תוכנית תכנית אימונים שלי !

maor5656

משתמש פעיל
380
1
נק' מוניטין:
348
380
1
נתונים:גיל 16משקל65 גוב ה 168אחוז שומן 10מטרה עלייה במסת השריר :]מתאמן כמעט שנה כמו טמבל ולא מתקדם בגלל תזונה לא נכונה ומאמן שלא נותן להתקדם לשומקום !רגליים : לג פרס -3X10לאנג'ים- 3X10-(לא יכול סקוואט יש בסמית וגם שם המאמן לא מרשה לי לעשות קיצר דפוק )חזה:בנצי פרס - 4X6לחיצת חזה בשיפוע עליון עם שתי משקולות - 3X8פרפר 1X8 (שיהיה )יד קדמית :כפיפות מרפקי ם עם מוט W - = ו3X8פטישים - 2X8בטן אין לי כוח לעשות בחיטוב אני יעשה בינתיים ניראלי בזבוז זמן .B:מתח +תוספת משקל - 4X8 (קצת קשה בשת יסטים האחרונים עושה 6 7 ככה :] )פולי עליון - 3X8מסור- 2X8 (לא יכול דדליפט אני מת לעשות המאמן לא רוצה ללמד אותי לע שות וגם בכללי לא רוצה שאני יעשה )כתפיים:לחיצת כתפיים בישיבה-3X8פרס - 3X8 יד אחורית:לחיצה צרפתית- 3X8ועוד תרגיל עם המוט והחוט שמורידים למטה לא יודע איך קוראים לזה - 3X8אז מה אתם אומרים עלייה יש עצות לשיפור? ובאמת בבקשה חלאס לדבר על SS בקושי פרס המאמן מרשה לי לעשות וסקוואט בסמית אז חלאס רדו מזה !וכמה פעמים להתאמן בשבוע עדיף 4 או 3?

נערך לאחרונה:
יותר שמן ממך זה בטוח....😃

תבינו אני לא יוצא נגד התוכנית. פשוט כל ילדי SS המורעלים לא
רואים שום אפשרות אחרת. הילד בא לבקש עזרה במסגרת ההגבלות שלצערו יש לו. במקום לעזור ולנסות לתת לו אלטרנתיבה אחרת, החברה עסוקים
בלהפגין את ה- לעשות SS או לא לעשות כלום כל בחיים.

תכבד את מלך הקשיו:nono:
(סוף סוף כוכב1111111111)

• פותח/ת השרשור
יאלה כוסעמק סגרו תאשכול המזד **ן הזה עלה לי כול הקריזות עם האנשים פה לא רוצים לעזור לא צריך סראבק נעל הבן *** שהמציא תSS שישרףף ה***** הזה ,אתם לא יכולים לעזורררר , אל תגיבו סת םםם אין מכון אחר בעיררררררררררררררררררררר ואין אי אפשר לעשות תSS הזההההההההההה ההההה נעלללללללל ריפטו הבן כלב הזה שישרףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !

נערך לאחרונה:
יאלה כוסעמק סגרו תאשכול המזד **ן הזה עלה לי כול הקריזות עם האנשים פה לא רוצים לעזור לא צריך סראבק נעל הבן *** שהמציא תSS שישרףף ה***** הזה סעמק ערססססס אתם לא יכולים לעזורררר , אל תגיבו סת םםם אין מכון אחר בעיררררררררררררררררררררר ואין אי אפשר לעשות תSS המזדיין הזההההההההההה ההההה נעלללללללל ריפטו הבן כלב הזה שישרףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !

LOL
התגובה הכי טובה שיצא לי לקרוא כאן מאז שנכנסתי לפורום.

יאלה כוסעמק סגרו תאשכול המזד **ן הזה עלה לי כול הקריזות עם האנשים פה לא רוצים לעזור לא צריך סראבק נעל הבן *** שהמציא תSS שישרףף ה***** הזה סעמק ערססססס אתם לא יכולים לעזורררר , אל תגיבו סת םםם אין מכון אחר בעיררררררררררררררררררררר ואין אי אפשר לעשות תSS המזדיין הזההההההההההה ההההה נעלללללללל ריפטו הבן כלב הזה שישרףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !

אחחח תענוג

אתה מגזים, אני מכיר כמה אנשים שעם מגבלות כמו שלו מתאמנים SS כמו גדולים.

הוא יכול לעשות איזה תוכנית שבה לו, שיקח ABC מהאתר זה לא בעיה אבל עוד שנה הוא יסתכל במראה ויגיד,וואי אני מתאמן ולא קרה כלום. הייתי במצב כזה,התאמנתי שנה ומשהו ABC שום דבר לא קרה.

שיעשה מה שבראש שלו
תגיד בן כמה אתה? ומה (היה) הציון שלך בהבנת הנקרא??
מי דיבר על ABC וכו' תראה לי איפה הזכרתי את זה.
תראה מה גם בגלל התגובות המטופשות גרמתם לאומללות של הילד.
מה ? אין SS אין תוצאות ? אין תוכניות אחרות?
זהו שיש. אולי לא טובות
כמו SS אבל עדיין יכולות לספק את הסחורה ...
אתה מכיר הרבה אנשים שכן מתאמנים SS ? יופי הרשה לי ללחוץ לך את היד!
הוא לא יכול נקודה.
לפותח הנושא . התוכנית שלך לא טובה . נתתי לך המלצה מה לעשות
לדעתי זה הפתרון הכי סביר .
אתה יכול גם להיכנס ללינק ולבחור תוכנית מתאימה ולעשות שינוים בה לפי הצורך.
http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

נערך לאחרונה:
זהו שיש. אולי לא טובות
הוא לא יכול נקודה.

מי מדבר על SS קודם כל שיעשה סקוואט ודדליפט בלי זה האימונים שלו יהיו הרבה פחות אפקטיבים, אחרי זה שיעשה מה שבא לו.

---------- התגובה התווספה ב 13:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:27 ----------

תרגע אפשר לחשוב מה קרה, מה הקשר ריפטו בכלל מה הוא עשה לך?

• פותח/ת השרשור
לא יודע סתם להוציא עצבים כול מקום מדברים על הSS החרא הזה לא מבינים שלא כולם יכולים לעשות חלאססס!!!...ורוקר אחי בדיוק הבהרתה להם את המצב !תודה על העזרה , אתה היחיד שעזר באמת כולם סתם טוחנים תמוח עם הSS הזה.ואיזה תכנית לקחת משם??ועוד שאלה קטנה שרשמתי אותה כבר אבל לא ענו :כשאני עושה לאנג'ים כול צעד זה חזרה שלמה או שזה חצי חזרה? כאילו בשביל 10 חזרות אני צריך 20 צעדים?

לא יודע סתם להוציא עצבים כול מקום מדברים על הSS החרא הזה לא מבינים שלא כולם יכולים לעשות חלאססס!!!...ורוקר אחי בדיוק הבהרתה להם את המצב !תודה על העזרה , אתה היחיד שעזר באמת כולם סתם טוחנים תמוח עם הSS הזה.ואיזה תכנית לקחת משם??ועוד שאלה קטנה שרשמתי אותה כבר אבל לא ענו :כשאני עושה לאנג'ים כול צעד זה חזרה שלמה או שזה חצי חזרה? כאילו בשביל 10 חזרות אני צריך 20 צעדים?

ענו לך אם אתה לא רוצה תוכנית נורמלית קח מהמאמן שלך נקודה אף אחד פה לא יתן לך תוכנית כשהוא לא מכיר אותך אישית

אם אתה רוצה להשקיע קח 10 שיעורים עם מאמן פרטי ב 750-1500 שקל זה הדבר הכי טוב אחרי SS או כל תוכנית למתחילים

קפיש?

וכן בלאנגים לשות 20 צעדים

• פותח/ת השרשור
מי אמר שאני לא רוצה תכנית נורמאלית? אני רוצה שיעזרו לי לתקן את התכנית הקיימת בלי דדליפט וסקוואט. ומה קשור אף אחד לא ייתן לך תכנית אם הוא לא מכיר אותך אישית לעזזזל? אני מביא לכם נתונים עליי מה עשיתי מה לא עשיתי אתם צריכים לעזור לא ? אם לא אז למה יש תפורום הזה ? בשביל שיגידו לי לעשות סקוואט ודדליפט שאני לא יכול , אתם אמורים לעזור ולתת אפשרויות אחרות ולנסות לתקן את התכנית לפי התרגילים שאני יכול לעשות.אתם לא חייבים לי כלום זה נכון אבל אל תגיבו סתם כמו ילדים קטנים "תעשה SS אין לי מה להגיד לך יותר עם אתה לא יכול לעשות סקווא ט ודדליפט תקח תכנית מהמאמן " ...אף אחד לא עזר באמת חוץ מרוקר שנתן תגובה לעניין.בקיצורררררררררר לקחתי תכנית שיניתי דברים פה שם לא צריך עזרה יותר סלאמת'קקקק.
ורוקר תודה על העזרה !

נערך לאחרונה:
זהו שיש. אולי לא טובות
הוא לא יכול נקודה.

הבאתי את ABC בתור דוגמה.
כנראה אתה לא מבין שמביאים לו דרכים איך כן לעשות את התכנית זה לא שהוא לא יכול לעשות אותה נקודה.

מצידי שיתאמן איך שבה לו,אני אומר לו מניסיון מה רוב התכניות האלה שוות.

ותפסיק לדבר כאילו אני חייב לך משהו.

מי אמר שאני לא רוצה תכנית נורמאלית? אני רוצה שיעזרו לי לתקן את התכנית הקיימת בלי דדליפט וסקוואט. ומה קשור אף אחד לא ייתן לך תכנית אם הוא לא מכיר אותך אישית לעזזזל? אני מביא לכם נתונים עליי מה עשיתי מה לא עשיתי אתם צריכים לעזור לא ? אם לא אז למה יש תפורום הזה ? בשביל שיגידו לי לעשות סקוואט ודדליפט שאני לא יכול , אתם אמורים לעזור ולתת אפשרויות אחרות ולנסות לתקן את התכנית לפי התרגילים שאני יכול לעשות.אתם לא חייבים לי כלום זה נכון אבל אל תגיבו סתם כמו ילדים קטנים "תעשה SS אין לי מה להגיד לך יותר עם אתה לא יכול לעשות סקווא ט ודדליפט תקח תכנית מהמאמן " ...אף אחד לא עזר באמת חוץ מרוקר שנתן תגובה לעניין.בקיצורררררררררר לקחתי תכנית שיניתי דברים פה שם לא צריך עזרה יותר סלאמת'קקקק.
ורוקר תודה על העזרה !

😣 אתה מטומטם ולא מקשיב תנו לו באן וזהו..

תעבור עיר

• פותח/ת השרשור
אחלה מחר אני יגיד ל אבא שלי שנעבור עיר בשביל שאני יוכל להירשם למכון טוב יותר ולעשות סקוואט ודדליפט.

אם לא היית תינוק בכיין היית נכנס לפורטל ולוקח תוכנית, איך שאתה יודע לבכות אולי באמת כדאי שתנסה לבכות לאבא שלך לעבור עיר.

אחלה מחר אני יגיד ל אבא שלי שנעבור עיר בשביל שאני יוכל להירשם למכון טוב יותר ולעשות סקוואט ודדליפט.

סיבה מספקת לעבור עיר, לא ?
תשתדל אבל לא לקלל את אבא שלך ככה כמו שאתה מקלל פה, טוב מת1ק?

אתה במאסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית