הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר מתפריט חיטוב לתפריט מסה ושאלות

• פותח/ת השרשור Bamba
  • פורסם בתאריך

Bamba

משתמש פעיל
452
17
בליווי אישי
נק' מוניטין:
17
452
17
בלי חפירות יותר מידי, התפריט שלי לחיטוב היה בערך התפריט של מייל בקילוגרם לחיטוב לגברים משקל 70 קילו, התפריטים האלה: בניית תפריט תזונה - חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 70 - 85 - 100 ק"ג

בכל אופן, שקלתי איזה 83 קילו שהתחלתי אבל נעזרתי רק בתפריט של משקל 70 קילו כי לא ידעתי כמה קלוריות זה בדיוק ותמיד אכלים יותר מן הסתם בגלל כל הדברים מסביב וזה הסתדר לי, חלק החלפתי שם בדברים אחרים, רוב הזמן היה 4 אימוני התנגדות בחדר כושר, ו-4 אירובי של 30-40 דק כמו שהוא רשם שם במדריך, התפריט שלי היה נראה בערך ככה:

לחם שיפון... - לחם הארץ..., 2 פרוסה(30 גרם)
חמאת בוטנים... - B, 2 כף(25 גרם)
דנונה PRO... - שטראוס..., גביע(150 גרם)
חלב טרי 3% - תנובה, כוס(240 מ"ל)
אורז פרסי לבן - אורזיל, כוס(146 גרם)
כרע עוף מבושל, 1.5 גודל ממוצע - חלקים אכילים(235 גרם)
סלט כרוב, 30 גרם
ENERGY -... - שטראוס..., שקית(25 גרם)
קוטג`... - תנובה, קופסת פלסטיק(250 גרם)
עגבניה, 3 יחידה בינונית(172 גרם)
מלפפון עם..., יחידה בינונית(96 גרם)
שקדים, 10 יחידה(1 גרם)
ביצה שלמה..., 3 Large(54 גרם)
תמר מג`הול - יש, 2 יחידה(17 גרם)
לחם שיפון קל - עינת..., 2 פרוסה(30 גרם)
אבקת חלבון סקופ 1
((ב FOODSDICTINARY רשום שזה בערך 2,500 קלוריות, ב MYFITNESSPAL יצא לי איזה 2,166, יש הבדלים מטורפים לא יודע באמת אפילו כמה אני אוכל כי קשה מאוד לחשב, שלא לדבר על מאכלים עם רטבים או דברים נוספים, דברים ששכחתי, לא ציינתי, אולי טעות בכמויות, לא מאמין שמישהו שמפרםס כאן תפריט זה בזנט וכם הקלוריות שלו בזנט לפי מה שרשום כי זה לא הגיוני, וגם לי מה שיש באתר קילוגרם בדקתי במחשבונים וזה גם לא אחד לאחד),
בקיצור יצא ככה: 2,166 קלורוית, 170גר חלבון, 191גר פחמימה, 80גר שומן. אין לי משוג איך הרזיתי, דוגרי, יכול להיות שהכל כאן משובש אבל בערך זה מה שאכלתי כל יום קצת עם גיוונים וחלופות אבל זה בערך.
לגבי תפריט מסה אני רוצה להכניס את התפריט למסה של מייק שרואים כאן: תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת שריר | קילוגרם - כושר ופיתוח גוף
למשקל 50 קג, ואני ממשיך עם האירובי 3-4 פעמים בשבוע כי אני אוהב לרוץ ורוצה לשמור את הכושר הזה, אז מה אומרים להתחיל עם התפריט הזה שנראה בערך אותם ערכים רק קצת יותר? וגם ממנו אקצץ בהתחלה בשביל לא לעשות שינוי דרסטי מהחיטוב למסה, אבל כמו שאמרתי שאין פה משהו אחד בזנט וזה מן הסתם אחרי שאקצץ איכשהו אהיה במאזן קלורי חיובי אני בטוח.. מה אומרים?
ואני מחפש חלופה לאחת המנות חלבון לדחוף יוגרורט PRO/GO של ה 20 גרם חלבון, קל לאכול אותו ואני אוהב גם, אם יש לכם רעיון במקום מה אפשר לאכול אותו שיהיה נוח לפריסה היומית זה יהיה מעולה.. תודה 😃 וסליחה על החפירה

חתיכת מגילה כתבת, ולא הבנתי בסוף מה אתה רוצה לעשות.
כמה אתה שוקל עכשיו? גובה? גיל?
ולמה לשנות לגמרי תפריטים? מה הבעיה פשוט להעלות כמויות לאט לאט או להחליף כמה דברים בדברים עם יותר קלוריות? אין צורך בשינויים דרסטיים

• פותח/ת השרשור
חתיכת מגילה כתבת, ולא הבנתי בסוף מה אתה רוצה לעשות.
כמה אתה שוקל עכשיו? גובה? גיל?
ולמה לשנות לגמרי תפריטים? מה הבעיה פשוט להעלות כמויות לאט לאט או להחליף כמה דברים בדברים עם יותר קלוריות? אין צורך בשינויים דרסטיים

גיל 21, משקל 71-72, גובה 1.78
העניין הוא שבמסה צריך לאכול יותר, יותר קלוריות יותר כמות, וזה לרוב יבוא מפחמימות מורכבות כמו אורז, שיבולת שועל, כאלה דברים צריך להכניס לתפריט, ולא להישאר עם תפריט שמורכב מקוטג פריכיות ומעט פחמימות.. בגדול אני כרגע עם תפריט שמייק רשם בקילוגרם למסה.. פשוטו למשקל 50 קילו כי אני משנה קצת דברים ותמיד יהיו קלוריות נוספות אבל החלוקה שם קצת מוזרה אני לא מצליח לאכול הכל

גיל 21, משקל 71-72, גובה 1.78
העניין הוא שבמסה צריך לאכול יותר, יותר קלוריות יותר כמות, וזה לרוב יבוא מפחמימות מורכבות כמו אורז, שיבולת שועל, כאלה דברים צריך להכניס לתפריט, ולא להישאר עם תפריט שמורכב מקוטג פריכיות ומעט פחמימות.. בגדול אני כרגע עם תפריט שמייק רשם בקילוגרם למסה.. פשוטו למשקל 50 קילו כי אני משנה קצת דברים ותמיד יהיו קלוריות נוספות אבל החלוקה שם קצת מוזרה אני לא מצליח לאכול הכל
למה אתה אוכל כמות שמתאימה ל-50 קילו אם אתה שוקל 70? גם אם תעשה שינויים מסויימים זה עדיין ממש מעט קלוריות

• פותח/ת השרשור
למה אתה אוכל כמות שמתאימה ל-50 קילו אם אתה שוקל 70? גם אם תעשה שינויים מסויימים זה עדיין ממש מעט קלוריות

לקחתי את התפריט של ה 50, ופות או יותר מכאן רוצה לראות כמה לעלות, גם כי הייתי בחיטוב עד לפני יומיים, אני עדיין ממשיך אירובי, וזה לפי הכמות קלוריות של ה 50 זה עדיין כ 400 קלוריות יותר מהתפריט חיטוב, גם אם זה יהיה הניטרלי שלי כביכול, זה גם טוב ומכאן רק אעלה.
בנתיים אני לא מצליח להתנהל נכון עם האוכל לא מצליח לאכול הכל את כל הפחמימות האלה והירקות..

אחי איך אתה בתפריט של 50 קילו עם פלוס של 400 קלוריות
ואתה שוקל 70 וחושב שזה יהיה הנטרלי שלך?
כמה קלוריות אתה אוכל ביום?
ואם אתה לא מצליח לאכול פחמימות תאכל תמרים, פירות, שוקולד
בערך כל דבר טעים זה פחמימה
הלוואי עלי בעיה כזאת

• פותח/ת השרשור
אחי איך אתה בתפריט של 50 קילו עם פלוס של 400 קלוריות
ואתה שוקל 70 וחושב שזה יהיה הנטרלי שלך?
כמה קלוריות אתה אוכל ביום?
ואם אתה לא מצליח לאכול פחמימות תאכל תמרים, פירות, שוקולד
בערך כל דבר טעים זה פחמימה
הלוואי עלי בעיה כזאת

אני לא רוצה להתחיל עם הגאנק עכשיו, אני רוצה להעמיס פחמימות כמו שיבולת שועל אורז כאלה אבל כרגע לא מסתדר עם התרפיט לא מצליח לאכול את כל הירקות כל ארוחה ובעיקר לא מתכנן את עצמי טוב..
ולמה אני בתפריט הזה, כי בתכלס אתה תקבל יותר קלוריות ככה או ככה, ובכללי זה מרגיש לי פתאום כבד כל הפחמימות אחרי החיטוב, נראלי מוגזם להתחיל בתפריט של 70 קילו, זה יהיה לדעתי יותר מידי, גם בגלל שתמיד יש קלוריות נוספות ובכללי אם כרגע לא מסתדר עם של 50 איפה אדחוף את ה 70, ונכון שבאתר רשום 2400, אבל זה יצא לי יותר מיזה אם אחשב במדוייק מה אני אוכל. אני רוצה בקרוב לראות באמת כמה אני מכניס שזה יהיה מסודר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית