הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמן ספיגת קריאטין מהו?

• פותח/ת השרשור -=ALX=-
  • פורסם בתאריך
אנאבוליים זה לא חוקי במקצוע שלנו. ככה שזה לא רלוונטי , ותהיה בטוח שאנאבולים לא משפר לך שניות ... במקרה הטוב 3-4 עשיריות (ב100 מטר).

דבר שני , המסקנה שלי מהשרשור הזה בעצם שלאף אחד פה אין מושג מתי לקחת את הקריאטין , לפני / אחרי / עם שווארמה / בלי שווארמה .

הבחור הגיע ושאל שאלה פשוטה :
"לקחתי קריאטין , זה התעכל בגוף שלי , כמה זמן לוקח לזה להיספג? "
כולכם פה מחרטטים , לא חשוב כן חשוב , לוקח לזה X להשפיע , בעצם לא עניתם בכלל לשאלה.
חחחחח אנאבולים לא חוקי במקצוע שלנו, חבל שכל ה ELITE מזריקים כל היום וזה משפר להם יותר מכמה עשיריות השנייה, זה יכול לשפר שנייה ולפעמים גם יותר, תלוי בגנטיקה וכמה אתה משקיע באימונים עם אנאבולים.

חחחחח אנאבולים לא חוקי במקצוע שלנו, חבל שכל ה ELITE מזריקים כל היום וזה משפר להם יותר מכמה עשיריות השנייה, זה יכול לשפר שנייה ולפעמים גם יותר, תלוי בגנטיקה וכמה אתה משקיע באימונים עם אנאבולים.

מה משה מקצוענים לא עושים רק דיפ סקוואט ? LOL

• פותח/ת השרשור
תלוי מה המרחק
ב-100 זה לא ישפר לך שניה זה בטוח
יש כמות מסויימת של אימונים שלא תוכל להתאושש ממנה גם עם אנאבוליים(אני מניח שמעל 12-11 יח' אימון שמתוכם 6 אימוני ריצה אתה תקרוס גם עם אנאבוליים)

העסק מורכב בקיצור

ASS TO GRASS

תלוי מה המרחק
יש כמות מסויימת של אימונים שלא תוכל להתאושש ממנה גם עם אנאבוליים(אני מניח שמעל 12-11 יח' אימון שמתוכם 6 אימוני ריצה אתה תקרוס גם עם אנאבוליים)

העסק מורכב בקיצור

אין לך מושג מה זה אנאבולים וחוץ מלאיית את המילה, אתה לא מבין בזה שום דבר, אז למה לעשות כאילו שאתה כן?

תלוי מה המרחק

העסק מורכב בקיצור

המטרה שלהם להעלות אותך מאסת שריר ולהתחזק
אתה יכול "להזניח" את אימוני המסלול בסייקל

אין ספק! האליטה של הספרינט ושל האתלטיקה כולה משתמשת בסטרואידים ובדברים לא חוקיים רבים (סמים גנטים , הורמוני גדילה) . לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין את זה. לדעתי צריך לבטל את כול החרטה הזה ושכולם יקחו מה שהם רוצים , כי גם ככה הם לוקחים .

השפעה של אנאבוליים כמו שרובכם אני מניח יודעים , היא כתלות באימונים שאתה מבצע .
הרעיון הוא לאושש את השרירים שלך מהר יותר (יש מחקרים שמראים התאוששות פי 5 ) , דבר שמאפשר לך להתאמן פי 2 מבנ"א רגיל שלא מסוגל לעמוד בעומסים כאלו אפילו אם יקח את התוספים החוקיים האיכותיים והמשפיעים ביותר.

אני לא מקצוען , ככה ששימוש באנאבוליים לא רלוונטי מבחינתי . קצת קריאטין , ויטמינים ומגנזיום עושים את העבודה יופי מבחיניתי ואפשר להגיע עם זה לרמות מספיק גבוהות (אליפות אירופה למשל ) .

האם יש כאן חבר'ה שמשתמשים באנאבוליים ?

אין ספק! האליטה של הספרינט ושל האתלטיקה כולה משתמשת בסטרואידים ובדברים לא חוקיים רבים (סמים גנטים , הורמוני גדילה) . לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין את זה. לדעתי צריך לבטל את כול החרטה הזה ושכולם יקחו מה שהם רוצים , כי גם ככה הם לוקחים .

השפעה של אנאבוליים כמו שרובכם אני מניח יודעים , היא כתלות באימונים שאתה מבצע .
הרעיון הוא לאושש את השרירים שלך מהר יותר (יש מחקרים שמראים התאוששות פי 5 ) , דבר שמאפשר לך להתאמן פי 2 מבנ"א רגיל שלא מסוגל לעמוד בעומסים כאלו אפילו אם יקח את התוספים החוקיים האיכותיים והמשפיעים ביותר.

אני לא מקצוען , ככה ששימוש באנאבוליים לא רלוונטי מבחינתי . קצת קריאטין , ויטמינים ומגנזיום עושים את העבודה יופי מבחיניתי ואפשר להגיע עם זה לרמות מספיק גבוהות (אליפות אירופה למשל ) .

האם יש כאן חבר'ה שמשתמשים באנאבוליים ?

יש פורום סטרואידים, אתה יכול לשאול שם (או בפוסט הזה)

ASS TO GRASS

אין לך מושג מה זה אנאבולים וחוץ מלאיית את המילה, אתה לא מבין בזה שום דבר, אז למה לעשות כאילו שאתה כן?

מה גורם לך להיות בטוח בחוסר ההבנה שלנו באנאבוליים ? עצם העובדה שאנחנו לא מקצוענים ולא משתמשים בזה , לא אומר שאין אנאבולים פה בישראל גם . יש דוגמאות רבות של חבר'ה שלוקחים , רואים את ההשפעות בבירור , את השינוי ברמת האתלט וכו'.

הייתי מציע לך לא לזלזל , אתה יכול להיות מופתע מרמת ההבנה.

• פותח/ת השרשור
ASS TO GRASS

אין ספק שההבנה שלי בתחום היא לא עמוקה
רק מספיק עמוקה כדי לדעת שאתה לא משפר עם זה שניה ב-100 באף מצב

מה גורם לך להיות בטוח בחוסר ההבנה שלנו באנאבוליים ? עצם העובדה שאנחנו לא מקצוענים ולא משתמשים בזה , לא אומר שאין אנאבולים פה בישראל גם . יש דוגמאות רבות של חבר'ה שלוקחים , רואים את ההשפעות בבירור , את השינוי ברמת האתלט וכו'.

הייתי מציע לך לא לזלזל , אתה יכול להיות מופתע מרמת ההבנה.

זה שאתה רואה מה זה עושה לאחרים, לא אומר שאתה מבין בזה. אבל כן, אתם צודקים, אין מצב שזה משפר בשניה ריצות של 100 מטר.

קריאטין זה אנבולי??

לא! קריאטין הוא חומר שקיים לך בגוף ברמות מסוימות , נילת קריאטין מעלה את הרמה של הקריאטין בגוף והדבר מסייע לך לשפר את הביצועים באימונים , בעקבות תהליך שמתרחש בשריר ( משהו שקשור לפירוק כלשהו שמתעכב / או מתבצע שוב בגלל הקריאטין) .

זה מאמר ממש מקצועי על קריאטין :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042396,00.html
הבחור שכתב את המאמר הוא אחד האנשים המוערכים והמבינים בפיזיולוגיה (היה אתלט בעברו) .

סטרואידים אנאבולים לא מתחיל בדיבול ונגמר בטסט, רוב הסטרואידים שאנשים היום משתמשים פותחו אי שם בשנות ה 60 ו 70 לאחר מלחמת העולם השנייה כאשר הנאצים עשו ניסויים בבני אדם, אם היו עושים היום ניסויים בבני אדם בתדירות שעשו אז, היינו הרבה יותר מפותחים מבחינת רפואה, חומרים, איכות חיים ורמת חיים - אבל כמו שרובכם יודעים זה בעייתי, זה כבר לא שכונה כמו פעם.
מה שכן, יש ניסויים בבעלי חיים שמראים דברים מטורפים, הגדלות של מסת שריר ב 30-50% ללא אימון כלל בזריקות בודדות, דברים שכנראה עוברים בניסויים חשיים גם אם אלו על בני אדם אז במתכונת צבאית או משהו בסיגנון. אלו סוג החומרים שה ELITE בסופרט משתמשים בהם, דברים שהמעבדות כיום לא יכולות אפילו לבטא את הנוסחאות הכימיות שלהם, כמו שנאמר פעם לכל אתלאט יש כימאי ורופא פרטי.

הינה קצת מידע נוסף על חומרים עתידיים:
http://www.kilogram.co.il/728/שימוש-בטיפול-גנטי-ליצירת-המפתח-גוף-המו/

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=748&highlight=Myostatin

• פותח/ת השרשור
אין ספק שהתחום רק בחיתוליו כמו גם תחום רפואת הספורט

בגלל זה מי שכתב פה ששיא העולם לא ירד מ9.5 טועה:)

אני חושב שב-20 שנה הקרובות נראה דברים מאוד הזויים
בערך כמו שחשבו שלרוץ 9.58 ב-100 זה הזוי לחלוטין ומופרך לפני 20 שנה

• פותח/ת השרשור
יש איזה כתבה של מומחה קינזילוגיה וביומכניקה(ההוא שעל מחקריו מתבסס המאמן בארי רוס, ראה שרשור ארוך על זה איפשהו בפורום) שטוען שירדו מ9 בעשור הקרוב

לא! קריאטין הוא חומר שקיים לך בגוף ברמות מסוימות , נילת קריאטין מעלה את הרמה של הקריאטין בגוף והדבר מסייע לך לשפר את הביצועים באימונים , בעקבות תהליך שמתרחש בשריר ( משהו שקשור לפירוק כלשהו שמתעכב / או מתבצע שוב בגלל הקריאטין) .

זה מאמר ממש מקצועי על קריאטין :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042396,00.html
הבחור שכתב את המאמר הוא אחד האנשים המוערכים והמבינים בפיזיולוגיה (היה אתלט בעברו) .

משהו שקשור למשהו שמתפרק ומעכב משהו?
הבנה מרשימה. זה מה שקורה כש ynet הופך להיות מקור "מקצועי" למידע.

אז כמו שאתה רואה זו תהיה ירידה של שנייה 😃

כן אבל לא בהשפעה בלעדית של אנאבולים.
אנאבולים זה סמים ישנים ( מעל 30 שנה) , אני לא חושב שהיום האליטה משתמשת רק בזה, היום יש דברים הרבה יותר מתקדמים דברים שההשפעה שלהם בלתי נתפסת. והם אילו שהביאו לשיפור אדיר בכל התחום הזה של הספרינט . אין ספק שהיום התחרות האמיתית היא לא על המסלול , היא בין חברות התרופות , הרופאים והכימאים שעומדים מאחורי נבחרות האתלטיקה וקבוצות האתלטיקה ברחבי העולם ( מה שמסביר את הפריצה האדירה של הג'מייקנים ב4-5 שנים האחרונות , מלבד הגנטיקה האדירה שלהם ) .

כן אבל לא בהשפעה בלעדית של אנאבולים.
אנאבולים זה סמים ישנים ( מעל 30 שנה) , אני לא חושב שהיום האליטה משתמשת רק בזה, היום יש דברים הרבה יותר מתקדמים דברים שההשפעה שלהם בלתי נתפסת. והם אילו שהביאו לשיפור אדיר בכל התחום הזה של הספרינט . אין ספק שהיום התחרות האמיתית היא לא על המסלול , היא בין חברות התרופות , הרופאים והכימאים שעומדים מאחורי נבחרות האתלטיקה וקבוצות האתלטיקה ברחבי העולם ( מה שמסביר את הפריצה האדירה של הג'מייקנים ב4-5 שנים האחרונות , מלבד הגנטיקה האדירה שלהם ) .

אז אתם מתעסקים מתי לקחת את הקריאטין ? 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית