נפצעתי. וככה זה המשיך לאורך הדרך עד שהתחלתי להקשיב לאנשים ולשנות את הטכניקה. חלק מהאנשים הם כאלה ואין לכם מה לעשות עם זה. עד שהם יפצעו בפעם הראשונה או בפעם העשירית הם יחשבו שהם סופרמן ולא יקשיבו. אני מציע לכל החברה הצדיקים כאן לקחת צעד אחד אחורה כי אתם פשוט חד וחלק מבזבזים את הזמן שלכם ולצערי אני אומר את זה מנסיון רב שנים.

לא מכל פציעה אפשר לחזור...

הוא לא טועה, אבל זה דורש חידוד, כל עוד הטכניקה טובה יחסיתת, ואין בה בעיות גדולות, כמו משהו שעלול להוביל לפציעה בטווח הקרוב, או משהו שיוביל לפסילה בתחרות (למי שמתחרה), יכול להמשיך להתקדם כרגיל, ועל הדרך לנסות לתקן את הבעיות.

מה זה בשבילך בעיות גדולות? כי אני ראיתי סרטונים שלה והיא הדוגמה המושלמת לאיך לא עושים דדליפט
נעזוב את זה שכמו שאתה כתבת היא עושה היטצינג שזה פסילה

מה זה בשבילך בעיות גדולות? כי אני ראיתי סרטונים שלה והיא הדוגמה המושלמת לאיך לא עושים דדליפט
נעזוב את זה שכמו שאתה כתבת היא עושה היטצינג שזה פסילה
כמו שכתבתי, כל מה שעלול להוביל לפציעה בטווח הקרוב או פסילה.
אני מסכים שהטכניקה שלה עונה בידיוק על ההגדרה הזאת ואני גם חושב שהטכניקה בכלל לא טובה, ואולי חוץ מבניסיון לשבור שיא רשמי הטכניקה לא צריכה להישבר ככה, בטח שלא באימון

עזוב אותך תהיה אמיתי ותודה שמנהל פורום אימונים המפצל הדגול מאוסטרליה בא ורשם שאם אתה מתקדם ולא נפצע אז הכל בסדר והוא בא ורשם את זה על פוסט של מישהי שזה שהגב שלה עדיין תקין זה נס רפואי. זה משהו חסר אחריות שרק אחד שמזריק מתאים לו להגיד.

עזוב אותך מזה. יש פה מנהל פורום אימונים שמודה שהוא לא מאמן ומדבר כמו יוסי יד 50 שעשה כ4מה סייקלים הרים כמה משקלים ונהיה ה-מבין. אם אתה מתקדם ולא נפצע אז אסור להעיר לך שתדע. אם מישהו בא להעיר לך אז תצטט את המפצל הידוע.

צודק רק למתאמנים של סופטי אסור להעיר.
ממתי תעודת מדריך מעידה על רמת הידע של בן אדם?
הרוב המוחלט של המדריכים בארץ בורים שלא מבינים דבר וחצי דבר באימונים
חלק נכבד מהמנהלים של הפורום בהווה ובעבר לא עברו הכשרה כמדריכים והם מבינים באימונים יותר מרוב המדריכים בארץ
תרד מהעץ הזה שאתה מטפס עליו

ממתי תעודת מדריך מעידה על רמת הידע של בן אדם?
הרוב המוחלט של המדריכים בארץ בורים שלא מבינים דבר וחצי דבר באימונים
חלק נכבד מהמנהלים של הפורום בהווה ובעבר לא עברו הכשרה כמדריכים והם מבינים באימונים יותר מרוב המדריכים בארץ
תרד מהעץ הזה שאתה מטפס עליו

מה קשור תעודה. הבנאדם שהוא גם מנהל פה בא ורושם שטויות שאפילו בוגר וינגייט רגיל לא היה מעז לרשום ועוד כשמישהו מתחיל להתווכח איתו על זה אז הוא בא וחוסם אותו. וואלה יופי רמה גבוהה כמו בדוכן שווארמה.

עזוב היא לא הנקודה פה. הנקודה שפה זה לא פורום צומי ופירגונים זה אחד ושתיים שהמנהל האגדי בא ורושם פה שטויות וחוסם את מי שעונה לו.

מה קשור תעודה. הבנאדם שהוא גם מנהל פה בא ורושם שטויות שאפילו בוגר וינגייט רגיל לא היה מעז לרשום ועוד כשמישהו מתחיל להתווכח איתו על זה אז הוא בא וחוסם אותו. וואלה יופי רמה גבוהה כמו בדוכן שווארמה.
זה מה שאני שואל, מה קשור תעודה? היא לא מעידה על כלום ומשום מה אתה מנפנף בזה כאילו זה תומך בטיעונים שלך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית