הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 130kg deadlift / 52.5kg BW / PR

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול היה לי יום הולדת וחגגתי בדרך הכי מדהימה שיכולה להיות- שיא בדדליפט!!
בדיעבד מאמינה שיכולתי יותר, אבל העדפתי להשאיר טעם של עוד.
אחלה דרך לפתוח את השנה האחרונה בטינז 😁

בוא אני אביא לך דוגמא שתבין. ריפטו היה ליפטר בינוני והוא מאמן מוערך. רב מאמני הכדורגל היו שחקנים בינוניים במקרה הטוב. כנל כדורסל. ליפטינג בביצה בארץ זה תחום שקל להצליח בו. השאלה כמה רחוק תלך בשביל זה מה קוראים אותו חומרים. רב האנשים לא ישחקו חזק עם חומרים כי הסיכוי שתראה גרוש מה"ענף" הוא 0. יש כאלה שבכל זאת יקחו. בנאדם שיודע להתאמן פלוס חומרים כנראה יצליח מאוד בארץ אבל לא יראה מזה שקל. בחול יהיה לו יותר קשה להצליח. ולאד אלחזוב זה 1 ל 10000000 וההישגים שלו זה רמה עולמית.
למי אתם מקשיבים ועל סמך מה?
פעם אמרו לי משפט ומאותו יום שיניתי את כל הגישה שלי כלפיי הספורט.
"תקשיב למי שהיית רוצה להיות כמוהו"
אז עכשיו יבוא עוד fuck boy ויגידו עם דמעות של קנאה בגרון
"אבל הם עם חומרים"
בלי להבין בכלל מה משמעות המשפט ומה החומרים האלה עושים.

אתה מבקר את הטכניקה שלה? המאמן שלה הוא הפאוורליפטר הכי חזק בארץ ועם הכי הרבה נסיון, תן קצת קרדיט
יש ולד בארץ עם כל הכבוד לסופטי.
יש מספיק מאמנים עם יותר ניסיון ממנו גם אם לא ספציפי לפאוורליפטינג.

כשהוא מבקר את הטכניקה שלה הוא מבקר את הטכניקה שלה, לא את של סופטי וזה לגיטימי מהשניה שהיא העלתה סרטון לבמה ציבורית אחרת בוא נבטל את התגובות ונשאיר רק כפתור לייק ולא צריך פורום.

כולם פה צוחקים אחד על השני ומפזרים רוע ושנאה ללא שום סיבה, כמו שנאמר - אנשים ידברו רק על מי שיותר טוב מהם.
אנשים ידברו על מאמנים שדוחפים מתאמנים לעשות שטויות ולפגוע בעצמם ועוד לשלם על זה כסף. ולגבי קנאה וואלה תאמין לי שאין לי או לאף אחד פה מה לקנא בכאלה שמשלמים כסף בשביל להתחרות במתנס ועוד דופקים את הבריאות שלהם בשביל זה בין עם זה הזרקות או משהו אחר.

"אבל הם עם חומרים"

אחי אתה מפוצץ בכשלים לוגיים

"אבל הם עם חומרים"
גבר תאמין לי שגם אני מכיר את הסיפורים שמספרים כל הפרמקולוגים שלימדו את עצמם ואומרים שהם מורידים את הסיכון ל 0 וכו. וואלה יכול להיות שהם צודקים אני לא אשקר לך, אבל זה שווה את זה? בשביל תחרות במתנס של אדטו? בשביל 0 סיכוי לראות גרוש אחד מהתחום הזה? עזוב שלדעתי גם אם היה סיכוי להרוויח זה לא היה שווה את זה אבל עדיין.

נערך לאחרונה:
גבר תאמין לי שגם אני מכיר את הסיפורים שמספרים כל הפרמקולוגים שלימדו את עצמם ואומרים שהם מורידים את הסיכוי ל 0 וכו. וואלה יכול להיות שהם צודקים אני לא אשקר לך, אבל זה שווה את זה? בשביל תחרות במתנס של אדטו? בשביל 0 סיכוי לראות גרוש אחד מהתחום הזה? עזוב שלדעתי גם אם היה סיכוי להרוויח זה לא היה שווה את זה אבל עדיין.

לפי ההגיון הפשוט-תקשיבו רק למי שאת רואים שמתקדם, למי שהייתם רוצים להיות כמוהו. יש לו הרבה יותר מה לספר לכם מאשר לאיזה חבוב שסיים קורס בוינגייט לפני חודשיים, או איזה ילד בפורום שהשם שלו נראה מגניב ורושם עם ניקוד ותשובות קצרות ולעניין.
אפחד פה לא מבין כלום, כולם פה מתאמנים שנה וחצי וחושבים שהם יכולים לתת יועצים לאנשים.

כמה אתה מרים?
Screen-Shot-2016-02-11-at-2.11.03-PM.png

לפי ההגיון הפשוט-תקשיבו רק למי שאת רואים שמתקדם, למי שהייתם רוצים להיות כמוהו. יש לו הרבה יותר מה לספר לכם מאשר לאיזה חבוב שסיים קורס בוינגייט לפני חודשיים, או איזה ילד בפורום שהשם שלו נראה מגניב ורושם עם ניקוד ותשובות קצרות ולעניין.
אפחד פה לא מבין כלום, כולם פה מתאמנים שנה וחצי וחושבים שהם יכולים לתת יועצים לאנשים.
אני מקווה שאתה מטריל. יש פה בפורום אנשים שהתחילו לעבוד כח הרבה הרבה לפני התחרויות של אדטו ולפני שסופטי הפך לוולקנו.

למי שיודע להסביר כל דבר שיוצא לו מהפה באמצעות נימוקים הגיוניים ומוכחים מדעית.
כל אחד נולד עם נתונים שונים. זה רלוונטי לא רק לאימוני כוח אלה לכל תחום בחיים. לדוגמא באקדמיה יש לך כל מיני סטודנטים שהצליחו להגיע להצטיינות. חלקם הגיעו לכך כתוצאה מלמידה קשה, ויתור על תחביבים ושעות שינה והאחרים פשוט נולדו גאונים והצליחו עם השקעה מינימאלית. אם תקשיב לעילויים גנטיים הם יתנו לך עצות שגרמו להם להצליח, למרות שלא נולדתם עם אותם הנתונים.
"אבל הם עם חומרים"
לא רואה פה קנאים. רואה פה קבוצה של אנשים שמפריע להם שיש מתאמנת שפוגעת בבריאות שלה בצורה בוטה תוך ביצוע טכניקה של תרגיל בסיס בצורה מאוד לא בטיחותית והתגובה שהם מקבלים היא "המאמן שלה הכי חזק בארץ אז סתמו את הפה".

כולם פה צוחקים אחד על השני ומפזרים רוע ושנאה ללא שום סיבה, כמו שנאמר - אנשים ידברו רק על מי שיותר טוב מהם.

התגובה שלך ממש ילדותית כמו רוב התגובות שקראתי שכתבת פה.
"אנשים ידברו רק על מי שיותר טוב מהם"- מי החליט שאישה/גבר שמרימים יותר משקל הם יותר טובים?
תסלח לי אבל יש הבדל בין מתאמן חזק למאמן חזק ואתה פשוט לא רואה את ההבדל.
מתאמן חזק- מתאמן עם יכולות גנטיות+ התמדה+ תכנית אימונים טובה+ חומרים בחלק מהמקרים.
מאמן חזק- מאמן בעל ידע מקצועי, כזה שחושב גם על הטווח הארוך של הספורטאי/ המתאמן, זאת אומרת שהוא מטמיע במתאמן שלו בסיס טוב, טכניקה טובה, והשאיפה שלו היא למנוע עד כמה שאפשר פציעות דרך תכנית, תזונה, שינה וכמובן טכניקה.

אדם חזק משמע מאמן חזק?
לא בהכרח.

אדם שכותב ביקורת בפוסט הוא אדם רע שמפזר שנאה?
לא בהכרח.

לא רואה פה קנאים. רואה פה קבוצה של אנשים שמפריע להם שיש מתאמנת שפוגעת בבריאות שלה בצורה בוטה תוך ביצוע טכניקה של תרגיל בסיס בצורה מאוד לא בטיחותית והתגובה שהם מקבלים היא "המאמן שלה הכי חזק בארץ אז סתמו את הפה".

יש לך סימוכין לזה?

יש לך סימוכין לזה?
חכה בין שנה ל 3 ותקבל עוד פוסט התפכחות כמו שאמרו פה שמישהי אחרת רשמה. כמה שנים אתה חושב שזה יחזיק? ל lamar gant לא הייתה ברירה הוא נולד עם עקמת והיה חייב למשוך עקום (google it) אבל אצלה הגב רגיל. שמע לי זה רק עניין של זמן עד שמשהו יקרה.

חכה בין שנה ל 3 ותקבל עוד פוסט התפכחות כמו שאמרו פה שמישהי אחרת רשמה. כמה שנים אתה חושב שזה יחזיק? ל lamar gant לא הייתה ברירה הוא נולד עם עקמת והיה חייב למשוך עקום (google it) אבל אצלה הגב רגיל. שמע לי זה רק עניין של זמן עד שמשהו יקרה.
"חכה שנה עחי" זה נראה לך כמו סימוכין קביל? אתה רוצה לשנות את הטכניקה שלה וכל כך מאמין שהיא עובדת בצורה שגויה, תצרף סימוכין שלפיו היא ךוגעת בבריאות שלה
נכון אתה מתחת לגיל 21 ומתאמן באותו מכון ?
אני בן 21 וחצי ולא הייתי שם בחיים

"חכה שנה עחי" זה נראה לך כמו סימוכין קביל? אתה רוצה לשנות את הטכניקה שלה וכל כך מאמין שהיא עובדת בצורה שגויה, תצרף סימוכין שלפיו היא ךוגעת בבריאות שלה

כשאתה מדבר על סימוכין, הסימוכין היחיד שיכול להיות זה שהיא נפצעה בעקבות משהו שקשור לדדליפט. אנחנו לא יודעים את זה עדיין אז אני מדבר בלשון עתיד. תזכור מה כתבתי לך כשזה באמת יקרה. שאני אבין אבל אתה אומר שאם תמשוך ככה דדליפט כבד שנים על גבי שנים אז סביר שלא יקרה לך כלום?
ניקח נגיד 100 איש באקראי שמייצגים טוב את האוכלוסיה. אתה לא חושב שאחוז גבוה מהם יפצעו אם יעבדו ככה?

איך זה שה 8 הודעות היחידות שלך הם דווקא כאן ?

מה זה שונה מאנשים במכון שאומרים לך לא לשבור מקביל כי חבל על הבירכיים? השקעת פה 8 דיונים בדיון הזה, נראה שחשוב לך לשנות את הטכניקה הזו, אם תצרף סימוכין קביל אולי זה יקרה, יעל נראת לי בחורה חכמה שלא הולכת ראש בקיר

יש לך סימוכין לזה?
חסרים דיונים על הנושא בפורום שכללו סימוכין?
או שאולי פשוט חסר לך היגיון בסיסי וידע בסיסי באנטומיה ובביומכניקה?

מה זה שונה מאנשים במכון שאומרים לך לא לשבור מקביל כי חבל על הבירכיים? השקעת פה 8 דיונים בדיון הזה, נראה שחשוב לך לשנות את הטכניקה הזו, אם תצרף סימוכין קביל אולי זה יקרה, יעל נראת לי בחורה חכמה שלא הולכת ראש בקיר

יש לך סימוכין לזה?
אשרי המאמין טרול יקר. כשבנאדם הולך בליינד אחרי מישהו שהוא מעריץ ועוד בנאדם מהדור של האינסטוש והצומי אז שום דבר חוץ מפציעה לא ישבור את זה. אנחנו יכולים רק לנסות.

אשרי המאמין טרול יקר. כשבנאדם הולך בליינד אחרי מישהו שהוא מעריץ ועוד בנאדם מהדור של האינסטוש והצומי אז שום דבר חוץ מפציעה לא ישבור את זה. אנחנו יכולים רק לנסות.
איך הגעת למסקנה שהיא הולכת בליינד?
חסרים דיונים על הנושא בפורום שכללו סימוכין?
או שאולי פשוט חסר לך היגיון בסיסי וידע בסיסי באנטומיה ובביומכניקה?
אז תצרף סימוכין במקום להגיד "יש סימוכין עחי אל תהיה טמבל"

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית