הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס מתוד

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני עכשיו מסיים תוכנית SS..רציתי לעבור לטקסס או המדקאו, אבל אני חושב שדווקא את המדקאו אשמור לחיטוב עוד חודשיים ..
ולכן אלך על הטקסס
רציתי לדעת הבנתי שזאת שיטה ולא תוכנית ספציפית,, אז אכתוב פה את התוכנית שלי ואשמח לתיקונים

יום נפח -
סקוואט - 5×5
בנצ' / פרס - 5×5
דדליפט / מתח עם משקל (בss עשיתי במקום פאורקלין) 5×5
תרגיל עזר ( ראיתי באיזה אתר שהוסיפו) 8×3

יום התאוששות -

סקוואט 5×3
בנצ' / פרס 5×3
פשיטת גו עם משקל 8-12×3
תרגיל עזר 8×3

יום עצימות

סקוואט - 3/5×1
בנצ' / פרס - 3/5×1
דדליפט / מתח עם משקל (בss עשיתי במקום פאורקלין) 3/5×1
תרגיל עזר ( ראיתי באיזה אתר שהוסיפו) 8×3

מה דעתכם? אני יודע שזאת סיבה דפוקה אבל עשיתי רוטציה עם המתח כי אני מת על הדדליפט חח והוא מקבל סט אחד בשבוע וזה באסה

• פותח/ת השרשור
אין לי מה לעשות מתח בתור תרגיך עזר, אם הוא משמש לי במקום פאורקלין אבל תודה
השאלה היא איך תראה התוכנית אם מישהו יוכל לסדר לי אותה זה יהיה נהדר כי קצת איבדתי אתכם

לדעתי להוסיף עוד נפח לדדליפט בטקסס זה רעיון טוב אבל ביום שני חשוב שהנפח יהיה משמעותית יותר קל ! הייתי אומר לא יותר מ80%~

דבר שני תשתמש במחשבון של טקסס, סתם לרשות סטים וחזרות זה לא מספיק. צריך את הקצב התקדמות המקורי של התוכנית.

• פותח/ת השרשור
לדעתי להוסיף עוד נפח לדדליפט בטקסס זה רעיון טוב אבל ביום שני חשוב שהנפח יהיה משמעותית יותר קל ! הייתי אומר לא יותר מ80%~

דבר שני תשתמש במחשבון של טקסס, סתם לרשות סטים וחזרות זה לא מספיק. צריך את הקצב התקדמות המקורי של התוכנית.
אוקי אז להוריד את התרגיל עזר בראשון ולעשות דד ליפט או לעשות רוטינה בין המתח לדדליפט ?
ואיפה יש מחשבון כזה אני אשמח להשתמש בו

אני בטוח שבגיגול קצר ניתן למצוא מחשבון להורדה.

לגבי התרגילי עזר, זו תכנית מוכנה שאתה משנה אצלה דברים. אני לא במעמד של לייעץ מה מתאים לך, אני אישית חושב שהנפח בדדליפט לא מספיק. התוספת נפח יכולה לבוא במגוון דרכים שונות.

SHUM KLUM מהפורום בעבר יישם את זה בהצלחה עם 3 עשיריות של RDL אם אני לא טועה, אבל זה כמובן תלוי מאד מה מתאים לך.

• פותח/ת השרשור
אני בטוח שבגיגול קצר ניתן למצוא מחשבון להורדה.

לגבי התרגילי עזר, זו תכנית מוכנה שאתה משנה אצלה דברים. אני לא במעמד של לייעץ מה מתאים לך, אני אישית חושב שהנפח בדדליפט לא מספיק. התוספת נפח יכולה לבוא במגוון דרכים שונות.

SHUM KLUM מהפורום בעבר יישם את זה בהצלחה עם 3 עשיריות של RDL אם אני לא טועה, אבל זה כמובן תלוי מאד מה מתאים לך.

אז אפשר להוסיף את הדדליפט ביום נפח למשל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית