הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקועה במשקל

גם אני לא מכיר כזה ולא טענתי שיש אחד כזה.
מה שטענתי זה שאין סיכוי שהניטרלי שלה הוא 1,000 קל' או פחות, בטח לא לאדם מתאמן.

כל הדיון פה הוא על ההמלצה לקצץ קלוריות מבלי לבחון את המקרה הספציפי לעומק ועם זה אני לא מסכים בשום אופן.
בגלל זה אמרתי לה מלכתחילה שתשלח יום אכילה, שתיקח היקפים להבא ושאולי זה הזמן בשבילה לצאת לדיאט ברייק.

מה הבעיה שתקצץ קלוריות?
תברור לכולם שהיא לא אוכלת קרוב למה שהיא אומרת.

מה הבעיה שתקצץ קלוריות?
תברור לכולם שהיא לא אוכלת קרוב למה שהיא אומרת.
הסברתי קודם את הבעיתיות בעצה הזו, אחרי שתבחן את כל המקרה לעומק אז תחליט מה לעשות.
לי זה לא ברור שהיא לא אוכלת קרוב למה שהיא אומרת, אם זה ברור לכולם מעולה שיפעלו לפי זה.

אני עם לקוחות שלי לא פועל ככה אבל זה רק אני החריג כנראה 😉

הסברתי קודם את הבעיתיות בעצה הזו, אחרי שתבחן את כל המקרה לעומק אז תחליט מה לעשות.
לי זה לא ברור שהיא לא אוכלת קרוב למה שהיא אומרת, אם זה ברור לכולם מעולה שיפעלו לפי זה.

אני עם לקוחות שלי לא פועל ככה אבל זה רק אני החריג כנראה 😉

מעניין. בכל אופן נראה שאי ההסכמה היא עובדתית - האם אכן הבחורה אוכלת סביב הקלוריות שהיא אומרת. בהקשר הזה I’ll take my chances עם הדעה שלי, היא לא סופרת נכון.

• פותח/ת השרשור
היי,
יצא לי לעבוד קצת ברשתות מזון מהיר.
את חושבת, באמת ובתמים שאת אוכלת 500 קלוריות כי זה מה שכתוב על ההמבורגר.
בפועל זה קרוב יותר ל1000.
אם את אוכלת בחוץ - תכפילי את ההערכה הכי מדויקת שלך לגבי הקלוריות אם את בחיטוב. אני אכלתי הרבה חרא על העניין הזה.

@OA היי, אני לא מכיר מנגנון אפשרי שבו בחורה 1.60 על 65 ק״ג חודשיים לא תרד במשקל על אף שהיא אוכלת 1100 קלוריות. תוכל לפרט מה לדעתך גורם לזה?

פותחת האשכול - תוכלי בבקשה לעשות צילום מסך של המייפיטנספאל שלך? אם לא - איך את סופרת את הקלוריות? אולי יש מאכל אחד לדוגמא שאת מחשבת לא נכון ואוכלת ממנו הרבה (לדוגמא, מאכל שאת סופרת בו קלוריות של מוצר כשהוא לא מבושל ושוקלת את האוכל כשהוא מבושל וכו)

בכל אופן, אני אעיר שהגוף שלך ינסה לצמצם כל הוצאה קלוריות כדי לשרוד בתהליך של ירידה ממושכת במשקל. אף על פי כן, ישנם תהליכים זוקקי אנרגיה שמוכרחים להתרחש בגוף, כמו פעימות לב, ייצור תאי עור, שמירה על חום גוף ועוד. לכן - כל עוד את מתפקדת ביום יום הגוף שלך צורך כמות קלוריות מסוימת - once את תאכלי פחות, את תרדי במשקל. אדפטציות מטאבוליות זה פשוט הדרך של הגוף שלך לצמצם הוצאה קלורית לא הכרחית כמו תנועות ידיים בזמן דיבור, עמידה זקופה ועוד.
בהצלחה!
אני כעת מתמודד בידיוק כמוך עם קושי מאוד גדול לרדת במשקל.
קשה לי להאמין שארוחה של 5 נאגטס וכמה חתיכות פוטטו היא אלף קלוריות , סורי😂
לא מדובר בהמבורגר אלא במשהו שאפשר למדוד , אז זה אחרת לגמרי.

בנוסף ציינתי למעלה איך אני סופרת קלוריות… הכל מדוייק

אבל כמו שאמרתי העלתי השבוע ל1300 והינה המשקל להתחיל לזוז כלפי מטה לאט לאט.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מעניין. בכל אופן נראה שאי ההסכמה היא עובדתית - האם אכן הבחורה אוכלת סביב הקלוריות שהיא אומרת. בהקשר הזה I’ll take my chances עם הדעה שלי, היא לא סופרת נכון.
תחזור לעמוד הקודם , שיתפתי שם יום אכילה ממוצע שלי. הכל היה שקוללללל על הקלוריה, לא מכניסה לפה שום דבר שלא נכלל שם יש לי משמעת עצמית פסיכית.
אז חלאס עם הלא סופרת נכון הזה , זה כבר מעצבן. אם אין לכם מה להגיד פשוט אל תגידו, זו הטענה היחידה שיש פה וכשאני מוכיחה שאני כן סופרת נכון אז שוב אומרים ״לא את לא״ ופה זה כבר מתיש ולא עוזר

אל תכעסי.
בסה״כ מנסים לעזור לך.
תביני, יש כאן שתי אופציות בלבד.

1. צרכת רק 1100 קלוריות (בממוצע) ליום במהלך חודשיים, ולא ירדת במשקל.
2. צרכת יותר מכך (בממוצע) ליום, ולא ירדת במשקל.

אופצייה 1, בהינתן הנתונים הפיזיים שלך, ואורך הזמן שאת לכאורה בחסך הקלורי הזה, פשוט לא אפשרית מבחינה פיסיולוגית.
שימי לב שזה מוסכם על כולם כאן .

נשארים לכן, עם וריאציה של אופצייה 2.

תחזור לעמוד הקודם , שיתפתי שם יום אכילה ממוצע שלי. הכל היה שקוללללל על הקלוריה, לא מכניסה לפה שום דבר שלא נכלל שם יש לי משמעת עצמית פסיכית.
אז חלאס עם הלא סופרת נכון הזה , זה כבר מעצבן. אם אין לכם מה להגיד פשוט אל תגידו, זו הטענה היחידה שיש פה וכשאני מוכיחה שאני כן סופרת נכון אז שוב אומרים ״לא את לא״ ופה זה כבר מתיש ולא עוזר
את סופרת קלוריות נכון ועובדת מדוייק וכול הכבוד לך את כמוני בקטע הזה, רק הבעייתיות היחידה שאני רואה היא עם האכילה בחוץ לפעמים..זה שרשום לך ערכים מסויימים תאמיני לי שהם לא קרובים למה שאת מקבלת בפועל ...אבל מבחינת מה שפירטת ביום אכילה שלך נראה תקין ושאת סופרת נכון ומדוייק..

אפשר בבקשה שיתוף של screenshot של יום אכילה מלא?
- לגבי האוכל בחוץ, נאגטס לא 1000 את צודקת. אבל תתפלאי כמה אי אפשר לסמוך על התווית.

• פותח/ת השרשור
אפשר בבקשה שיתוף של screenshot של יום אכילה מלא?
- לגבי האוכל בחוץ, נאגטס לא 1000 את צודקת. אבל תתפלאי כמה אי אפשר לסמוך על התווית.
יש בעמודים הקודמים של השרשור הזה , מוזמן להסתכל

• פותח/ת השרשור
את שוקלת מבושל? או לפני בישול

את שוקלת את היחידה?
שוקלת לפני בישול.
ושוקלת את היחידה? היא 16 גרם לפי האריזה, פעם אחת בלבדדד שקלתי ובאמת היה 16😂ונניח שיש סטייה , איזו סטייה תהיה פה? של גג 5-10 קלוריות? נו באמת

שוקלת לפני בישול.
ושוקלת את היחידה? היא 16 גרם לפי האריזה, פעם אחת בלבדדד שקלתי ובאמת היה 16😂ונניח שיש סטייה , איזו סטייה תהיה פה? של גג 5-10 קלוריות? נו באמת

את אוכלת 100 גרם לפני בישול וזהו? זה כלום. וואו

שוקלת לפני בישול.
לפי כול מה שאת מתארת את עובדת נכון ... מוזר שאת לא יורדת...

• פותח/ת השרשור
לפי כול מה שאת מתארת את עובדת נכון ... מוזר שאת לא יורדת...
זה בדיוק מה שאני באה להגיד
אבל עכשיו דווקא כשהעלתי קלוריות ראיתי ירידה של 300 גרם בינתיים (ב4 ימים).. מקווה שימשיך כך

את אוכלת 100 גרם לפני בישול וזהו? זה כלום. וואו
חחח כן זה לא המון

פעם אחת בלבדדד שקלתי ובאמת היה 16😂ונניח שיש סטייה , איזו סטייה תהיה פה? של גג 5-10 קלוריות? נו באמת

פעם אחת זה מספיק.
הרבה חברות משווקות מוצר סגור ומציינות משקל מוערך נמוך מהמשקל האמיתי כדי להציג פחות קלוריות ליחידה, בפרט במוצרי בריאות. אבל לאור העובדה שמדובר בעד חצות וגם שקלת את החטיף כנראה לא כאן קבור הכלב.

האמת שאין מילים להסביר איך את אוכלת כל כך מעט ולא יורדת. יכול להיות שאת אוכלת 1100 קלוריות ולא יורדת במשקל, לכל טווח סטטיסטי יהיו קיצוניים. אם את ב0.0001% של שריפת הקלוריות במנוחה - ייתכן שבצירוף התאמת קצב חילוף החומרים שלך לניסיונות ירידה במשקל וגנטיקה גרועה לעניין הזה, את באמת אוכלת ככה ולא יורדת במשקל.
אם זה המצב, הייתי שוקל אם לנסות לעשות מסה מאוד מתונה ולבנות קצת שריר כדי להגיע לאיזשהו maintenance נרמאלי. ההמלצה הזאת טובה אם לא נכנס לך פירור מעבר למה שפירטת בהודעה.

שתי שאלות נוספות שעכשיו עלו לי
- ניסיתי לבדוק את משקל האוכל שלך?
- את רזה להערתך? יכול להיות שאת כבר מאוד רזה והגוף מאט מאוד את קצב חילוף החומרים.

• פותח/ת השרשור
פעם אחת זה מספיק.
הרבה חברות משווקות מוצר סגור ומציינות משקל מוערך נמוך מהמשקל האמיתי כדי להציג פחות קלוריות ליחידה, בפרט במוצרי בריאות. אבל לאור העובדה שמדובר בעד חצות וגם שקלת את החטיף כנראה לא כאן קבור הכלב.

האמת שאין מילים להסביר איך את אוכלת כל כך מעט ולא יורדת. יכול להיות שאת אוכלת 1100 קלוריות ולא יורדת במשקל, לכל טווח סטטיסטי יהיו קיצוניים. אם את ב0.0001% של שריפת הקלוריות במנוחה - ייתכן שבצירוף התאמת קצב חילוף החומרים שלך לניסיונות ירידה במשקל וגנטיקה גרועה לעניין הזה, את באמת אוכלת ככה ולא יורדת במשקל.
אם זה המצב, הייתי שוקל אם לנסות לעשות מזה מאוד מתונה ולבנות קצת שריר כדי להגיע לאיזשהו maintenance נרמאלי. ההמלצה הזאת טובה אם לא נכנס לך פירור מעבר למה שפירטת בהודעה.

שתי שאלות נוספות שעכשיו עלו לי
- ניסיתי לבדוק את משקל האוכל שלך?
- את רזה להערתך? יכול להיות שאת כבר מאוד רזה והגוף מאט מאוד את קצב חילוף החומרים.
המשקל שלי תקין , שמתי עליו תוכן של שקית תפוציפס פעם אחת (שהיא 50 גרם אמורה להיות) ואכן היה 50 ..
ואם אני רזה ? לא אני לא רזה חחחחח אבל יש לי עבר של דיאטות

המשקל שלי תקין , שמתי עליו תוכן של שקית תפוציפס פעם אחת (שהיא 50 גרם אמורה להיות) ואכן היה 50 ..
ואם אני רזה ? לא אני לא רזה חחחחח אבל יש לי עבר של דיאטות

הייתי מעלה קלוריות עד 1500 וחוזר חזרה.
@OA מה דעתך?
אני חושב להציע שתעלה בהדרגה 100 קל׳ כל שבוע עד 1500 קלוריות, תישאר שם 3 חודשים ואז תוריד ל1200.
יכול להיות שאת, לצערי, באמת נדירה סטטיסטית בהיבט של שריפת קלוריות.
אציין בפעם המיליון שוב - על כל 100 אנשים שאומרים שלא נכנס להם פירור מעבר למה שהם רשמו, 1 צודק.

שחכתי לשאול - משקאות דיאט עם 7-8 קלוריות + את שותה?

• פותח/ת השרשור
@OA מה דעתך?
אני חושב להציע שתעלה בהדרגה 100 קל׳ כל שבוע עד 1500 קלוריות, תישאר שם 3 חודשים ואז תוריד ל1200.
אציין בפעם המיליון שוב - על כל 100 אנשים שאומרים שלא נכנס להם פירור מעבר למה שהם רשמו, 1 צודק.

שותה מדי פעם חצי ליטר פיוזטי שהוא זירו , זה 10 קל לבקבוק וזה נכנס לי לתוך הקלוריות
ובאמת לא נכנס לי פירור שאני לא מחשבת. יש לי משמעת עצמית מטורפת . אני ה1 שצודק פה במקרה הזה.
בכל מקרה כמו שאמרתי
העלתי עכשיו ל1300
המשקל יורד לאט לאט

@OA מה דעתך?

אפשרי לבצע סוג של רוורס דיאט,
לא הייתי תולה את ההעלאה הקלורית בזמן אלא בהתייצבות של משקל הגוף ומוסיף כל פעם 50-100 קלוריות.
אני לא מכיר את הנושא שלה אישית אבל יכול להיות שמהרוורס דיאט לקחת סוג של דיאט ברייק של חודש-חודשיים ולחזור לחיטוב מחדש יעזור.

• פותח/ת השרשור
אני על 1300 קלוריות יורדת במשקל בקצב מעולה. מוזר. העיקר על 1100 לא ירדתי..
תודה לכולם!

אני על 1300 קלוריות יורדת במשקל בקצב מעולה. מוזר. העיקר על 1100 לא ירדתי..
תודה לכולם!

אתמול ממש נזכרתי בפוסט הזה חחח
הייתי בסופר והלכתי למעדנייה וביקשתי בולגרית 5%. בדר״כ אני הולך לשים עוד כמה דברים בעגלה ואז פשוט אוסף, אתמול לא היה לי כוח לזוז (חיטוב) אז פשוט בהיתי בו. לתדהמתי הוא ניגש לערימה של הבולגרית 26% והביא לי. אחרי שהסדרתי נשימה שאלתי אותו אם הוא בטוח שזה 5% כי על הקופסא כתוב 26%. הוא התנצל כאילו לא קרה שום דבר, והביא לי 5%.

גם כשמקפידים על הכל, יש דברים שהם out of your control.

נ.ב, על גבינה בולגרית 5% במשקל, כתוב 150 קל׳ 11 גרם חלבון. גבינה בולגרית 5% סגורה של חברה אחרת כתוב 108 קלוריות 18 גר׳ חלבון.
האם באמת יש הבדל בקלוריות? זה לא אותו המוצר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית