עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה שהם בני 17?? 😉אני לא אומר שזה לא קיים, אני אומר שזה כמעט ולא קיים אצל מתאמנים טבעיים וזה שהם בני 19 לא ישכנע אותי אחרת.
מה אתה חושב על זה @crossfitter ?אני לא מתמרן או מוחק או נועל - אני מביע את דעתי בדיוק כמו שאר משתמשי הפורום.
חדל. זה מתחיל לעצבן גם אותי וגם לי מותר לעשות מה שבא לי.מה אתה חושב על זה @crossfitter ?
אה אתה חסום כי התווכחת עם המנהל שאסור להתווכח איתו אבל לו כן מותר להגיד מה בא לו.
אתה יודע שהוא שורל איזה 130 קילו והסרטון שראיתי שלו זה שהוא עשה איזה רבע טווח תנועהאני לא אומר שזה לא קיים, אני אומר שזה כמעט ולא קיים אצל מתאמנים טבעיים וזה שהם בני 19 לא ישכנע אותי אחרת.
מאמין שהם בני 17, הרי כולנו יודעים מאיזה גיל התחילו בבריה"מ ספורטאים (וספורטאיות) אולימפיים להשתמש בסמים.וזה שהם בני 17?? 😉
Мартин Гъбов
במי מדובר? יש לתל"ה?אתה יודע שהוא שורל איזה 130 קילו והסרטון שראיתי שלו זה שהוא עשה איזה רבע טווח תנועה
חחח... זה לא סטרואידים, הוא מתאמן בחיפה, זה האמוניה. לחלק זה מקטין את הראש, לחלק זה מגדיל את הסקוואט, הכל טוב.רבע סקוואט זה לא, אבל אני מניח שהוא דיבר על זה-
סרטון - 280 סקואט בשרוולים
תחרות זה לא עובררבע סקוואט זה לא, אבל אני מניח שהוא דיבר על זה-
סרטון - 280 סקואט בשרוולים
אז מזל שזה נעשה בחדר כושר..תחרות זה לא עובר
מה שאני בא להגיד זה שזה לא נחשב 280...אז מזל שזה נעשה בחדר כושר..
תלוי בעייני המתבונןמה שאני בא להגיד זה שזה לא נחשב 280...
מה שאני בא להגיד זה שזה לא נחשב 280...
תגיד את זה לכוח המשיכה
או במילים אחרות, תפסיק לחפש בכוח
ברגע שאתה לא שובר מקביל אפילו לא מגיע למקביל אז למה בכלל לרדת יותר מסנטימטר?תלוי בעייני המתבונן
ריי ויליאמס וזהיר לדוגמא מתאמנים בעיקר מעל מקביל, ואז לקראת התחרות הם דואגים לשפר עומק, אתה טוען שהאימונים שלהם לא שווים כלום?ברגע שאתה לא שובר מקביל אפילו לא מגיע למקביל אז למה בכלל לרדת יותר מסנטימטר?
בוא נדחוף עוד משקל נעשה כיפוף קטן ויאללה נחשב לא?
לאריי ויליאמס וזהיר לדוגמא מתאמנים בעיקר מעל מקביל, ואז לקראת התחרות הם דואגים לשפר עומק, אתה טוען שהאימונים שלהם לא שווים כלום?
עומק זה גם אלמנט של הסקוואט שניתן לשיפור, אין שום סיבה לא לעבוד על כוח בטווח תנועה לא מלא אם אתה מתכוון בסופו של דבר לשפר את זה
זה אני מסכים.לא
אני טוען שאי אפשר להגיד עשיתי 280 סקוואט אם לא עשית לפי החוקים
זה משהו אחר לא אמרתי שזה קלזה אני מסכים.
אבל אני ךא חושב שאפשר להתעלם לחלוטין מהכוח הנדרש לבצע 280 גם אם הוא לא מלא לחלוטין