הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית אימונים שלי !

maor5656

משתמש פעיל
380
1
נק' מוניטין:
348
380
1
נתונים:גיל 16משקל65 גוב ה 168אחוז שומן 10מטרה עלייה במסת השריר :]מתאמן כמעט שנה כמו טמבל ולא מתקדם בגלל תזונה לא נכונה ומאמן שלא נותן להתקדם לשומקום !רגליים : לג פרס -3X10לאנג'ים- 3X10-(לא יכול סקוואט יש בסמית וגם שם המאמן לא מרשה לי לעשות קיצר דפוק )חזה:בנצי פרס - 4X6לחיצת חזה בשיפוע עליון עם שתי משקולות - 3X8פרפר 1X8 (שיהיה )יד קדמית :כפיפות מרפקי ם עם מוט W - = ו3X8פטישים - 2X8בטן אין לי כוח לעשות בחיטוב אני יעשה בינתיים ניראלי בזבוז זמן .B:מתח +תוספת משקל - 4X8 (קצת קשה בשת יסטים האחרונים עושה 6 7 ככה :] )פולי עליון - 3X8מסור- 2X8 (לא יכול דדליפט אני מת לעשות המאמן לא רוצה ללמד אותי לע שות וגם בכללי לא רוצה שאני יעשה )כתפיים:לחיצת כתפיים בישיבה-3X8פרס - 3X8 יד אחורית:לחיצה צרפתית- 3X8ועוד תרגיל עם המוט והחוט שמורידים למטה לא יודע איך קוראים לזה - 3X8אז מה אתם אומרים עלייה יש עצות לשיפור? ובאמת בבקשה חלאס לדבר על SS בקושי פרס המאמן מרשה לי לעשות וסקוואט בסמית אז חלאס רדו מזה !וכמה פעמים להתאמן בשבוע עדיף 4 או 3?

נערך לאחרונה:
סבבה ואני עושה ם זה ג ם לאנגים תשמעו זה תרגיל קטללני הלכה לי הרגל מהתרגיל הזה כולי רעידות !!ויש לי שא לה בקשר לתרגיל הזה - שאני עושה למשל סט של 10 חזרות אז אני צריך לעשות 20 צעדים ?כאילו 10 חזרות לכול רגל?
🚫❌❓

לפעמים נדמה שזה פורום של מוגבלים.
הבחור מסביר לכם שאין לו אפשרות לעשות SS .
למה??
למי שלא מבין:
1) לא מרשים לו. נכון הוא משלם כסף אבל לכל מקום יש חוקים משלו
זה שאתה משלם לא אומר שאתה עושה מה שבא לך. ( כדי לא ליפול ככה פעם הבאה תבדוק את העניין
לפני שאתה נרשם).
2)אין לו אפשרות לעשות סקוואט יש רק סמית.
3) אין לו מכון אחר בעיר.
עכשיו שזה מסודר ככה שגם מוגבל יבין בו ננסה לעזור לו.
להגיד תתאמן בבית , זה בטח לו פטרון . עדיף במכון הקיים.
נכון התוכנית גרוע אבל אפשר לשפר אותה ולהפוך לפחות גרוע.
הפורום זה ניהיה נפוח אגו עם התשובות האלו כאילו כל אחד אתלט ברמה בינלאומית .

לפותח אשכול. עדיף שתעשה תוכנית בסגנון FBW . תנסה להתאים שיהיה "דומה" לSS . תעשה
תרגילים מורכבים שאתה יכול. בנץ, פרס, חתירה, לג פרס (אם אין אפשרות אחרת) . תנסה להתקדם במשקלים מאימון לאימון .

נערך לאחרונה:
לפעמים נדמה שזה פורום של מוגבלים.
הבחור מסביר לכם שאין לו אפשרות לעשות SS .
למה??
למי שלא מבין:
1) לא מרשים לו. נכון הוא משלם כסף אבל לכל מקום יש חוקים משלו
זה שאתה משלם לא אומר שאתה עושה מה שבא לך. ( כדי לא ליפול ככה פעם הבאה תבדוק את העניין
לפני שאתה נרשם).
2)אין לו אפשרות לעשות סקוואט יש רק סמית.
3) אין לו מכון אחר בעיר.
עכשיו שזה מסודר ככה שגם מוגבל יבין בו ננסה לעזור לו.
להגיד תתאמן בבית , זה בטח לו פטרון . עדיף במכון הקיים.
נכון התוכנית גרוע אבל אפשר לשפר אותה ולהפוך לפחות גרוע.
הפורום זה ניהיה נפוח אגו עם התשובות האלו כאילו כל אחד אתלט ברמה בינלאומית .

לפותח אשכול. עדיף שתעשה תוכנית בסגנון FBW . תנסה להתאים שיהיה "דומה" לSS . תעשה
תרגילים מורכבים שאתה יכול. בנץ, פרס, חתירה, לג פרס (אם אין אפשרות אחרת) . תנסה להתקדם במשקלים מאימון לאימון .

1. כל עוד הוא לא פוגע באחרים או עושה משהו מטומטם לגמרי זכותו לעשות מה שהוא רוצה.
2. החלום שלי זה לקחת את כל הסמית' משינס בעולם ולשרוף אותן, שיאלתר משהו או שיפעיל לחץ על ההנהלה לקנות ראק (זה לא חדר כושר אם אי אפשר לעשות סקוואטים).
3. זה למה אנחנו מציעים לו רעיונות שהוא יוכל לעשות בחדר כושר שלו.

כמה חולצות ?
300

ל1ל

אני רוצה חולצהההההההההה עם הדפסהההההה שליייייייייייייייייייייי

אני רוצה חולצהההההההה עם לוגווווו שלייייייייייייייייייייייייייייי

אימון בלי סקוואט הוא לא אימון.
עדיף כבר לא להתאמן.

1. כל עוד הוא לא פוגע באחרים או עושה משהו מטומטם לגמרי זכותו לעשות מה שהוא רוצה.
2. החלום שלי זה לקחת את כל הסמית' משינס בעולם ולשרוף אותן, שיאלתר משהו או שיפעיל לחץ על ההנהלה לקנות ראק (זה לא חדר כושר אם אי אפשר לעשות סקוואטים).
3. זה למה אנחנו מציעים לו רעיונות שהוא יוכל לעשות בחדר כושר שלו.
1)על תדבר שטויות. זה שאתה משלם לא נותן לך שום לגיטימציה לעשות
מה בראש שלך. בין אם אתה פוגע במישהו או לא , לכל מקום יש כללים משלו
ולא אתה לא קובע מהם, ככה שזה לא משנה. הכללים יכולים להיות הכי מגוחכים בעולם אבל אין מה לעשות
מתאים יופי . לא מתאים בעיה שלך.
2)יופי אתה חיי בסרט. יפעיל לחץ על ההנהלה(חחחחח) . חדר כושר יחיד בעיר . באמת נראה
לך שהם יתייחסו ל"לחץ" של הילד. אין לו אפשרות לעשות סקוואט חופשי. הוא אמר את זה גם אני
חזרתי על זה . ( אתה כנראה קשה קליטה ).
3)סלח לי אולי אני מוגבל אבל לא ראיתי דבר, חוץ מבדיחות פרטיות באשכול של כמה חברה, שמצביע על זה שניסיתם לתת לו רעיונות. תביא ציתות אחד של רעיון נורמלי.

אימון בלי סקוואט הוא לא אימון.
עדיף כבר לא להתאמן.
אין לך איך לעזור לבחור? שב בשקט ועל תגיב.

1)על תדבר שטויות. זה שאתה משלם לא נותן לך שום לגיטימציה לעשות
מה בראש שלך. בין אם אתה פוגע במישהו או לא , לכל מקום יש כללים משלו
ולא אתה לא קובע מהם, ככה שזה לא משנה. הכללים יכולים להיות הכי מגוחכים בעולם אבל אין מה לעשות
מתאים יופי . לא מתאים בעיה שלך.
2)יופי אתה חיי בסרט. יפעיל לחץ על ההנהלה(חחחחח) . חדר כושר יחיד בעיר . באמת נראה
לך שהם יתייחסו ל"לחץ" של הילד. אין לו אפשרות לעשות סקוואט חופשי. הוא אמר את זה גם אני
חזרתי על זה . ( אתה כנראה קשה קליטה ).
3)סלח לי אולי אני מוגבל אבל לא ראיתי דבר, חוץ מבדיחות פרטיות באשכול של כמה חברה, שמצביע על זה שניסיתם לתת לו רעיונות. תביא ציתות אחד של רעיון נורמלי.

אין לך איך לעזור לבחור? שב בשקט ועל תגיב.

1. אז זה חדר כושר חרא, ובמקרה כזה הוא צריך לעבור לאחד אחר.
2. לא רק הוא, בטוח יש עוד מתאמנים שרוצים לעשות סקוואט (ואם לא אז המצב חמור).
3. תעבור על האשכול שוב.

אחי יש לך בעיות בהבנת הנקרא.😵
אין!!!!! אני חוזר. אין!!! אין לו חדר כושר אחר בעיר!😣
זאת הבעיה אין לו להן לעבור.
הדבר היחיד שנתתם לו זה SS אחרי שהבחור רשם מיליון פעם שהוא לא יכול
לעשות אותה (את הסיבות מדוע רשמתי).
לכן בבקשה מי שיכול לעזור שיגיב מי שלא, לא . לא יקרא כלום.😃

נערך לאחרונה:
אחי יש לך בעיות בהבנת הנקרא.😵
אין!!!!! אני חוזר. אין!!! אין לו חדר כושר אחר בעיר!😣
זאת הבעיה אין לו להן לעבור.
הדבר היחיד שנתתם לו זה SS אחרי שהבחור רשם מיליון פעם שהוא לא יכול
לעשות אותה (את הסיבות מדוע רשמתי).
לכן בבקשה מי שיכול לעזור שיגיב מי שלא, לא . לא יקרא כלום.😃

אז מה אתה רוצה?? שהוא יעשה תוכנית של מכונות וסמית' משין?? אני לא מבין עוזרים לו,מביאים לו רעיונות איך לעשות סקוואט, ממליצים לו והוא כל הזמן מנסה לבחור בדרך הקלה של"המאמן לא מרשה".אז הוא לא מרשה, אצלי גם לא מרשים.

אפשר להרים את המוט לסקוואט מהבנץ'.

וחוץ מזה,הוא שילם, כל עוד לא מאיימים עליו שיסלקו אותו מהמכון אם הוא ימשיך לעשות את התרגילים האלה*הוא פשוט יכול לא להקשיב למאמן,נגמר הסיפור.

מה אני רוצה ? שאתה ורבים אחרים יצאו מהבוע של SS או כלום.
אין לילד אפשרות לעשות את התוכנית . נ ק ו ד ה. וכן עדיף לו סמיט וכו'
מאשר כלום.
חשבתה שהוא באמת לא יכול? כל אחד משחק אותה גבר. אם רעיונות כמו לך תריב עם כל העולם בשביל סקוואט.
תגובות ילדותיות חסרות כל תועלת.

מה אני רוצה ? שאתה ורבים אחרים יצאו מהבוע של SS או כלום.
אין לילד אפשרות לעשות את התוכנית . נ ק ו ד ה. וכן עדיף לו סמיט וכו'
מאשר כלום.
חשבתה שהוא באמת לא יכול? כל אחד משחק אותה גבר. אם רעיונות כמו לך תריב עם כל העולם בשביל סקוואט.
תגובות ילדותיות חסרות כל תועלת.

ה' ישמור.

שיעשה סמית'. וגם לך אני ממליץ בחום.

הוא לא עושה הוא שמן מידי ולא יכול לקום מהספה
יותר שמן ממך זה בטוח....😃

תבינו אני לא יוצא נגד התוכנית. פשוט כל ילדי SS המורעלים לא
רואים שום אפשרות אחרת. הילד בא לבקש עזרה במסגרת ההגבלות שלצערו יש לו. במקום לעזור ולנסות לתת לו אלטרנתיבה אחרת, החברה עסוקים
בלהפגין את ה- לעשות SS או לא לעשות כלום כל בחיים.

כל תוכנית נורמלית בנויה מסקואט+דדליפט+בנץ ותרגילי עזר גם ה כל התוכניות של ה ABCDRFGHIJ עושות אותם אי אפשר להתקדם בלעדיהם אני חותם לך עכשיו שאם אתה שם משהו שמתאמן בבית(שכיבות שמיכה+מתח+דאמבלים ועוד כמה תרגילים) יוציא את אותם התוצאות כמו מי שמתאמן כמוהו (בלי עזרים)
זה מה שאנחנו מנסים לומר לו לא שווה להתאמן במכון כושר שמשלמים 1000 שקל לשנה(וגם זה מאד זול שלי עולה 1500) כשהוא יכול להתאמן בבית בחצי ואפילו פחות מזה

יש מבין?

יותר שמן ממך זה בטוח....😃

תבינו אני לא יוצא נגד התוכנית. פשוט כל ילדי SS המורעלים לא
רואים שום אפשרות אחרת. הילד בא לבקש עזרה במסגרת ההגבלות שלצערו יש לו. במקום לעזור ולנסות לתת לו אלטרנתיבה אחרת, החברה עסוקים
בלהפגין את ה- לעשות SS או לא לעשות כלום כל בחיים.

אתה מגזים, אני מכיר כמה אנשים שעם מגבלות כמו שלו מתאמנים SS כמו גדולים.

הוא יכול לעשות איזה תוכנית שבה לו, שיקח ABC מהאתר זה לא בעיה אבל עוד שנה הוא יסתכל במראה ויגיד,וואי אני מתאמן ולא קרה כלום. הייתי במצב כזה,התאמנתי שנה ומשהו ABC שום דבר לא קרה.

שיעשה מה שבראש שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית