הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבנץ פרס

YoungPowerlifter

משתמש מתחיל
86
3
נק' מוניטין:
6
86
3
אני במשקלים ממש נמוכים בבנץ ואני ממש מתקשה לעלות במשקלים.
אני ב-SS ואני התחלתי עם 40 קילו בנץ הגעתי ל 47 ונתקעתי.
אפשר טיפים ועזרה איך לעלות במשקלים בבנץ.
(בדד ליפט וסקוואט אני עולה מצויין)
תודה רבה!

איך אתה מבצע את הריסט מ47?
ממליץ להעלות משקלים במיקרו-פלטות ברמה של קילו כל פעם. אתה יכול לשקול את הסוגרים ולהשתמש בהם בתור מיקרו פלטות. לפעמים יש במכונים משקולות לקרסול אולי זה פתרון.

לא מבין למה ממשיכים לטחון את ה ss הזאת.. בדרך כלל החזה צריך נפח גבוה יותר אז מה הבעיה שיתן 5*5 למשל למרות שהמשקל נמוך?
בכל מקרה לפני שנגיע למסקנות, תעלה סירטון טכניקה.

לא מבין למה ממשיכים לטחון את ה ss הזאת.. בדרך כלל החזה צריך נפח גבוה יותר אז מה הבעיה שיתן 5*5 למשל למרות שהמשקל נמוך?
הוא ב47 קג. לאיזה נפח הוא כבר יגיע?
לפותח האשכול:
לא יכול להיות שנתקעת אחרי כמה אימונים בבנץ.
אתה: לא אוכל מספיק
טכניקה לא טובה.

הוא ב47 קג. לאיזה נפח הוא כבר יגיע?
אמרתי, 5*5. היה לי מאמן שנתקע על 60 קילו ותהרוג אותי לא הבנתי למה לעזאזל אם הטכניקה טובה. הוספתי לו עוד 2 סטים (לא כל השבוע מן הסתם). והוא המשיך להתקדם.. דווקא היו פה הרבה המלצות לתת יותר נפח לחזה וכל שאר התרגילים להשאיר רגיל.

הקישור לתכנית שהעליתי נותנת פתרון לבעיה הזאת. עבודה בעצימות בינונית גבוהה (80-90% מה rm5) בנפח גבוה. התכנית מותאמת ומיועדת למתאמן שמבצע ss

אמרתי, 5*5. היה לי מאמן שנתקע על 60 קילו ותהרוג אותי לא הבנתי למה לעזאזל אם הטכניקה טובה. הוספתי לו עוד 2 סטים (לא כל השבוע מן הסתם). והוא המשיך להתקדם.. דווקא היו פה הרבה המלצות לתת יותר נפח לחזה וכל שאר התרגילים להשאיר רגיל.
לא בהכרח. לחלק מהמתאמנים ביצוע של 5*5 אקרוס בעצימות גבוהה יהיה overkilling

אפשר תשובה חד משמעית?
תעשה as כמו שהיא ושלא יזבלו לך בשכל.
התוכנית עובדת כמו שהיא.
מקסימום שתגיע ל80-100 בנץ תוכל להוסיף גם מקבילים, יד אחורית וקדמית, מתח וכו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית