Resource icon

פוטבול,קונג פו וקצת BJJ (וקמצוץ MMA)

nlr666 עדכן/ה את הלוג ״פוטבול,קונג פו וקצת BJJ (וקמצוץ MMA)״:

חצימות

עדכון מיום שישי 'אל ג'ומעה' :

קצת חפירה לפני:
בוטל המשחק ובלה בלה בלה
קיצר,אימון עצימות

SQ
210KG 1X3
220KG 1X3
200KG 1X3

HOP (האפי אוברהד פרס למתקשים)
80KG 2X3

DL
250KG 1X3

בין לבין היו המון וופלים ותופינים
תודה ענקית ל @Snorlax jr על הצילום/פרינגלס/תמיכה טכנית וטעינת פלטות

סהכ אימון טוב,לא היו PR'S
יותר לכיוון שחזור שיאים,פשוט על מ.ג. נמוך יותר

שוקל 95.1

אחכ הידרותרפיה בים

מוצאש:
30 דק' אירובי קליל

יום חשוב
ומז''ט
<3

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
חצי שחיף חצי חיה. אתה אשכרה רק 5 קילו יותר ממני. זה לא תקין בכלל
אין עניין לשקול הרבה יש עניין להיות חזק , ברגע שהוא התחיל להתאמן MMA הוא קיבל ביטחון אז הוא מרשה לעצמו , איפה התקופה כל הודעה שניה שלו הייתה דומינוס או KFC (משהו כזה) , הבחור רשם הודעות כאילו הוא אוכל את הקופסא בשביל השמן שנשאר שם מהעוף

אין עניין לשקול הרבה יש עניין להיות חזק , ברגע שהוא התחיל להתאמן MMA הוא קיבל ביטחון אז הוא מרשה לעצמו , איפה התקופה כל הודעה שניה שלו הייתה דומינוס או KFC (משהו כזה) , הבחור רשם הודעות כאילו הוא אוכל את הקופסא בשביל השמן שנשאר שם מהעוף
אגב
אכלתי מגש דומינוס בשישי עם אצבעות מוצרלה
אז?

אחי אתה מדבר שטויות, אי אפשר להיות חזק בלי להיות שמן. תראה אנשים כמו אדי הול או ולאד אלחזוב. הם חזקים ממש אבל הם שמנים בשביל להיות כאלה חזקים.

אחי אתה מדבר שטויות, אי אפשר להיות חזק בלי להיות שמן. תראה אנשים כמו אדי הול או ולאד אלחזוב. הם חזקים ממש אבל הם שמנים בשביל להיות כאלה חזקים.
יש חזק מבחינת הרמת משקל ויש חזק מבחינת MMA , דרך אגב אני מעריך שאתה בערך 15-20 קילו מעל מקראגור(אם ככה רושמים את השם שלו) , תיהיה מוכן להיכנס איתו לזירה .. ?

יש חזק מבחינת הרמת משקל ויש חזק מבחינת MMA , דרך אגב אני מעריך שאתה בערך 15-20 קילו מעל מקראגור(אם ככה רושמים את השם שלו) , תיהיה מוכן להיכנס איתו לזירה .. ?
זה לא בר השוואה חביבי

אל תסתכל על הקנקן,את לא יודע מה יש בו/לו

אאודי r8 2021 סטוק עומדת על הקורטר,עם הונדה האצ׳בק 2008(סדנא)
נחש מי ניצח?

רוצה לומר,שאין מה להשוות,ותמיד הלא מצופה יכול לעלות על המצופה

אחי השחיף הזה שוקל 70 קילו, הוא סתם חלשלוש עם קוביות.

לא ראיתי את כל השיחה, זה נאמר ברצינות?
@yujinius
אגב אח
מה שעוזר בהרמות ודחיקות
זה מסת השריר? או המסה הכוללת של הגוף?
מסת שריר לדעתי, לא רואה איך מסת שומן או כל מסה שהיא לא של שרירים עוזרת להרים משהו

אז תוסיף איזה סמיילי אחי, נבהלתי 🤣
זה נראה ש @דברים1 לקח אותך ברצינות גם:s49:
אבל המטרה היא שהמוטרל לא יבין שהוא מוטרל עד שהוא ישמע מספיק אבסורדיות (למשל, תגובה שמגרגור סתם שחיף עם קוביות).

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית