דיון מה עדיף?

Orcohen123

משתמש מתחיל
153
3
נק' מוניטין:
5
153
3
אני מתאמן כבר כמה שנים במתכונת AB*AB ורציתי לדעת אם טוב יותר לעשות ABC*ABC ואיך לחלק את הקבוצות שרירים בימים?

אני בערך 12 אחוז שומן, מרים 120 דדליפט 90 לחיצת חזה 80 סקוואט
בסיס יפה. הייתי הולך על תוכנית כוח לחודשיים בערך, תביא את הסקוואט שלך לאזור ה120
לחיצת חזה לאזור ה100
דדליפט 150. ממליץ על הלינארית. אחרי החודשיים האלה לך על תוכנית בילדינג ABC. מבטיח לך שהתוצאות בABC יהיו הרבה יותר טובות אם תעלה עוד טיפה את המשקלים שלך.

• פותח/ת השרשור
בסיס יפה. הייתי הולך על תוכנית כוח לחודשיים בערך, תביא את הסקוואט שלך לאזור ה120
לחיצת חזה לאזור ה100
דדליפט 150. ממליץ על הלינארית. אחרי החודשיים האלה לך על תוכנית בילדינג ABC. מבטיח לך שהתוצאות בABC יהיו הרבה יותר טובות אם תעלה עוד טיפה את המשקלים שלך.
מאוד קשה לי לעלות את המשקלים מהמצב הנתון הזה.. אימון קודם בחזה עשיתי 100 קילו סט שלישי אבל זה משתנה מאימון לאימון כי לא תמיד אני מצליח כנל לגבי הסקוואט והדדליפט

מאוד קשה לי לעלות את המשקלים מהמצב הנתון הזה.. אימון קודם בחזה עשיתי 100 קילו סט שלישי אבל זה משתנה מאימון לאימון כי לא תמיד אני מצליח כנל לגבי הסקוואט והדדליפט
אתה בחיטוב ברור שיהיה לך קשה

האמת היא שאני לא בחיטוב...
אה סליחה, טעות שלי.
התוכנית שלך לא בנוייה לעלייה במשקלים. רשמתי לך למעלה מה לעשות, באמת שזה עובד כמו קסם
אם אתה במאסה טקסס תהיה עדיפה לך

אין ממש סיבה לעשות ABC, רוב האנשים לא יראו תוצאות טובות מזה חוץ מאנשים ברמה מתקדמת של בילדינג.
השאלה החשובה היא מה המטרה שלך

אז מה הקטע בabc? למה אנשים עושים אותו?
שאלה טובה...
התשובה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה חוסר הבנה באימונים וחוסר הבנה של המצב הנוכחי והמטרה שלהם.
אנשים חושבים שאחרי כמה חודשים שהם למדו מה כל מכונה עושה ואיך לעבוד איתה אז פתאום הם מקצוענים ותוכניות פשוטות לא יעבדו להם, כשההפך הוא הנכון.
ABC יכול להיות יעיל במקרים ספציפיים בשלב מתקדם, אבל היום לא נדיר בכלל לראות אפילו מקצוענים ברמות עולמיות שעובדים בצורה מסויימת של FBW, שם לא כל אימון זהה, אבל מאמנים את כל הגוף בכל אימון

• פותח/ת השרשור
שאלה טובה...
התשובה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה חוסר הבנה באימונים וחוסר הבנה של המצב הנוכחי והמטרה שלהם.
אנשים חושבים שאחרי כמה חודשים שהם למדו מה כל מכונה עושה ואיך לעבוד איתה אז פתאום הם מקצוענים ותוכניות פשוטות לא יעבדו להם, כשההפך הוא הנכון.
ABC יכול להיות יעיל במקרים ספציפיים בשלב מתקדם, אבל היום לא נדיר בכלל לראות אפילו מקצוענים ברמות עולמיות שעובדים בצורה מסויימת של FBW, שם לא כל אימון זהה, אבל מאמנים את כל הגוף בכל אימון
לא עדיף כל כמה זמן לשנות את תוכנית האימון? בלי שום קשר הleg day שכולם מדברים עליו זה לא אימון שכולו עוסק ברגליים? אם כן אז לא בדיוק מסתדר עם FBW או AB...

לא עדיף כל כמה זמן לשנות את תוכנית האימון? בלי שום קשר הleg day שכולם מדברים עליו זה לא אימון שכולו עוסק ברגליים? אם כן אז לא בדיוק מסתדר עם FBW או AB...
אימון שלם לרגליים עושים בפיצולים יחסית גבוהים, abc-abcde.

לא עדיף כל כמה זמן לשנות את תוכנית האימון?
כן, במידה והתוכנית מפסיקה לעבוד, או שזו תוכנית שמיועדת לפרק זמן מסויים, שיש בה פיריודיזציה מובנית ויש לה דדליין

בלי שום קשר הleg day שכולם מדברים עליו זה לא אימון שכולו עוסק ברגליים? אם כן אז לא בדיוק מסתדר עם FBW או AB...
רגליים זה חצי גוף בערך, למה שזה לא יסתדר עם פיצול AB? אפשר יום פלג גוף עליון ויום לפלג גוף תחתון.
ואם אתה עושה FBW אז מן הסתם לא יהיה לך יום שמוקדש אך ורק לרגליים, אלא אתה תעשה תרגילי רגליים ביחד עם שאר הגוף.

אימון שלם לרגליים עושים בפיצולים יחסית גבוהים, abc-abcde
מאיפה הבאת את האמירה הזאת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית