הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אומרים שריצות זה סתם?

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
שזה לא באמת שורף שומן ומחטב את הגוף, למהה?
אני באמת לא מבין את האנשים האלה.
ניסיתם לעשות את זה שאתם מדברים?
זה עוזר כלכך לחטב את הגוף חוץ מלשרוף קלוריות כדי לאכול קצת יותר כדי להרגיש ״שובע״.
זה אכן מחטב את הגוף מאוד ומעצב אותו חוץ מזה שזה שורף קלוריות.
אני התחלתי מלפני כמה חודשים ויש שינוי מטורף.
אני גם מכיר מישהו שהיה באוברוויט מטורף והוא פשוט עשה מלא אירובי וירד הרבה באחוז שומן ולא נהיה כזה סקיני פאט.
מסכים עם זה שצריך להיות בגרעון קלורי שלילי בשביל לרדת, אבל כשאתה עושה אירובי וגם על גרעון קלורי שלילי, אתה מעצב את הגוף יותר ומחטב אותו יותר, לא?
אז למה אומרים שאירובי זה סתם ואין צורך לעשות את זה ?

הטענות נגד לרוב נשמעות כמו הטענות שלך בעד

יש מינוס קלורי ויש מערכות אנרגיה ויש תגובה לסוגי אימון ויש סוגים שונים של אירובי גם ואני לא רואה תשובה פשוטה מעבר לתתחיל ללמוד קצת את הבסיס

בקצרה - אירובי מוגזם יכול לגרום לנזק ולכן הרבה אנשים אומרים שזה סתם
מעבר לכך, מתחרי כוח ברמה גבוה באמת יבזבזו את הזמן שלהם בלעשות אירובי וגם לאדם הבריא אין הרבה תועלת מזה או אם הוא מתאמן קבוע והולך מספיק ביום

אירובי (כולל ריצה) עוזר להגיע למינוס קלורי. זה הכל.

יש ספציפית לריצה השפעות שליליות על אספקטים אחרים באימונים במידה ואין איזון בעומסים, תלוי בסדר עדיפויות.

• פותח/ת השרשור
נכון שזה עוזר להגיע למינוס קלורי, אמרתי את זה כבר בטענה שלי
אני רק אומר שזה כן עוזר ״לחטב״ את הגוף ומעצב אותו. ברור שעדיין צריך להיות על גרעון קלורי שלילי.
אם אתה תהיה על גרעון קלורי שלילי, אתה פשוט תיראה מדלדל ומגעיל
לא כך?

נכון שזה עוזר להגיע למינוס קלורי, אמרתי את זה כבר בטענה שלי
אני רק אומר שזה כן עוזר ״לחטב״ את הגוף ומעצב אותו. ברור שעדיין צריך להיות על גרעון קלורי שלילי.
אם אתה תהיה על גרעון קלורי שלילי, אתה פשוט תיראה מדלדל ומגעיל
לא כך?

לא אימוני כוח זה הפיתרון לשימור שריר לא אירובי

לחטב ולעצב אלו מילים מעורפלות שאתה צריך להבין מה עומד מאחוריהן.

מבחינת מראה יש לך כמה אלמנטים שמשפיעים - שריר, שומן ונוזלים.
הנוזלים יחסית לא משתנים מהותית אלא אם אתה מבצע מניפולציה ספציפית שתוכל באופן זמני בלבד להדגיש מראה יותר חטוב.
שריר מעלים ע״י אימונים התנגדות (בצורה מיטבית) יותר טוב מכל אימון אחר.
שומן מורידים ע״י גרעון קלורי, זה הכל.

אם אתה חושב שריצה גורמת למראה חטוב, זה הכל פונקציה של מינוס קלורי. אחרת היית רואה אצנים למרחקים ארוכים נראים מעולה, אבל זה לא המצב. הם מחזיקים במינימום שריר.

תיקון קטן, רצים למרחקים ארוכים לא נראים טוב. רובם רזים באופן קיצוני כי זה מה שמשרת אותם בריצות ארוכות.
ראיתי גם אנשים במשקל עודף גדול שירדו ללא אימוני כח אלא רק עם תזונה וריצות, זה לא היה נראה טוב.

שזה לא באמת שורף שומן ומחטב את הגוף, למהה?
אני באמת לא מבין את האנשים האלה.
ניסיתם לעשות את זה שאתם מדברים?
זה עוזר כלכך לחטב את הגוף חוץ מלשרוף קלוריות כדי לאכול קצת יותר כדי להרגיש ״שובע״.
זה אכן מחטב את הגוף מאוד ומעצב אותו חוץ מזה שזה שורף קלוריות.
אני התחלתי מלפני כמה חודשים ויש שינוי מטורף.
אני גם מכיר מישהו שהיה באוברוויט מטורף והוא פשוט עשה מלא אירובי וירד הרבה באחוז שומן ולא נהיה כזה סקיני פאט.
מסכים עם זה שצריך להיות בגרעון קלורי שלילי בשביל לרדת, אבל כשאתה עושה אירובי וגם על גרעון קלורי שלילי, אתה מעצב את הגוף יותר ומחטב אותו יותר, לא?
אז למה אומרים שאירובי זה סתם ואין צורך לעשות את זה ?

אירובי עוזר להגדיל את הגרעון במידה וכבר אין לך מאיפה להוריד קלוריות אז אתה פשוט אוכל יותר ועושה אירובי זה הכל. מה שכן, אירובי דווקא כן עוזר להתאוששות ושלא לדבר על העיניין הבריאותי.

• פותח/ת השרשור
אז בשביל להיראות טוב ולהעלות בשריר צריך לעשות רק תרגילי התנגדות?
אירובי לא עוזר בחיטוב ולא כלום?

אז בשביל להיראות טוב ולהעלות בשריר צריך לעשות רק תרגילי התנגדות?
אירובי לא עוזר בחיטוב ולא כלום?

זה יכול מאוד לעזור בחיטוב בשלבים שקל יותר להוסיף אירובי מאשר להחסיר בתזונה שתגרום ליותר תחושת רעב
יכול להיות גם יתרונות בריאותיים לאירובי, לדוגמא ריצה משפרת סיבולת לב ריאה, מרימה את המצב רוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית