עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באמת עשית פעם העמסה 14 יום???
הוא שאל כמה זמן לוקח לקריאטין להספג אחרי ששותים אותו, לא כמה זמן עד שהוא הופך לATP בכמות שמרגישים הבדל
הוא לא מתדרדר אתה פשוט לא יודע:השאלה לא הייתה אחרי כמה זמן לוקח לקריאטין להשפיע עליך אלא כמה זמן עובר מרגע שלקחת מנת קריאטין עד שהיא נספגת בגוף
הפורום הזה מתדרדר מרגע לדודלי
לפי הוראות היצרן 45 דקות מרגע שלוקחים אותו אפשר להתחיל להתאמן...אז זה נראה כמו 45 דקות .
השאלה לא הייתה אחרי כמה זמן לוקח לקריאטין להשפיע עליך אלא כמה זמן עובר מרגע שלקחת מנת קריאטין עד שהיא נספגת בגוף
הפורום הזה מתדרדר מרגע לדודלי
הוא לא מתדרדר אתה פשוט לא יודע:
א. מה זה קריאטין
ב. מה הוא עושה בגוף
ג. איך הוא פועל
ד. איך לקחת אותו
ה. למה לקחת אותו
קריאטין אפשר לקחת על בטן מלאה אחרי שווארמה, לא לפני אימון או אחרי אימון, ואפשר לא לערבב את זה עם סוכר ענבים.
אנאבוליים זה לא חוקי במקצוע שלנו. ככה שזה לא רלוונטי , ותהיה בטוח שאנאבולים לא משפר לך שניות ... במקרה הטוב 3-4 עשיריות (ב100 מטר).
דבר שני , המסקנה שלי מהשרשור הזה בעצם שלאף אחד פה אין מושג מתי לקחת את הקריאטין , לפני / אחרי / עם שווארמה / בלי שווארמה .
הבחור הגיע ושאל שאלה פשוטה :
"לקחתי קריאטין , זה התעכל בגוף שלי , כמה זמן לוקח לזה להיספג? "
כולכם פה מחרטטים , לא חשוב כן חשוב , לוקח לזה X להשפיע , בעצם לא עניתם בכלל לשאלה.
אנאבוליים זה לא חוקי במקצוע שלנו. ככה שזה לא רלוונטי , ותהיה בטוח שאנאבולים לא משפר לך שניות ... במקרה הטוב 3-4 עשיריות (ב100 מטר).
דבר שני , המסקנה שלי מהשרשור הזה בעצם שלאף אחד פה אין מושג מתי לקחת את הקריאטין , לפני / אחרי / עם שווארמה / בלי שווארמה .
הבחור הגיע ושאל שאלה פשוטה :
"לקחתי קריאטין , זה התעכל בגוף שלי , כמה זמן לוקח לזה להיספג? "
כולכם פה מחרטטים , לא חשוב כן חשוב , לוקח לזה X להשפיע , בעצם לא עניתם בכלל לשאלה.