- פותח/ת השרשור
ברוך ה' הרבה יסכימו לקפוץ להיות ספוטר עבורי.שלום אני ספוטר
מטורף אחי
אבל לא רוצה להטריח אף אחד.
אבל תודה, מעריך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברוך ה' הרבה יסכימו לקפוץ להיות ספוטר עבורי.שלום אני ספוטר
מטורף אחי
המוט יציב על המוטות, הוא לא מתגלגל, ואני סומך עליהם שהם יכולים להחזיק את כל המשקולות שלי יחד.שמע לגבי הזרועות בטיחות שים לב שאין להם מעצורים למוט במידה ויחזיקו מעמד. כלומר יש סיכוי שהמוט יתגלגל ישר עליך אחרי שאתה הורדתה אותו על המוט.
מציע לך בחום לבדוק אותם ולבנות חדשות אם טובות. זה באמת מציל חיים.המוט יציב על המוטות, הוא לא מתגלגל, ואני סומך עליהם שהם יכולים להחזיק את כל המשקולות שלי יחד.
לגבי טריקה של המשקל נגיד של 230 ק"ג סקוואט שנכשל, אני לא יודע כמה זה יציב, אני פוחד לנסות לבד, גם ככה מפחיד להיכשל עם 230 ק"ג גם על מוטות ביטחון במכון כושר, זה פשוט לא נוח להיכשל.
הנחתי עליהם 160 ק"ג.
וכרגע אני עובר למשקלים נמוכים, נראה לי שאעשה שראגס עם טריקה של המשקולות על המוטות עם 280 ק"ג עוד כמה שבועות כשיתחשק לי.
אני לא נכשלתי כבר שנה באימונים שלי.מציע לך בחום לבדוק אותם ולבנות חדשות אם טובות. זה באמת מציל חיים.
יום חמישי
בוקס סקוואט - 150 ק"ג, 3 סטים, 5 חזרות.
פאוז סקוואט - 150 ק"ג 3 סטים 5 חזרות.
HB סקוואט - 120 ק"ג 3 סטים 10 חזרות.
בנץ' תחרותי - 130 ק"ג 5 סטים 5 חזרות.
אד כהן דדליפט - 202.5 ק"ג 5 סטים 5 חזרות.
משקל גוף - 87 ק"ג.
קלוריות - מקווה להישאר מתחת 2650 היום. נשאר לי עוד 300 קלוריות לאכול היום, נראה אם אנצל את זה או לא.
הוא היה מניח את המוט מאוד בעדינות על הרצפה.אד כהן דדליפט? שו הדא?
יום מוצ"ש
בוקס סקוואט - 150 ק"ג 8 סטים 5 חזרות.
בנץ' תחרותי - 130 ק"ג 6 סטים 5 חזרות
דדליפט אד כהן - 202.5 ק"ג 5 סטים 5 חזרות.
סומו דדליפט - 202.5 ק"ג סט אחד 5 חזרות.
סומו?
יום שני
סקוואט - 170X3, 175X3, 180X3.
בנץ' - 137.5X3, 142.5X3, 147.5 X3.
דדליפט אד כהן - 225X3, 235X3, 242.5X3.
משקל גוף - 86 ק"ג.
קלוריות - 2100.
התחלתי בעצת אליהו תקופת עצימות של פנדלי.
נחמד לחזור לדדליפט, מרגיש קל יחסית, מקווה לשמור על כל המשקלים ולרדת במשקל, ובעז,ה אעשה את כל המאמץ.
אפילו שאנחנו לא באותו ספורט וכלזה,דדליפט מטרה (אני מקנא-קנאת אח)
תודה, אני שמח שלא נחלשתי עם המנוחה של חודשיים ממנה, זה נכון שסמולוב סקוואט שומר על הדדליפט ובסמולוב בנץ' עשיתי קצת מתח.אפילו שאנחנו לא באותו ספורט וכלזה,דדליפט מטרה (אני מקנא-קנאת אח)
לא הבנתי מה זה.ניסית דדליפט אינסטה? אתה רק מחבר את הפלטות בלי להרים, מתאים מאוד להתאוששות. אבל צריך תצלום כהוכחה.
זה לא כשרלא הבנתי מה זה.
אל תהרוס לנו את הילדניסית דדליפט אינסטה
זה לא כשר
אל תהרוס לנו את הילד
לגמריאיזה תענוג זה לא להכיר את המושג ''אינסטה''