הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית אימונים שלי !

maor5656

משתמש פעיל
380
1
נק' מוניטין:
348
380
1
נתונים:גיל 16משקל65 גוב ה 168אחוז שומן 10מטרה עלייה במסת השריר :]מתאמן כמעט שנה כמו טמבל ולא מתקדם בגלל תזונה לא נכונה ומאמן שלא נותן להתקדם לשומקום !רגליים : לג פרס -3X10לאנג'ים- 3X10-(לא יכול סקוואט יש בסמית וגם שם המאמן לא מרשה לי לעשות קיצר דפוק )חזה:בנצי פרס - 4X6לחיצת חזה בשיפוע עליון עם שתי משקולות - 3X8פרפר 1X8 (שיהיה )יד קדמית :כפיפות מרפקי ם עם מוט W - = ו3X8פטישים - 2X8בטן אין לי כוח לעשות בחיטוב אני יעשה בינתיים ניראלי בזבוז זמן .B:מתח +תוספת משקל - 4X8 (קצת קשה בשת יסטים האחרונים עושה 6 7 ככה :] )פולי עליון - 3X8מסור- 2X8 (לא יכול דדליפט אני מת לעשות המאמן לא רוצה ללמד אותי לע שות וגם בכללי לא רוצה שאני יעשה )כתפיים:לחיצת כתפיים בישיבה-3X8פרס - 3X8 יד אחורית:לחיצה צרפתית- 3X8ועוד תרגיל עם המוט והחוט שמורידים למטה לא יודע איך קוראים לזה - 3X8אז מה אתם אומרים עלייה יש עצות לשיפור? ובאמת בבקשה חלאס לדבר על SS בקושי פרס המאמן מרשה לי לעשות וסקוואט בסמית אז חלאס רדו מזה !וכמה פעמים להתאמן בשבוע עדיף 4 או 3?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית