הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של הספוג

הבובספוג

משתמש פעיל
579
178
נק' מוניטין:
295
579
178
  • פותח/ת השרשור
הבובספוג עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הספוג״:

עדכון לוג: 30/04/18

אתמול:

דדליפט 115x4x6 סט ראשון באחיזה רגילה, השאר באלטרנטיבית. סט אחרון עם החזרה סטטית ~10 שניות.
פרס 45x2x8 45x7F לא שמרתי על כיווץ. אימון הבא שוב אותו משקל.
האמסטרינגס במכונה
מסור 28x4x6 לא כבד
בנץ פרס 70x3x8 70x7F לא נחתי מספיק לפני הסט האחרון, פעם קודמת הצלחתי ארבעה סטים יחסית בקלות.

מ.ג 78

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
סקוואט 142.5x3x5
בנץ' 72.5x4x8
צ'ין אפס 93x4x8
לחצת דאמבלים בשיפוע 20x2x8
חתירה 72.5x2x6
יד קדמית

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 08/05/18

סקוואט 145x3x5 כבד, סט אחרון קצת איבדתי שיווי משקל ואני חושב שלא שברתי מקביל. אימון הבא ניסיון שני.
בנץ' 72.5x4x8 שוב, מחכה עם ההתקדמות לפרס, בכוונה לשמור על איזון ולהמנע מפציעה.
צ'ין אפס 95.25x4x8 חזרה אחרונה גריינד
חתירה 70x2x6
יד קדמית

קיבלתי את התוצאה של הפסיכומטרי ועכשיו אני יודע סוף סוף שאכנס לפקולטה שרציתי. עכשיו המטרה להתכונן כמה שאפשר לשגרת לימודים ולהיכנס לכושר מנטלי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם אפשר לשאול, איפה אתה הולך ללמוד? ואיזו פקולטה?

בוודאי שאפשר. בטכניון, מדעי המחשב (כמעט בטוח).
בהצלחה! אם יש לך שאלות כלשהן אתה מוזמן לדבר איתי. אני כרגע בסמסטר 5 במדעי המחשב בטכניון. יש גם את יניב גופט מהפורום שגם לומד איתי בפקולטה.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/05/18

פרס 47.5x2x7 47.5x1x8 צריך להקפיד להישען יותר אחורה
דדליפט 120x4x6 רגליים קצת רועדות ולפעמים משחרר את הברך מוקדם מדי בירידה וכתוצאה פוגע בה
מסור 42x4x6

קרא את שאר עדכון הלוג...
בהצלחה! אם יש לך שאלות כלשהן אתה מוזמן לדבר איתי. אני כרגע בסמסטר 5 במדעי המחשב בטכניון. יש גם את יניב גופט מהפורום שגם לומד איתי בפקולטה.

אני מתחיל ללמוד באוקטובר. עברו כמה שנים מהתיכון ואני לא רגיל ללמוד\ להפעיל את המוח ברמה של תואר. בינתיים אני עושה קורס הכנה במתמטיקה של הטכניון ב mathnet. אין לי ידע בכתיבת קוד (קצת קורא ספר ג'אווה).

איך היית ממליץ לי להשקיע את הזמן שלי עד תחילת התואר אם המטרה הראשית שלי היא להגיע כמה שיותר מוכן?
מעבר לעבודה במשרה חלקית ואימונים, אני מוכן להשקיע כל שעה בהכנה.

עדכון לוג: 10/05/18

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני מתחיל ללמוד באוקטובר. עברו כמה שנים מהתיכון ואני לא רגיל ללמוד\ להפעיל את המוח ברמה של תואר. בינתיים אני עושה קורס הכנה במתמטיקה של הטכניון ב mathnet. אין לי ידע בכתיבת קוד (קצת קורא ספר ג'אווה).

איך היית ממליץ לי להשקיע את הזמן שלי עד תחילת התואר אם המטרה הראשית שלי היא להגיע כמה שיותר מוכן?
מעבר לעבודה במשרה חלקית ואימונים, אני מוכן להשקיע כל שעה בהכנה.
אני ממליץ על הדברים הבאים:
1. ללמוד שפת סי ברמה בסיסית (כי אתה תלמד שפת סי בטכניון בסמסטרים הראשונים). כשאני אומר רמה בסיסית זה אומר אל תיגע אפילו ברקורסיה. תלמד טוב משתנים, מחרוזות, לולאות, משפטי תנאי ומצביעים.
2. תפתור כמה שיותר שאלות מהאתר הבא Dashboard | HackerRank
בקטגוריה של Algorithms
3. מבחינת מתמטיקה, תחזור על כל החומר שקשור לחקירת פונקציות. תלמד אינטואיטיבית איך נראות פונקציות כמו lnx וכל מה שצריך לדעת עליהן אם זה גבולות, אסימפטוטות וכו. בנוסף תחזור על החומר בתיכון שקשור לסדרות כולל סכום של סדרה (חשבונית והנדסית).
4. מבחינת אלגברה, תחזור על חומר של מספרים מרוכבים, תלמד את מעגל היחידה וזהויות טריגונומטריות. כשאני אומר מעגל היחידה הכוונה לדעת אינטואיטיבית לדוגמא איך לחשב את sin60 או למה sin60 שווה לcos30. זהויות טריגונומטריות אתה לא כל כך צריך בתואר אבל אתה צריך לדעת טוב פונקציות טריגונומטריות בכללי וזה יעזור לך מבחינת הבנה כי יצא לך באינפי להתעסק עם כאלה.

כדי לעשות את כל מה שכתוב בסעיפים 3 ו4 הטכניון צילם המון סרטוני הכנה לטכניון ואני ממליץ לך לעבור על כולם!
כדי למצוא אותם פשוט תחפש "קורס הכנה - פרק x" ולכל פרק יש אוסף סרטונים בנושא.
הנה כמה:

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ על הדברים הבאים:
1. ללמוד שפת סי ברמה בסיסית (כי אתה תלמד שפת סי בטכניון בסמסטרים הראשונים). כשאני אומר רמה בסיסית זה אומר אל תיגע אפילו ברקורסיה. תלמד טוב משתנים, מחרוזות, לולאות, משפטי תנאי ומצביעים.
2. תפתור כמה שיותר שאלות מהאתר הבא Dashboard | HackerRank
בקטגוריה של Algorithms
3. מבחינת מתמטיקה, תחזור על כל החומר שקשור לחקירת פונקציות. תלמד אינטואיטיבית איך נראות פונקציות כמו lnx וכל מה שצריך לדעת עליהן אם זה גבולות, אסימפטוטות וכו. בנוסף תחזור על החומר בתיכון שקשור לסדרות כולל סכום של סדרה (חשבונית והנדסית).
4. מבחינת אלגברה, תחזור על חומר של מספרים מרוכבים, תלמד את מעגל היחידה וזהויות טריגונומטריות. כשאני אומר מעגל היחידה הכוונה לדעת אינטואיטיבית לדוגמא איך לחשב את sin60 או למה sin60 שווה לcos30. זהויות טריגונומטריות אתה לא כל כך צריך בתואר אבל אתה צריך לדעת טוב פונקציות טריגונומטריות בכללי וזה יעזור לך מבחינת הבנה כי יצא לך באינפי להתעסק עם כאלה.

כדי לעשות את כל מה שכתוב בסעיפים 3 ו4 הטכניון צילם המון סרטוני הכנה לטכניון ואני ממליץ לך לעבור על כולם!
כדי למצוא אותם פשוט תחפש "קורס הכנה - פרק x" ולכל פרק יש אוסף סרטונים בנושא.
הנה כמה:

בהצלחה!

תודה רבה! יצרת לי לו"ז ורשימת מטרות מוגדרת ומפורטת, שווה זהב!

את הפלייליסט הזה של הטכניון כבר חרשתי ועכשיו אני עובר עליו שוב בליווי תרגול של הטכניון.

יש לך המלצה לספר\אתר מסוים ללמוד ממנו c? אגב, ממה ששמעתי ללמוד c לא הכי "ידידותי" למתחיל ולכן ממליצים להתחיל מpython למשל, לדעתך זה בכל זאת יהיה חכם להתחיל מc?

תודה רבה על התשובה המושקעת!

יש לך המלצה לספר\אתר מסוים ללמוד ממנו c?
http://www.dipmat.univpm.it/~demeio/public/the_c_programming_language_2.pdf
אתה צריך כאן את פרקים 1,3,5,7.
גב, ממה ששמעתי ללמוד c לא הכי "ידידותי" למתחיל ולכן ממליצים להתחיל מpython למשל, לדעתך זה בכל זאת יהיה חכם להתחיל מc?
רצוי שתלמד את מה שיותר רלוונטי לחומר שתלמד בטכניון. ב4 סמסטרים הראשונים אתה תכתוב כמעט את כל הקוד שלך בc וc++. אם יש לך לדעתך מספיק זמן פנוי כדי ללמוד את שניהם אז זה יהיה מעולה, אבל במידה ואתה מוגבל בזמן הייתי ממליץ דווקא ללמוד רק את סי.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/05/18

סקוואט 120x3x5 בלי חגורה. ישנתי מעט שעות הלילה אז בחרתי להוריד קצת משקל.
בנץ' 75x4x8 מרגיש שהיו עוד חזרות בטנק
צ'ין אפס 101x4x8 הרגיש טוב, אולי יכולתי לסחוט עוד חזרה פה ושם
בנט אובר 70x1x6 72.5x1x6
יד קדמית
גלגל בטן מהברכיים 3x5

קניתי משקל הביתה סוף סוף אז עכשיו יהיה מעקב מדויק יותר.
משקל גוף ממוצע שבועי 77.7

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/05/18

פרס 47.5X3X8 סוף סוף
דדליפט 125X1X6 125X1X4 100X1X5 הפלטות במצב גרוע, טבעות הברזל שפעם היו בתוכן כבר אינן והן נשחקו מאוד, מאוד מפריע להרים כשהכל זז כל שניה. בהתחלה חשבתי שאני מוריד את המוט עקום איכשהו וכל חזרה הייתי צריך לעצור ולסדר את המיקום של המוט, אחר כך הבנתי שהבעיה לא בטכניקה.
האמסטרינגס
בנץ' 70X3X5
מסור 44X4X6 מאתגר את האחיזה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 25/05/18

דדליפט 127.5X4X6 הפעם השקעתי כמה דק' בללקט את הפלטות הבודדות שעוד תקינות. השתלם. הרגיש טוב, רק בחזרה האחרונה של הסט האחרון הגב התעגל מעט.
פרס 47.5X3X8 (פלוס סוגרים- מיקרולודינג מישהו? 🤡) הרגיש טוב, שם דגש על לקמר את הגב התחתון ולהפעיל יותר את הבטן. אימון הבא 50.
האמסטרינגס במכונה
מסור 44X4X6 קשיים משמעותיים באחיזה בשמאל
דיפס 80X2X12 אתחיל לשלב אם לא יעשה צרות לכתפיים
גלגל בטן מהברכיים 2X8

מ.ג ממוצע שבועי 78.3

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/05/18

סקוואט 150x2x5 150x1x2 חזרה ראשונה בסט האחרון פשוט צללתי, הרגיש נורא כבד ועצרתי את זה שם. עכשיו יש כאב בגב התחתון.
צ'ין אפס 104.3x3x8 הרגיש טוב
בנץ' 77.5x4x8 היו עוד חזרות בכיף
בנץ' דאמבלים שיפוע עליון 24x2x8
יד קדמית
הליכת איכר 40x3 שוב שמאל נשברת מוקדם

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית