הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צורת השרירים - חשוב

איתי96

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום, אני רוצה להתחיל אימוני כושר ולבנות את עצמי בצורה טובה ובריאה.

אני לא רוצה להתנפח כמו אחרים אני רוצה להיות רזה וחטוב להרגיש חזק אבל קליל ולא מנופח.

צורת השריר: בתמונות שלפניכם אפשר לראות 2 צורות של שרירים:

של קונור מגרגור הצורה הזאת של השריר שהכתף נראה כמו גולה כזאת ומשם זה יורד ואז שוב פעם גולה ושוב יורד זו הצורה שאני רוצה.

ובתמונה השנייה אפשר לראות שחקן כדורסל שהשריר שלו לא נראה סימטרי מבחינת יופי.

נראה כאילו יש לו שריר יד אחורית יותר גדול מהשאר.

ועכשיו השאלה:

אפשר להחליט איך יראה השריר זאת אומרת השוני בין שניהם מבטא עבודת כושר שונה או שפשוט מדובר בגנים ובצורה של הגוף?

תודה על התשובה וסליחה על האורך. Screenshot_20180514-112317_Google.jpg Screenshot_20180514-113529_Gallery.jpg Screenshot_20180514-113518_Gallery.jpg Screenshot_20180514-113448_Gallery.jpg

אם תפתח את שריר הכתף מספיק אז אפשר לדאוג שהוא יהיה בולט יחסית לשאר היד, אבל הצורה הכללית שלו ושל שאר היד זה לחלוטין גנטיקה, אז בקצרה אפשר לשלוט חלקית במבנה הכתף

בעיקרון בשביל מבנה גוף של קונור מקגרגור צריך לאכול הרבה ובעיקר חזה עוף ואורז, אם אתה רוצה גוף כמו של השחקן כדורסל זה יותר לאכול סטייקים לפי דעתי. חכה לתשובות של מבינים יותר..

בעיקרון בשביל מבנה גוף של קונור מקגרגור צריך לאכול הרבה ובעיקר חזה עוף ואורז, אם אתה רוצה גוף כמו של השחקן כדורסל זה יותר לאכול סטייקים לפי דעתי. חכה לתשובות של מבינים יותר..
זה לא נכון בכלל, לדברים האלה אין שום קשר למבנה גוף.
חלק גדול מהפרופורציות של השרירים שלהם נובע מהספורט שהם עוסקים בו, כלמור איזה שרירים צריכים לעבוד יותר, חלק נוסף מאחוז השומן שלהם, עוד חלק ממשקל הגוף, שכן שחקן הכדורסל לא צריך באמת לשמור על משקל ספציפי, וקונור כן צריך בגלל קטגוריות המשקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית