הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט בגרעון, מטייל ומתאמן

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
בטיול גדול.
אני מתאמן בטיול עם טבעות אולימפיות וגומיות התנגדות קשות. כמובן עם משקלים עליי בעבודה במשקלי גוף בלי מנופים גדולים.
הבעיה שאין התקדמות לינראית. יש התקדמות מידי פעם בסטים בתרגילים מסויימים ועם ההתקדמות בתרגלי משקל גוף אני מקפיד להגדיל מנופים כשאני משתפר.. ולעלות קושי במטרה להצליח להגיע לתרגילי calisthenics מתקדמים אבלזה לא לינראי כמו בחדכ.

הבעיה שירדתי המון בנפח מתחילת הטיול.
התחטבתי מאוד.. אבל חסר לי הנפח.. אני מתלבט האם זה נכון להיכנס לגרעון חיובי פה במטרה להחזיר קצת נפח.. או שזה מיותר אם ההתקדמות היא לא לנראית ועלולה לגרום לעליה ניכרת בשומן

אתה בטיול, תהנה ואל תחשוב יותר מדי על הדברים האלה.
ודרך אגב, גירעון זה בהגדרה מינוס, ככה שאין כזה דבר גירעון חיובי

אתה אדם טבעי.
ה"נפח" שאיבדת הוא בעיקר כזה שרק אתה יכול לראות או לשים לב אליו, והנפח שאתה יכול "לשמר" עליו הוא גם כזה שבעיקר אתה יכול לשים לב אליו.
במיוחד על אחוז שומן נמוך.

קח תרחיש - הצלחת למצוא את דרך המלך התזונתית והאימונית והזרוע שלך, אחרי חודש עבודה בטיול עלתה מ37 ס''מ ל38, אתה חושב שמישהי/מישהו ישים לב?

הכל בראש שלך, תניח לזה.

• פותח/ת השרשור
אתה אדם טבעי.
ה"נפח" שאיבדת הוא בעיקר כזה שרק אתה יכול לראות או לשים לב אליו, והנפח שאתה יכול "לשמר" עליו הוא גם כזה שבעיקר אתה יכול לשים לב אליו.
במיוחד על אחוז שומן נמוך.

קח תרחיש - הצלחת למצוא את דרך המלך התזונתית והאימונית והזרוע שלך, אחרי חודש עבודה בטיול עלתה מ37 ס''מ ל38, אתה חושב שמישהי/מישהו ישים לב?

הכל בראש שלך, תניח לזה.

אני רואה הבדל משמעותי בשינוי שעברתי מתחילת הטיול. ובכל שינוי שעברתי בין מסה לחיטוב אנשים אחרים גם רואים. לא מצליח להתחבר למה שרשמת..

ויחד עם זה אני כבר בראש של לשלב את זה בטיול וזה לא מכביד עלי.. מה אכפת לי ללכת בדרך הנכונה אם זה יכול גם להביא לשינוי הכי קטן לטובה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית