הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5X5

• פותח/ת השרשור dina
  • פורסם בתאריך

dina

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
21
57
0
1.חשבתי ללכת מחר לחד"כ ולעשות את התוכנית SS כי בפעמים שהייתי שם תמיד עשיתי 12X3
מה אתם חושבים על זה?
2.אתם כול הזמן מדברים על המדריכים שלא מבינים כלום מה אני צריכה לעשות אם המדריך יגיד לי לא לעשות 5X5?
3.אני גם רוצה לעשות אירובי כמה כדאי 20 דק' 30 50?
4.כול הדברים בשביל התרגילים החופשים בקומה השניה ואני מתביישת לעלות לשם כי יש שם רק גברים אז אני יכולה לעשות רק את התרגילים במכונות

כל תוכנית שתעלה בה בצורה לינארית במשקלים בחיטוב = מוות וסכנה פציעה מוגברת וזה מניסיון, אתה מגיע לתשישות מטורפת בעיקר אחרי סקוואט.

כל תוכנית שתעלה בה בצורה לינארית במשקלים בחיטוב = מוות וסכנה פציעה מוגברת וזה מניסיון, אתה מגיע לתשישות מטורפת בעיקר אחרי סקוואט.
ואם תעבוד פשוט עם המבנה של 5X5 ללא העלאת משקל משבוע לשבוע?

ממליצים פה מדי פעם עליה לחיטוב גם כי רוב האנשים שמחטבים, מתעקשים לחטב, אבל גם רוצים ללמוד את התרגילים.

ואם תעבוד פשוט עם המבנה של 5X5 ללא העלאת משקל משבוע לשבוע?
זה מיותר, למה להתאמץ כל כך הרבה? מסה לא תאבד בחיטוב אם לא תזלזל בתזונה, אז למה סתם לסבול? FBW ממוצע אפילו פעמיים בשבוע אם הגירעון לא מטורף הוא יספק בהחלט. אם אתה רוצה לשמור על משקלים אפשר לעשות ABA של פוש ופול וכל מיני קומבינציות מפגרות כאלו ואחרות, סה"כ כל אחד איך שהוא התרגל. אישית אחרי מיליארד חיטובים FBW ממוצע 2-3 פעמים בשבוע מספק בהחלט ומשאיר מספיק זמן לקרוספיט/אירובי.

למה 5x5 לא מתאימה למתאמן מתחיל בחיטוב? לפני שנגמר לי המנוי דווקא התקדמתי לא רע בגירעון קלורי עם 5x5.

אתה תתקע או תפצע
צריך לקחת אותה כדי לתרגל את התרגילים ולנסות לשמור על עצימות וכוח
אבל לא להשתגע איתה
ההתאוששות שלך ברצפה

אתה תתקע או תפצע
צריך לקחת אותה כדי לתרגל את התרגילים ולנסות לשמור על עצימות וכוח
אבל לא להשתגע איתה
ההתאוששות שלך ברצפה
אני חושב שאפשר להשאיר אותה איך שהיא בשבועות הראשונים, אני דווקא הרגשתי שממש קל לי להתקדם בהשוואה לSS (לא עשיתי SS בחיטוב), אבל אני מניח שאני כבר אתחיל להרגיש מתי צריך לעשות שינויים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית