הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחקר מיתולוגי

הפנטש

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
0
65
0
יש איזה מישהו בחד"כ שלי, שטוען שכל גבר יכול ללחוץ בבנץ' 140 לחזרה אחת, ושפוטנציאל גנטי זה רק כמה אתה יכול יותר מזה. מישהו אחר אמר לי שזה מבוסס על איזה מחקר של מישהו, שניסה על עצמו כל מיני תוכניות אימונים והגיע לכל מיני מסקנות בנוגע למה בני אדם יכולים להרים. מישהו יודע על מה אני מדבר? יכול להפנות אותי למחקר?
זה אמור להיות איזה משהו די עתיק.

יש איזה מישהו בחד"כ שלי, שטוען שכל גבר יכול ללחוץ בבנץ' 140 לחזרה אחת, ושפוטנציאל גנטי זה רק כמה אתה יכול יותר מזה. מישהו אחר אמר לי שזה מבוסס על איזה מחקר של מישהו, שניסה על עצמו כל מיני תוכניות אימונים והגיע לכל מיני מסקנות בנוגע למה בני אדם יכולים להרים. מישהו יודע על מה אני מדבר? יכול להפנות אותי למחקר?

לפי מה שאמרו לך, אני יכול לעשות מחקר על עצמי ולהגיד שכל בן אדם יכול ללחוץ 150 קילו כי אני יכול.

• פותח/ת השרשור
למה הספאם הזה בפורום מחקרים!!!!
איזה פיוז קצר יש לכולם פה.

אקסקיושנר - כן, אני מבין את הבעייתיות בטענות האלה. פשוט הבחור אמר לי שזה איזו "עבודה ידועה" ש"כל הפאוארליפטרים מכירים את זה" ואז לא ממש ידע לתת לי מראי מקום, אז חשבתי אולי מישהו כאן מכיר את המקור של הטענות הבומבסטיות האלה.

סתם בולשיט.

איזה פיוז קצר יש לכולם פה.

אקסקיושנר - כן, אני מבין את הבעייתיות בטענות האלה. פשוט הבחור אמר לי שזה איזו "עבודה ידועה" ש"כל הפאוארליפטרים מכירים את זה" ואז לא ממש ידע לתת לי מראי מקום, אז חשבתי אולי מישהו כאן מכיר את המקור של הטענות הבומבסטיות האלה.

מה הקשר לפיוז קצר? אתה לא מבין שזה לא קשור לפורום שבו מפרסמים מחקרים? אם כבר זה קשור לאנשהו, אז זה אשכול השאלות המפגרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית