הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב צריכת קלוריות יומית למסה

• פותח/ת השרשור mr.body
  • פורסם בתאריך

mr.body

משתמש מתחיל
84
1
נק' מוניטין:
1
84
1
היי,
קראתי את המאמר על עליה במאסה ויש דברים שלא מובנים לי..
הורדתי את המחשבון שצוין באתר לחישוב הBMR, אני שוקל 60 וגובה 1.72, יוצא שהBMR שלי הוא 1890, כלומר אני שורף ביום בלי לעשות כלום 1890 קלוריות..
עכשיו אם אני רוצה להעלות במסה, כשאני מתאמן 3 פעמים בשבוע במשך שעה וחצי (20 דקות אירובי והשאר אימוני משקולות), יוצא שאני שורף 180 קלוריות כל אימון..
עכשיו כדי לעלות במאסה לפי המאמר אני אצטרך לעלות ב500 קלוריות, שמה שאומר שהצריכה היומית שלי תהיה 2390 קלוריות, וזה לא נשמע לי כל כך הגיוני, משו כאן לא מסתדר לי, כי באתרים שונים כשאני מחשב אוטומטית יוצא לי שהצריכה היומית שלי תהיה 2730 קלוריות..

האם אני מחשב לא נכון ?
אשמח אם תוכלו בבקשה להסביר, תודה רבה

תתחיל ב2390 ותראה איך המשקל שלך זז בשבוע, עלה? מגניב תמשיך. לא עלה? תוסיף כ100 קלוריות בשבוע ותעקוב על המשקל, ברגע שתגיע לעלייה שבועית רצויה תשמור על הסך הקלורי.

תתחיל ב2390 ותראה איך המשקל שלך זז בשבוע, עלה? מגניב תמשיך. לא עלה? תוסיף כ100 קלוריות בשבוע ותעקוב על המשקל, ברגע שתגיע לעלייה שבועית רצויה תשמור על הסך הקלורי.
אכן זה הכי נכון. חוץ מזה שאת ה -BMR יש להכפיל ב-1.2 אם אתה לא פעיל כדי לקבל RMR. זה הסך הקלורי שאתה שורף עם פעילות מינורית כמו ישיבה, מקלחת, הליכה קלה ממקום למקום וכו'. בכל מקרה לא הייתי מתחיל יותר מ 2400 קל' ליום. תעשה ממוצעי שקילות ע"י שקילה יומית ותראה כמה משקל אתה עולה. אתה אמור להעלות כ-1% ממשקל גופך בחודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית