ירדתי 20 קילו עדיין מראה שומני

תומר צור

משתמש מתחיל
27
6
נק' מוניטין:
6
27
6
אז ככה אני ירדתי משהו כמו 20 קילו בפחות או יותר חצי שנה אני 1.76 שוקל 76-77 גיל 17 עדיין מראה שומני וזה מטריף אותי כולם אומרים רזית רזית ואני אומר לעצמי מה זה עוזר לי עדיין מתבייש להראות את הגוף, אני מתאמן משהו כמו 4-5 חודשים 3 פעמים בשבוע ורואה תוצאות כמעט בכל הגוף חוץ מהבטן לא משנה מה מראה שומני שזה מטריף אותי, הבנתי שאולי בגלל הירידה במשקל שלא נעשתה באופן בקצועי איבדתי הרבה שריר ואני צריך לעשות מסה, אני ממש מפחד מזה כי עד שירדתי צריך לעלות חזרה וזה ממש לא מה שבא לי אבל אם אין ברירה אני מוכן אם יש עוד אפשרות אני אשמח, תודה מראש על העזרה
הקפצה
מישהו
הקפצה
הקפצה!!

• פותח/ת השרשור
תתחיל לספור קלוריות כמו שצריך. תקנה משקל תזונה. תשקל כל יום ותעשה ממוצע שבועי. זה שאתה לא יורד לא קשור למטבוליזם אלא לזה שאתה פשוט לא נמצא על גרעון קלורי.

מה הקשר לאימונים? למה שהוא יעשה 5 אימונים בשבוע?
אני שיניתי תכנית אני עברתי לתרגילים מןרכבים אבל עדיין 3 בשבוע לא 5...

• פותח/ת השרשור
3 - 4 אימונים זה מספיק במידה והתכנון הוא נכון. תעלה את תוכנית האימונים בבקשה.
סקוואט
דדליפט
ברבל
מתח v
לחיצת כתפיים עם משקולות יד
פאוור קלין
3 - 4 אימונים זה מספיק במידה והתכנון הוא נכון. תעלה את תוכנית האימונים בבקשה.
לא אני הרכבתי אני הוצאתי מ gravity transformation ערוץ יוטיוב עם אתה מכיר אותו
סקוואט
דדליפט
ברבל
מתח v
לחיצת כתפיים עם משקולות יד
פאוור קלין

לא אני הרכבתי אני הוצאתי מ gravity transformation ערוץ יוטיוב עם אתה מכיר אותו
ושכחתי בנץ פרס

הכל 10 חזרות 3 סטים חוץ ממתח שאני עושה 3 חזרות 3 פעמים כי קשה לי...

הכל 10 חזרות 3 סטים חוץ ממתח שאני עושה 3 חזרות 3 פעמים כי קשה לי...
אתה עושה כל הזמן את אותם המשקלים כאילו? לא מתקדם במשקלי עבודה/חזרות/סטים? אתה אמור להתקדם במשהו אתה יודע..

כמה בלאגן בדיון אחד.
המצב הנוכחי שלך הוא שיכול להיות שחסר מסת שריר, קצת קשה לשפוט, אבל החלק העיקרי הוא שעדיין יש לך לא מעט שומן להוריד.
20 קילו זה בהחלט לא מעט, והמון בחצי שנה, ככה שבינתיים הולך לך לא רע, אבל הגעת למצב שאתה צריך להתחיל לדייק יותר במה שאתה עושה.
אתה צריך לעשות ריסט מחשבתי, ולבדוק איפה איפה אתה נמצא מבחינת ההוצאה הקלורית היומית שלך, ולחשב טוב כמה אתה צריך לצרוך, בעיקר מבחינת קלוריות. האימונים זה חשוב, אבל לא צריך להסתבך עם זה יותר מדי, בגלל שאתה מתחיל כמעט הכל יעבוד לך.
הנה מדריך שיעזור לך עם מה שאמרתי עד עכשיו:
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף
לגבי חילוף החומרים, הוא לא נדפק, הדבר היחיד שקרה הוא שאתה כבר לא יכול לקבל תוצאות כמו שצריך ע"י ניחושים

כמה בלאגן בדיון אחד.
המצב הנוכחי שלך הוא שיכול להיות שחסר מסת שריר, קצת קשה לשפוט, אבל החלק העיקרי הוא שעדיין יש לך לא מעט שומן להוריד.
20 קילו זה בהחלט לא מעט, והמון בחצי שנה, ככה שבינתיים הולך לך לא רע, אבל הגעת למצב שאתה צריך להתחיל לדייק יותר במה שאתה עושה.
אתה צריך לעשות ריסט מחשבתי, ולבדוק איפה איפה אתה נמצא מבחינת ההוצאה הקלורית היומית שלך, ולחשב טוב כמה אתה צריך לצרוך, בעיקר מבחינת קלוריות. האימונים זה חשוב, אבל לא צריך להסתבך עם זה יותר מדי, בגלל שאתה מתחיל כמעט הכל יעבוד לך.
לגבי חילוף החומרים, הוא לא נדפק, הדבר היחיד שקרה הוא שאתה כבר לא יכול לקבל תוצאות כמו שצריך ע"י ניחושים
איזה בלאגן? רשמת פחות או יותר את מה שאני רשמתי לו.

• פותח/ת השרשור
אתה עושה כל הזמן את אותם המשקלים כאילו? לא מתקדם במשקלי עבודה/חזרות/סטים? אתה אמור להתקדם במשהו אתה יודע..
בטח שאני מתקדם פשוט זה אימונים שהתחלתי לפני שבוע...
כמה בלאגן בדיון אחד.
חצי שנה זה מתחיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית