ייעוץ זמן ספיגת קריאטין מהו?

• פותח/ת השרשור -=ALX=-
  • פורסם בתאריך
הוא שאל כמה זמן לוקח לקריאטין להספג אחרי ששותים אותו, לא כמה זמן עד שהוא הופך לATP בכמות שמרגישים הבדל

הוא שאל כמה זמן לוקח לקריאטין להספג אחרי ששותים אותו, לא כמה זמן עד שהוא הופך לATP בכמות שמרגישים הבדל

אם זה מה שהוא התכוון, אז:
א. זאת שאלה מיותרת ללא חשיבות, מה גם שהיא לא נותנת שום דבר.
ב. אף פעם לא חיפשתי לדעת בגלל הסיבות שציינתי בסעיף א'.

• פותח/ת השרשור
זה לא מיותר...קריאטין נספג הכי טוב על בטן ריקה ובא לי לאכול
די לעסוק בדמגוגיה
שאלתי שאלה פשוטה

תעשה מה שאתה רוצה תוכל תקפוץ תרוץ את ההשפעה מפעם אחד או פעמיים אתה לא תרגיש, הקריאטין נספג בדם והוא נצבר בגוף, זה לא שעם תשתה קריאטין פעם אחד יהיה לך יותר כוח, אתה צריך לשמור על כמות לאורך הזמן

• פותח/ת השרשור
השאלה לא הייתה אחרי כמה זמן לוקח לקריאטין להשפיע עליך אלא כמה זמן עובר מרגע שלקחת מנת קריאטין עד שהיא נספגת בגוף

הפורום הזה מתדרדר מרגע לדודלי

השאלה לא הייתה אחרי כמה זמן לוקח לקריאטין להשפיע עליך אלא כמה זמן עובר מרגע שלקחת מנת קריאטין עד שהיא נספגת בגוף

הוא לא מתדרדר אתה פשוט לא יודע:

א. מה זה קריאטין
ב. מה הוא עושה בגוף
ג. איך הוא פועל
ד. איך לקחת אותו
ה. למה לקחת אותו

קריאטין אפשר לקחת על בטן מלאה אחרי שווארמה, לא לפני אימון או אחרי אימון, ואפשר לא לערבב את זה עם סוכר ענבים.

רגע אז אפשר לקחת אותו על בטן ריקה?

---------- התגובה התווספה ב 20:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:54 ----------

לפי הוראות היצרן 45 דקות מרגע שלוקחים אותו אפשר להתחיל להתאמן...אז זה נראה כמו 45 דקות .

הוראות יצרן הרבה פעמים מטעות..לא נראה לי שצריך לשתות 3 מנות חומצות אמינו 3 פעמים ביום..

אתה רוצה לרדת עוד כמה שניות תזריק אנבולים, מזה קריאטין ?

זה לא משנה אם אתה אוכל עם הקריאטין
אני אוהב לעשות העמסה 4-5 ימים כל יום 20 גרם (מחולק ל 4 כפיות במשך היום)
ואחר כך כפית כל יום (אני גם לוקח כפית מייד אחרי אימון)

• פותח/ת השרשור
הוא לא מתדרדר אתה פשוט לא יודע:

א. מה זה קריאטין
ב. מה הוא עושה בגוף
ג. איך הוא פועל
ד. איך לקחת אותו
ה. למה לקחת אותו

קריאטין אפשר לקחת על בטן מלאה אחרי שווארמה, לא לפני אימון או אחרי אימון, ואפשר לא לערבב את זה עם סוכר ענבים.

הוא מתדרדר כי אם לא יודעים לא צריך לענות,מה זה חשוב למה אני רוצה לדעת

א. חומצה אורגנית
ב. תורם ליצור ATP
ג. לא'דע
ד. כן יודע
ה. יותר ATP = יותר זמן שאפשר לבצע פעילות עצימה לפני שיש הפרשת חומצת חלב שזה רע לי

אנאבוליים זה לא חוקי במקצוע שלנו. ככה שזה לא רלוונטי , ותהיה בטוח שאנאבולים לא משפר לך שניות ... במקרה הטוב 3-4 עשיריות (ב100 מטר).

דבר שני , המסקנה שלי מהשרשור הזה בעצם שלאף אחד פה אין מושג מתי לקחת את הקריאטין , לפני / אחרי / עם שווארמה / בלי שווארמה .

הבחור הגיע ושאל שאלה פשוטה :
"לקחתי קריאטין , זה התעכל בגוף שלי , כמה זמן לוקח לזה להיספג? "
כולכם פה מחרטטים , לא חשוב כן חשוב , לוקח לזה X להשפיע , בעצם לא עניתם בכלל לשאלה.

אנאבוליים זה לא חוקי במקצוע שלנו. ככה שזה לא רלוונטי , ותהיה בטוח שאנאבולים לא משפר לך שניות ... במקרה הטוב 3-4 עשיריות (ב100 מטר).

דבר שני , המסקנה שלי מהשרשור הזה בעצם שלאף אחד פה אין מושג מתי לקחת את הקריאטין , לפני / אחרי / עם שווארמה / בלי שווארמה .

כולכם פה מחרטטים , לא חשוב כן חשוב , לוקח לזה X להשפיע , בעצם לא עניתם בכלל לשאלה.

המסקנה שלי היא ששוב אתם מתחילים להציק. אמרו לך שזה לא משנה מתי לקחת ועם מה לקחת. תקח כל יום 5 גרם ותשן בשקט.

לא רלוונטי מתי אתה לוקח קריאטין
מתי שנוח לך תקח, 5 גרם ליום
אם בא לך תעשה העמסה (אני ממליץ)
אחרי אימון אתה גם יכול לקחת

ויש מאמרים בפורטל על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית