אהלן, אני כבר המון זמן רציתי לכתוב פה, אפילו כתבתי אשכול לפני חודשיים אבל ברגע האחרון מחקתי כי זה חופר מידי.
אז אנסה בלי לחפור ונקווה לטוב.
לוחם שעוד חודשיים משתחרר, מתאמן בצבא כבר שנה, יש לי בצבא מכון כושר מושלם(5 כלובים חופשיים). התאמנתי במשך שנתיים לפני הצבא, התכניות שעשיתי לפני הצבא SS,FBW,AB , התוכנית שעשיתי כבר במשך כמעט שנה בצבא זה AB.
בגלל שהחדר כושר נפתח מראשון עד רביעי אני מתאמן במתכונת של ABABXXX. (בימי חופש אני עושה ריצות)
הבעיה העיקרית היא שאני לא מרגיש התקדמות,לא מרגיש מסופק ממידת התשישות שלי, סתם לדוגמה, אני עושה 3 תרגילים שונים לגב, עובר לרגליים, ואני מרגיש כאילו לא התאמנתי על הגב. שלא לדבר על הרגליים שמסיבה כלשהיא אני לא מרגיש שאני נותן את כל כולי (אני זוכר שלפני הצבא לא הייתי מצליח לעלות במדרגות)
אני מוצא את עצמי הרבה זמן במכון כושר,עושה סופר סטים ולא מצליח להתקדם במשקלים בגלל זה. אולי אני צריך תכנית אחרת?
A-
סופר סט של לחיצת חזה עם דאבלים+ לחיצת חזה במוט בשיפוע חיובי 4X10 (לפעמים אני מעלה משקלים ועושה 4X6)
פרפר לחזה תחתון 3X10
מקבילים עם משקל 3X10
סופר סט של מיליטרי פרס עם מוט+עם דאמבלים 4X10(לפעמים מעלה משקלים ועושה 4X6)
הרחקה לצדדים 3X8
קיקבאק בכבל 3X10
לחיצה מעל הראש( לא יודע את השם) 3X10
B-
מתח+חתירה במוט 4X8-10
Cable Pullover 3X10
ציןאפ 3X10
סקוואט 4X8-10 (לפעמים מעלה משקלים)
דדליפט 4X6
סופר סט של מכרעיים(שני סוגים שונים) 3X8
כפיפות מרפק 3X8
כפיפות מרפק שהיד מונחת על הכיסא 3X10.
face pull עם גומי 3X10
אז אנסה בלי לחפור ונקווה לטוב.
לוחם שעוד חודשיים משתחרר, מתאמן בצבא כבר שנה, יש לי בצבא מכון כושר מושלם(5 כלובים חופשיים). התאמנתי במשך שנתיים לפני הצבא, התכניות שעשיתי לפני הצבא SS,FBW,AB , התוכנית שעשיתי כבר במשך כמעט שנה בצבא זה AB.
בגלל שהחדר כושר נפתח מראשון עד רביעי אני מתאמן במתכונת של ABABXXX. (בימי חופש אני עושה ריצות)
הבעיה העיקרית היא שאני לא מרגיש התקדמות,לא מרגיש מסופק ממידת התשישות שלי, סתם לדוגמה, אני עושה 3 תרגילים שונים לגב, עובר לרגליים, ואני מרגיש כאילו לא התאמנתי על הגב. שלא לדבר על הרגליים שמסיבה כלשהיא אני לא מרגיש שאני נותן את כל כולי (אני זוכר שלפני הצבא לא הייתי מצליח לעלות במדרגות)
אני מוצא את עצמי הרבה זמן במכון כושר,עושה סופר סטים ולא מצליח להתקדם במשקלים בגלל זה. אולי אני צריך תכנית אחרת?
A-
סופר סט של לחיצת חזה עם דאבלים+ לחיצת חזה במוט בשיפוע חיובי 4X10 (לפעמים אני מעלה משקלים ועושה 4X6)
פרפר לחזה תחתון 3X10
מקבילים עם משקל 3X10
סופר סט של מיליטרי פרס עם מוט+עם דאמבלים 4X10(לפעמים מעלה משקלים ועושה 4X6)
הרחקה לצדדים 3X8
קיקבאק בכבל 3X10
לחיצה מעל הראש( לא יודע את השם) 3X10
B-
מתח+חתירה במוט 4X8-10
Cable Pullover 3X10
ציןאפ 3X10
סקוואט 4X8-10 (לפעמים מעלה משקלים)
דדליפט 4X6
סופר סט של מכרעיים(שני סוגים שונים) 3X8
כפיפות מרפק 3X8
כפיפות מרפק שהיד מונחת על הכיסא 3X10.