הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 130kg deadlift / 52.5kg BW / PR

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול היה לי יום הולדת וחגגתי בדרך הכי מדהימה שיכולה להיות- שיא בדדליפט!!
בדיעבד מאמינה שיכולתי יותר, אבל העדפתי להשאיר טעם של עוד.
אחלה דרך לפתוח את השנה האחרונה בטינז 😁

אני לא מתמרן או מוחק או נועל - אני מביע את דעתי בדיוק כמו שאר משתמשי הפורום.

טוב אני ארשום את דעתי סתם כי משעמם לי ולא נראה כאילו מת פה עדיין.
אנשים מסתכלים יותר מדי על השם של מאמן ולא איך הוא מאמן ומה המאמן עשה הרבה פחות חשוב ממה הידע שלו בנושא פציעות והימנעות מפציעות.
מצד שני יותר מדי אנשים פה דואגים הרבה מדי מטכניקה שהיא לא שלהם או של חבר קרוב שלהם, לא חסר אנשים שלא יקשיבו לאף אחד ויעשו מה שהם רוצים ויפצעו, לא נראה לי שהתפקיד של מישהו כאן זה לנסות לפתור את כל הבעיות בעולם בו זמנית, להיות יותר עסוק בעצמך ופחות באחרים יכול לעזור פה לכמה אנשים כנראה.

אני לא מתמרן או מוחק או נועל - אני מביע את דעתי בדיוק כמו שאר משתמשי הפורום.
מה אתה חושב על זה @crossfitter ?
אה אתה חסום כי התווכחת עם המנהל שאסור להתווכח איתו אבל לו כן מותר להגיד מה בא לו.

מה אתה חושב על זה @crossfitter ?
אה אתה חסום כי התווכחת עם המנהל שאסור להתווכח איתו אבל לו כן מותר להגיד מה בא לו.
חדל. זה מתחיל לעצבן גם אותי וגם לי מותר לעשות מה שבא לי.

אני לא אומר שזה לא קיים, אני אומר שזה כמעט ולא קיים אצל מתאמנים טבעיים וזה שהם בני 19 לא ישכנע אותי אחרת.
אתה יודע שהוא שורל איזה 130 קילו והסרטון שראיתי שלו זה שהוא עשה איזה רבע טווח תנועה

ברגע שאתה לא שובר מקביל אפילו לא מגיע למקביל אז למה בכלל לרדת יותר מסנטימטר?
בוא נדחוף עוד משקל נעשה כיפוף קטן ויאללה נחשב לא?
ריי ויליאמס וזהיר לדוגמא מתאמנים בעיקר מעל מקביל, ואז לקראת התחרות הם דואגים לשפר עומק, אתה טוען שהאימונים שלהם לא שווים כלום?
עומק זה גם אלמנט של הסקוואט שניתן לשיפור, אין שום סיבה לא לעבוד על כוח בטווח תנועה לא מלא אם אתה מתכוון בסופו של דבר לשפר את זה

ריי ויליאמס וזהיר לדוגמא מתאמנים בעיקר מעל מקביל, ואז לקראת התחרות הם דואגים לשפר עומק, אתה טוען שהאימונים שלהם לא שווים כלום?
עומק זה גם אלמנט של הסקוואט שניתן לשיפור, אין שום סיבה לא לעבוד על כוח בטווח תנועה לא מלא אם אתה מתכוון בסופו של דבר לשפר את זה
לא
אני טוען שאי אפשר להגיד עשיתי 280 סקוואט אם לא עשית לפי החוקים

לא
אני טוען שאי אפשר להגיד עשיתי 280 סקוואט אם לא עשית לפי החוקים
זה אני מסכים.
אבל אני ךא חושב שאפשר להתעלם לחלוטין מהכוח הנדרש לבצע 280 גם אם הוא לא מלא לחלוטין

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית