א אני;) משתמש מתחיל 49 1 נק' מוניטין: 1 0 49 1 22/10/18 #1 היי, אני בתת משקל ואני צריכה לעלות במשקל אבל אני רוצה לעלות במשקל דרך מסה ולא דרך שומן מה אני צריכה לעשות? אמרו לי משהו על מסה מלוכלכת.. תודהה! בת 14 BMI-16.5 בערך כרגע אני בתפריט השמנה בלי אימונים מה אני צריכה לעשות?
היי, אני בתת משקל ואני צריכה לעלות במשקל אבל אני רוצה לעלות במשקל דרך מסה ולא דרך שומן מה אני צריכה לעשות? אמרו לי משהו על מסה מלוכלכת.. תודהה! בת 14 BMI-16.5 בערך כרגע אני בתפריט השמנה בלי אימונים מה אני צריכה לעשות?
MasterSplitter משתמש משקיע 7,794 6,163 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 18,773 0 7,794 6,163 23/10/18 #2 היי, ברוכה הבאה. ללא אימונים כלל, יהיה קשה לצבור מאסת שריר (מאסה). המושג ״מאסה מלוכלכת״ זה סלנג ל״לאכול מלא ג׳אנק״ או בפועל - לאכול הרבה יותר קלוריות ממה שאתה צורך. אימוני התנגדות או ספורט כלשהו שאת נהנית ממנו כמובן יתרמו לעלייה יותר ״איכותית״ במשקל. הכל תלוי מה את רוצה לעשות ומה ניתן לעשות.
היי, ברוכה הבאה. ללא אימונים כלל, יהיה קשה לצבור מאסת שריר (מאסה). המושג ״מאסה מלוכלכת״ זה סלנג ל״לאכול מלא ג׳אנק״ או בפועל - לאכול הרבה יותר קלוריות ממה שאתה צורך. אימוני התנגדות או ספורט כלשהו שאת נהנית ממנו כמובן יתרמו לעלייה יותר ״איכותית״ במשקל. הכל תלוי מה את רוצה לעשות ומה ניתן לעשות.
א אני;) משתמש מתחיל 49 1 נק' מוניטין: 1 0 49 1 23/10/18 פותח/ת השרשור #3 אני אתחיל להתאמן ברור אבל אני לא יודעת מה ואיך כמה צריך לאכול מה אסור לאכול מה מותר לאכול איזה סוג אימון כמה בשבוע...
אני אתחיל להתאמן ברור אבל אני לא יודעת מה ואיך כמה צריך לאכול מה אסור לאכול מה מותר לאכול איזה סוג אימון כמה בשבוע...
MasterSplitter משתמש משקיע 7,794 6,163 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 18,773 0 7,794 6,163 24/10/18 #4 הייתי מציע להתחיל לקרוא מאמרים באתר שיתנו לך נקודת פתיחה טובה. אם עדיין מסתבכת, רצוי להיעזר באיש מקצוע אם יש תקציב / רצון.
הייתי מציע להתחיל לקרוא מאמרים באתר שיתנו לך נקודת פתיחה טובה. אם עדיין מסתבכת, רצוי להיעזר באיש מקצוע אם יש תקציב / רצון.