הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מרגיש התקדמות

FriendlyN

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
אהלן, אני כבר המון זמן רציתי לכתוב פה, אפילו כתבתי אשכול לפני חודשיים אבל ברגע האחרון מחקתי כי זה חופר מידי.
אז אנסה בלי לחפור ונקווה לטוב.

לוחם שעוד חודשיים משתחרר, מתאמן בצבא כבר שנה, יש לי בצבא מכון כושר מושלם(5 כלובים חופשיים). התאמנתי במשך שנתיים לפני הצבא, התכניות שעשיתי לפני הצבא SS,FBW,AB , התוכנית שעשיתי כבר במשך כמעט שנה בצבא זה AB.
בגלל שהחדר כושר נפתח מראשון עד רביעי אני מתאמן במתכונת של ABABXXX. (בימי חופש אני עושה ריצות)

הבעיה העיקרית היא שאני לא מרגיש התקדמות,לא מרגיש מסופק ממידת התשישות שלי, סתם לדוגמה, אני עושה 3 תרגילים שונים לגב, עובר לרגליים, ואני מרגיש כאילו לא התאמנתי על הגב. שלא לדבר על הרגליים שמסיבה כלשהיא אני לא מרגיש שאני נותן את כל כולי (אני זוכר שלפני הצבא לא הייתי מצליח לעלות במדרגות)

אני מוצא את עצמי הרבה זמן במכון כושר,עושה סופר סטים ולא מצליח להתקדם במשקלים בגלל זה. אולי אני צריך תכנית אחרת?

A-
סופר סט של לחיצת חזה עם דאבלים+ לחיצת חזה במוט בשיפוע חיובי 4X10 (לפעמים אני מעלה משקלים ועושה 4X6)
פרפר לחזה תחתון 3X10
מקבילים עם משקל 3X10
סופר סט של מיליטרי פרס עם מוט+עם דאמבלים 4X10(לפעמים מעלה משקלים ועושה 4X6)
הרחקה לצדדים 3X8
קיקבאק בכבל 3X10
לחיצה מעל הראש( לא יודע את השם) 3X10
B-
מתח+חתירה במוט 4X8-10
Cable Pullover 3X10
ציןאפ 3X10
סקוואט 4X8-10 (לפעמים מעלה משקלים)
דדליפט 4X6
סופר סט של מכרעיים(שני סוגים שונים) 3X8
כפיפות מרפק 3X8
כפיפות מרפק שהיד מונחת על הכיסא 3X10.
face pull עם גומי 3X10

אשמח להסבר.
יותר מדי סטים, חזרות ותרגילים מיותרים. לך על תוכנית פשוטה. משהו כבד ובסיסי, עם כול התרגילים הטובים.
ממליץ בחום על הלינארית של ביל סטאר. לדעתי היא התוכנית המושלמת

• פותח/ת השרשור
יותר מדי סטים, חזרות ותרגילים מיותרים. לך על תוכנית פשוטה. משהו כבד ובסיסי, עם כול התרגילים הטובים.
ממליץ בחום על הלינארית של ביל סטאר. לדעתי היא התוכנית המושלמת
אני לא חושב שאוכל לבצע אותה אם החדר כושר שלי הוא מראשון עד רביעי.

התוכנית שלך גרועה. בגלל זה אתה לא מתקדם
אתה צודק וטועה, גם עם תוכנית כזו (ואני מסכים שזה יותר רשימת תרגילים ולא תוכנית) הוא היה אמור לזוז לאנשהו אם התזונה הייתה מתאימה, הייתי מתחיל שם.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק וטועה, גם עם תוכנית כזו (ואני מסכים שזה יותר רשימת תרגילים ולא תוכנית) הוא היה אמור לזוז לאנשהו אם התזונה הייתה מתאימה, הייתי מתחיל שם.

אני יכול לצמצם תרגילים ולהתמקד על כוח והעלאת משקל עבודה, אבל אז אני לא מרגיש סחוט, לא מרגיש שעבדתי. הAB התחיל כמו כל AB, לאט לאט הוספתי עוד תרגילים כי הרגשתי שזה לא מספיק, לכן אני לא יודע מה לעשות.

אני יכול לצמצם תרגילים ולהתמקד על כוח והעלאת משקל עבודה, אבל אז אני לא מרגיש סחוט, לא מרגיש שעבדתי. הAB התחיל כמו כל AB, לאט לאט הוספתי עוד תרגילים כי הרגשתי שזה לא מספיק, לכן אני לא יודע מה לעשות.
שוב, "מרגיש" זו אינדיקציה גרועה מאוד להתקדמות ואני אגיד עוד פעם - אם התזונה שלך הייתה טובה גם עם הרשימת מכולת הזאת התור תוכנית משהו היה זז לאנשהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית