עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד החזה.
בכללי הייתי ממליץ להסתכל איך לבצע את התרגיל
זהו אני פשוט מתחרפן שאני רואה שחיפים שלא מתאמנים מרימים יותר ממני לא יודע מה לעשות אני מרגיש אבוד :Sעד החזה.
אל תשווה את עצמך לאחרים. ראיתי במו עיני אנשים שהגיעו למכון פעם ראשונה והרימו 200. בלי להגזים.
יכול להיות שאתה מחטב יותר מדי / יותר מדי זמן? יכול להיות שאתה על גרעון גבוה מדי?
כן. בהחלט המון זמן בחיטוב. זה ככל הנראה למה. לא הייתי מצפה להתחזק אחרי שירדתי 11 קילו. צריך להגיד תודה שלא נחלשת.
מתי לעבור למאסה זה אינדיוידואלי. אבל רצוי שתשים על עצמך קצת מאסת שריר.
אם אתה לא בבקרה קלורית ועם תכנית אימונים עם תכנון נכון - אתה אכן מסתכן בעליה וירידה של ״נטו שומן״. זה קורה להרבה אנשים.
ממליץ בחום לקחת מישה @Mike כמו שיעזור לך עם התהליך.
צריך לשים לב שלאורך זמן (לא בשבוע ספציפי אלא בתכנון חודשי ומעלה) עולים בנפח עבודה והמשקל מטפס לאט לאט. אם אתה עולה קילו בשבוע - תחתוך קלוריות לדוגמא.
BENCH PRESS הכי נכון כשהמוט מגיע לחזה? או לעצור כשהידיים בערך ב 90 מעלות מהמיטה?
עד החזה.
עד החזה.
BENCH PRESS הכי נכון כשהמוט מגיע לחזה? או לעצור כשהידיים בערך ב 90 מעלות מהמיטה?
עד החזה.
עד החזה.
אני חושב שאתם טועים וזה תלוי במבנה גוף.
בקריאה רופפת כאן תבינו: Ectomorph Weightlifting – Why Skinny Guys Need to Lift a Little Differently
אנשים רזים עם ידיים ארוכות בדרך כלל יגיעו ל90 מעלות בבנצ' פרס כשהמוט עדיין לא מגיע לחזה.
ואילו אנשים אחרים שיעשו בנצ' פרס יגיעו ל90 מעלות כשהמוט כן נוגע בחזה.
בשורה התחתונה היא שצריך לעשות בנצ' פרס כשהיידים מגיעות ל90 מעלות במקביל לריצפה ולא להגיע עד לחזה.
זה למשל מה שאני עושה, אני לא נוגע עם המוט בחזה כי אם אני יגע עם המוט בחזה הידיים יהיהו הרבה מתחת לספת כושר
וזה גם מכאיב בכתפיים...
לא אמרתי שבגלל שאני עושה את זה אז זה נכון.זה שאתה עושה את זה לא הופך את זה לנכון.