עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחח אנאבולים לא חוקי במקצוע שלנו, חבל שכל ה ELITE מזריקים כל היום וזה משפר להם יותר מכמה עשיריות השנייה, זה יכול לשפר שנייה ולפעמים גם יותר, תלוי בגנטיקה וכמה אתה משקיע באימונים עם אנאבולים.אנאבוליים זה לא חוקי במקצוע שלנו. ככה שזה לא רלוונטי , ותהיה בטוח שאנאבולים לא משפר לך שניות ... במקרה הטוב 3-4 עשיריות (ב100 מטר).
דבר שני , המסקנה שלי מהשרשור הזה בעצם שלאף אחד פה אין מושג מתי לקחת את הקריאטין , לפני / אחרי / עם שווארמה / בלי שווארמה .
הבחור הגיע ושאל שאלה פשוטה :
"לקחתי קריאטין , זה התעכל בגוף שלי , כמה זמן לוקח לזה להיספג? "
כולכם פה מחרטטים , לא חשוב כן חשוב , לוקח לזה X להשפיע , בעצם לא עניתם בכלל לשאלה.
חחחחח אנאבולים לא חוקי במקצוע שלנו, חבל שכל ה ELITE מזריקים כל היום וזה משפר להם יותר מכמה עשיריות השנייה, זה יכול לשפר שנייה ולפעמים גם יותר, תלוי בגנטיקה וכמה אתה משקיע באימונים עם אנאבולים.
תלוי מה המרחק
ב-100 זה לא ישפר לך שניה זה בטוח
יש כמות מסויימת של אימונים שלא תוכל להתאושש ממנה גם עם אנאבוליים(אני מניח שמעל 12-11 יח' אימון שמתוכם 6 אימוני ריצה אתה תקרוס גם עם אנאבוליים)
העסק מורכב בקיצור
תלוי מה המרחק
ב-100 זה לא ישפר לך שניה זה בטוח
יש כמות מסויימת של אימונים שלא תוכל להתאושש ממנה גם עם אנאבוליים(אני מניח שמעל 12-11 יח' אימון שמתוכם 6 אימוני ריצה אתה תקרוס גם עם אנאבוליים)
העסק מורכב בקיצור
חחחחח אנאבולים לא חוקי במקצוע שלנו, חבל שכל ה ELITE מזריקים כל היום וזה משפר להם יותר מכמה עשיריות השנייה, זה יכול לשפר שנייה ולפעמים גם יותר, תלוי בגנטיקה וכמה אתה משקיע באימונים עם אנאבולים.
אין ספק! האליטה של הספרינט ושל האתלטיקה כולה משתמשת בסטרואידים ובדברים לא חוקיים רבים (סמים גנטים , הורמוני גדילה) . לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין את זה. לדעתי צריך לבטל את כול החרטה הזה ושכולם יקחו מה שהם רוצים , כי גם ככה הם לוקחים .
השפעה של אנאבוליים כמו שרובכם אני מניח יודעים , היא כתלות באימונים שאתה מבצע .
הרעיון הוא לאושש את השרירים שלך מהר יותר (יש מחקרים שמראים התאוששות פי 5 ) , דבר שמאפשר לך להתאמן פי 2 מבנ"א רגיל שלא מסוגל לעמוד בעומסים כאלו אפילו אם יקח את התוספים החוקיים האיכותיים והמשפיעים ביותר.
אני לא מקצוען , ככה ששימוש באנאבוליים לא רלוונטי מבחינתי . קצת קריאטין , ויטמינים ומגנזיום עושים את העבודה יופי מבחיניתי ואפשר להגיע עם זה לרמות מספיק גבוהות (אליפות אירופה למשל ) .
האם יש כאן חבר'ה שמשתמשים באנאבוליים ?
ASS TO GRASS
אין לך מושג מה זה אנאבולים וחוץ מלאיית את המילה, אתה לא מבין בזה שום דבר, אז למה לעשות כאילו שאתה כן?
ASS TO GRASS
אין לך מושג מה זה אנאבולים וחוץ מלאיית את המילה, אתה לא מבין בזה שום דבר, אז למה לעשות כאילו שאתה כן?
מה גורם לך להיות בטוח בחוסר ההבנה שלנו באנאבוליים ? עצם העובדה שאנחנו לא מקצוענים ולא משתמשים בזה , לא אומר שאין אנאבולים פה בישראל גם . יש דוגמאות רבות של חבר'ה שלוקחים , רואים את ההשפעות בבירור , את השינוי ברמת האתלט וכו'.
הייתי מציע לך לא לזלזל , אתה יכול להיות מופתע מרמת ההבנה.
קריאטין זה אנבולי??
לא! קריאטין הוא חומר שקיים לך בגוף ברמות מסוימות , נילת קריאטין מעלה את הרמה של הקריאטין בגוף והדבר מסייע לך לשפר את הביצועים באימונים , בעקבות תהליך שמתרחש בשריר ( משהו שקשור לפירוק כלשהו שמתעכב / או מתבצע שוב בגלל הקריאטין) .
זה מאמר ממש מקצועי על קריאטין :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042396,00.html
הבחור שכתב את המאמר הוא אחד האנשים המוערכים והמבינים בפיזיולוגיה (היה אתלט בעברו) .
אז כמו שאתה רואה זו תהיה ירידה של שנייה 😃
כן אבל לא בהשפעה בלעדית של אנאבולים.
אנאבולים זה סמים ישנים ( מעל 30 שנה) , אני לא חושב שהיום האליטה משתמשת רק בזה, היום יש דברים הרבה יותר מתקדמים דברים שההשפעה שלהם בלתי נתפסת. והם אילו שהביאו לשיפור אדיר בכל התחום הזה של הספרינט . אין ספק שהיום התחרות האמיתית היא לא על המסלול , היא בין חברות התרופות , הרופאים והכימאים שעומדים מאחורי נבחרות האתלטיקה וקבוצות האתלטיקה ברחבי העולם ( מה שמסביר את הפריצה האדירה של הג'מייקנים ב4-5 שנים האחרונות , מלבד הגנטיקה האדירה שלהם ) .