הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

BENCH PRESS עד החזה או לעצור לפני?

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
BENCH PRESS הכי נכון כשהמוט מגיע לחזה? או לעצור כשהידיים בערך ב 90 מעלות מהמיטה?

• פותח/ת השרשור
לחיצת חזה זה אחד התרגילים הכי פשוטים מבחינת גמישות. כל אחד יכול לשכב על ספסל ולבצע לחיצה בטווח תנועה מלא בלי שום חימום שום מתיחות ושום מאמץ.

כואב לך ללחוץ מוט ריק בטווח תנועה מלא? אני מניח שלא. כואב לך רק ממשקל X, שהגעת אליו עם טווח תנועה חלקי. אז תוותר על האגו ותתקדם מאיפה שנוח לך לבצע טווח תנועה מלא. תקרא ותלמד על מנח כתפיים בבנץ. לא צריך קשת מיוחדת.
אם אתה מתאמן למטרת היפרטרופיה אז כמובן שטווח תנועה מלא זה חשוב. קח בחשבון שבתחתית שרירי החזה עובדים הכי הרבה וזה מה שאתה רוצה להשיג.

אני מבטיח לך שכמה שנראה לך שיש לך ידיים ארוכות / רזה - אני יכול להביא לך דוגמאות הרבה יותר קיצוניות, שמבצעים בנץ׳ בצורה בטיחותות בטווח תנועה מלא.

אתה ככל הנראה מרפה מהכיווץ בתחתית, ניחוש שלי.

גם אני בעבר אכלתי סרט דומה עם סקוואט (לא עמוק מספיק) ובנץ׳ בטענה שככה מרגיש לי הכי נוח וכו׳ וכו׳ וכו׳... זה שקר כדי לשמור על המשקלי עבודה והאגו.

אז שיגע בחזה ובקו פטמות בערך?

• פותח/ת השרשור

והגיוני לאדם שמתאמן כמעט חצי שנה בחיטוב, להיות תקוע על משקל של 55 קילו? מרגיש לי שאנשים שחיפים באים ונותנים הרבה יותר משקל ויותר חזרות בלי להתאמץ בכלל.. ואולי אני בחיטוב אבל אני לא כזה שחיף :S

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית