הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

SS - SHUT UP AND SQUAT

• פותח/ת השרשור
שבוע 9 אימון 2

PR!
סקוואט 115 קילו - 3X5
- לא היה ממש כבד..הסט הראשון נראה די גרוע.. סט שני היה דווקא יפה וסט שלישי ככה ככה.. לא יצא לי עדיין לראות ממש...

PR!
בנץ' 82.5 קילו - 3X3
- היה כבד ומעצבן ...

PR!
דדליפט 140 קילו - 1X4
- אימון הבא אני סוגר 5!!! אין מצב שלא! ... ניסיתי בלי חגורה.. ות'אמת אני מודע שטעיתי.. תמיד חשבתי שחגורה נותנת הרבה יותר בדדליפט... מסתבר שלא... הפעם הראשונה שניסיתי היה בניסיון לסינגלים.. אז כנראה זה הביא לי את האשליה שזה עטוזר מאוד. ... כמעט ולא הרגשתי הבדל בין אם ובין בלי חגורה.. אם בכלל

ד"א.. היום התעצבנתי על החבר לאימונים שלא שלח את הסטונים מפעם קודמת.. ולדעתי עוד היום אני יפרסם סירטונים גם מהיום וגם מאימון שעבר ... מה שהכי מעצבן שבדדליםפט בדיוק כשהו בא לצלם נגמרה הסוללה.. איזה מזל יש לי.. =\ .. מתסכל

• פותח/ת השרשור
מה לא נוח? חגורה בדדליפט?

---------- התגובה התווספה ב 23:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:44 ----------

טוב הנה חלק מהסרטונים .. 2 סטים אקראיים מכל אימון .. לדעתי באימון מהיום של ה 115 דווקא את הסט השני [הסט היפה] הוא לא העביר לי...

בכל מקרה הברכיים גולשות פחד.. מתסכל

חחחחחחח... "יאללה גילי עוד אחד!!!" ... [השם הוא גיל.. אבל הכינוי בפי כמה מהחברים הקרובים .. והמשפחה.. הוא גילי]

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
שבוע 9 אימון 3

אררררררררררררגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מרגיש כוח!!!!!!!!!!! [קרדיט לחיימק'ה מהמכון]

אימון מעולה!

PR!
סקוואט 117.5 קילו - 3X5
- היה כבד אבל באמת שעלה יפה

PR!!!!!!
פרס 55 קילו - 3X5
- שתי סטים ראושנים עלו די בקלות.. סט שלישי גם כן עלה נחמד עד החזרה האחרונה! ... חזרה אחרונה סט אחרון נלחמתי עם מוט משהו כמו 4-5 שניות אבל בסוף עלה ... כמובן מצורף בצעקת ניצחון.... הרגשה ענקית!

האנג קלין 40 קילו - 3X5

פאוור קלין 60 קילו - 3X3

הפאוורקלין כב רמתחיל להראות יותר דומה לפאוורקלין

אימון מעולה !

• פותח/ת השרשור
לא הרבה... בין היתר כי זה לא פורום מקצועי יותר מדי...
התחלתי את הלוג שם אני חושב לפני שנרשמתי לפה... לא בטוח
ובכללי הייתי שם יחסית הרבה זמן לפני שידעתי בכלל שיש פורום בשם LBS

לא יודע, קראתי שם קצת את התגובות בלוג וזה דיי תת רמה מה שהולך שם, עצות מועילות לא תקבל שם.

• פותח/ת השרשור
את זה ממזמן כבר הפנמתי אל דאגה.. בכל זאת יש כמה חברה שם שכן מבינים .. אמנם מעטים אבל יש

---------- התגובה התווספה ב 20:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:43 ----------

הרגע קלטתי שביום שישי הקרוב מתחיל לי הקורס לייצנות וינגייט ...

מה שאומר שאין יורת אימונים ב שני-רביעי-שישי ... [הקורס ביום שישי]

מה שאומר שאני עובר להתאמן בראשון-שלישי-חמישי

נראה אם יהיה לי כוח מחר ללכת לאימון .. אם לא.. השבוע יהיו רק 2 אימונים [שלישי וחמישי]

---------- התגובה התווספה 25-04-2010 ב 20:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה 24-04-2010 ב 20:50 ----------

שבוע 10 אימון 1

השבוע אח שלי והשותף לאימונים נסעו להם לטיול שנתי ... והשאירו אותי לבד להרים משקלים כבדים ... יאללה!

PR!
סקוואט 120 קילו - 3X5
- הרגיש קצת כבד אבל באמת שהרגיש יותר קל מ ה 117.5 ... סופסוף הבנתי את החשיבות של הרייג'!!... עד עכשיוה ייתי נכנס מתחת למוט חצי יושן אדיש וממורמר.. הפעם ננכנסתי ככה בעצבנות ... והבאתי צעקה לפני שהוצאתי מהכלוב .... עוזר החרא הזה...

PR!
בנץ' 82.5 קילו - 4,5,5
- סט ראשון לא הייתי מרוכז/מאוזן .. היה כבד ודי קשה ב2 חזרות אחרונות.. אבל כמו בפרס.. עם קצת חלב אימון הבא יעלה גם 85

PR!
דדליפט 140 קילו - 1X5
- סופסוף עלה ל 5 !!! ... מה ששמתי לב שיותא מפריע לי האחזיה מאשר הגב ... גם באחיזה משולבת.. אצלי בכללי יש משהו מזור ואני חושד שאויל זה משנה... אני מחזיק עם יד ימין בפרונציה ויד שמאל בסופינציה.. מה שבד"כ אצל ימנייםז ה הפוך.. היד החזקה בד"כ בסופינציה... ננסה לבדוק איך זה מרגיש הפוך אימון הבא...

משום מה כל אימון יהיה לך PR
חח 😛
סתם גבר, אחלה משקלים, אתה מתקדם מצויין

והיית מבקש ספוט ממישהו אחר במכון, אל תעשה את זה בלי ספוטר
בעיקר בנץ וסקוואט

• פותח/ת השרשור
ברור שביקשתי ממישהו שישמור עליי ... במקרה חבר.. באותו יום דחק 120 .. בדק לקראת התחרות עוד מעט של הבנץ'

חחח... פשוט הם לא היו חח....

ניסיתי לפני זה גם פעם ראושנה לעשות בתוך הכלוב ושמתי את המוטות האלה של הביטחון ...
טוזה הטריף אותי! כל חזרה עם זה אני בטוח שלא עשיתי נכון! ... כי אני רואה שאני יורד המוט כמה ס"מ בודדים מהמוטות ביטחון ... וזה משום מה מנע ממני לרדת לדעתי עד הסוף.. חלמרות שלפי מה שהמאמן אמר שאני בהחלט שובסר מקביל וזה.. לא יודע.. משגע אותי ....

בסוף הורדתי וביקשתי שישמרו עליי...

משום מה כל אימון יהיה לך PR
חח 😛
סתם גבר, אחלה משקלים, אתה מתקדם מצויין

והיית מבקש ספוט ממישהו אחר במכון, אל תעשה את זה בלי ספוטר
בעיקר בנץ וסקוואט
הוא לא חייב ספוטר בשביל סקוואט... יש לו את הכלוב ובמקרה שאין מוטות ביטחון כאלה בכלוב הוא יכול להפיל את המוט אחורה פשוט.

הוא לא חייב ספוטר בשביל סקוואט... יש לו את הכלוב ובמקרה שאין מוטות ביטחון כאלה בכלוב הוא יכול להפיל את המוט אחורה פשוט.

כי בסרטונים שלו רואים שהוא לא עושה בתוך הכלוב
הוא כנראה משתמש בראק
עכשיו הוא אמר שיש כלוב

• פותח/ת השרשור
שבוע 10 אימון 2

PR!
סקוואט 122.5 קילו - 3X5
- היה כבד אבל ממש לא נורא.. היום ניסיתי חגורה פעם ראשונה בסקוואט... .. סט ראשון עשיתי בלי חגורה... והרגיש כבר די קשה לשמור על הגב ... אמרתי יאללה ננסה עם חגורה..ה יםו היה איתי חבר שיש לו חגורה בדיוק כמו שהחגורה של ה BB שרציתי לקנות ... ניסיתי אותה בסט השני והיא בהחלט עזרה מאוד!... בסט השלישי ניסיתי חגורה של INZER של המנהל בחדר כושר שלי.. שאני חושב שהיא אפילו אותו דגם כמו המ שהזמנו רק בצבע אחר... מבחינת מחיר אותו מחיר.. חגורה רצינית מעור חתיכה אחת והרבה יותר קשיחה מהשנייה .. אני חייב לומר שמזה עשיתי בשכל שהזמנתי את החגורה של ה INZER ולא קניתי את זאת של ה BB ... יש די הרבה הבדל בין ה 2 .. ואני עוד במשקל נמוך יחסית.. אני מתאר לעצמי שהמשקל על המוט יעלה .. הרב היותר כבד נאי מתכוון .. היא תעזור בכלל הרבה יותר ...

PR!
פרס 57.5 קילו - 5,5,4
- הרגיש קצת כבד.. אימוןה בא ה 60 יעלה כמו שצריך .. [כמובן בתוספת חלב חחח...]

PR!
פאוור-קלין 60 קילו - 5X3
- קל ..א בל זהו.. סופסוף כבר נראה כמו פאוור קלין ... מאימון הבא נאי כבר מתחיל להריץ משקלים ... [PR .. כי סופסוף טכניקה טובה]

לא היה לי כוח למתח... נעשה מתח כל אימון שיהיה לי קצת כוח .. חחח...

סה"כ אימון מוצלח ...

---------- התגובה התווספה ב 20:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:31 ----------

חח.. הרגע קלטתי שיש לי סימנים בצדדיםש ל הבטן איפה שהחגורה הייתה חחחח.... כנראה שהיא הייתה סגורה כמו שצריך =P

• פותח/ת השרשור
עזרה מאוד... מביאה הרבה בבור ...
חחחח... עכשיו בבוקר כשמתי את החולצה לבית הספר .. קלטתי שיש לי סימנים ממנה חחח....
אני מניח שהז אמור להיות ככה ... וזה מראה שהיא הייתה סגורה כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
שבוע 10 אימון 3

טוב נאי לא יודע אם זה אימון טוב או גרוע ...
אתם תחליטו...
לא היה לי היום כוח לעשות סקוואט כבד.. פשוט הייתי גמור ....
אז במקום עשיתי פרונט סקוואט.. ומסתבר שמהחופשה באילת די התחזקתי.. ולא משכתי את הפרונט לקשה.. אני מאמין שיש לי עוד 5-10 קילו

PR!
פרונט סקוואט 90 קילו - 3X5
- לא היה יותר מדי קשה ...

PR!
בנץ' 85 קילו - 3X3
- היה כבד ומעצבן.. 3 סטים הגעתי בחזרה הרביעית לכשל ...

PR!
דדליפט 145 קילו - 1X5
- פה.. זה החלק הגרוע של היאמון .. בסופו של דבר המשקל עלה .. אין תלונות.. אבל איך שהוא עלה.. הפעם צילמתי את הסט..א חרי הרבה זמן שלא צילמתי.. אני לא יודע אם ככה משכתי גם את ה 140 ... אבל ה 145 נראה כמו הצרות שלי.. אני יעלה מחר את הסרטון [חבר צריך להעביר] ... פשוט נוראי.... לדעתי ריסט ל 130 לעבוד על הטכניקה דחוף!

טוב.. אני מחוק מעייפות..י ום ארוך ומחר מתכונת במתמטיקה.. נקווה לטוב

לילה טוב

---------- התגובה התווספה ב 22:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:02 ----------

למה אין לי מזל עם הדברים האלה?. ...

עכשיו גם לחבר המחשב לא משהה את הפלאפון.. איזה עצבים... הוא מנסה עכשיו לסדר שם שמהו.. נקווה יעבוד..

אחלה התקדמות במשקלים. לא מצאתי תשובה, אבל גם לא חיפשתי יותר מדי, כמה אתה שוקל עכשיו?

• פותח/ת השרשור
כבר די הרבה .. 91 ..
78->91 תוך 11-12 שבועות מסה [התחלית מסה קצת לפני ה SS ... ונאי גם לוקח קריאטין ככה שחלק מזה גם נזולים אני מאמין] ..

בקיצור קילו לחודש ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית