הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
שמע לגבי הזרועות בטיחות שים לב שאין להם מעצורים למוט במידה ויחזיקו מעמד. כלומר יש סיכוי שהמוט יתגלגל ישר עליך אחרי שאתה הורדתה אותו על המוט.

שמע לגבי הזרועות בטיחות שים לב שאין להם מעצורים למוט במידה ויחזיקו מעמד. כלומר יש סיכוי שהמוט יתגלגל ישר עליך אחרי שאתה הורדתה אותו על המוט.
המוט יציב על המוטות, הוא לא מתגלגל, ואני סומך עליהם שהם יכולים להחזיק את כל המשקולות שלי יחד.
לגבי טריקה של המשקל נגיד של 230 ק"ג סקוואט שנכשל, אני לא יודע כמה זה יציב, אני פוחד לנסות לבד, גם ככה מפחיד להיכשל עם 230 ק"ג גם על מוטות ביטחון במכון כושר, זה פשוט לא נוח להיכשל.

הנחתי עליהם 160 ק"ג.
וכרגע אני עובר למשקלים נמוכים, נראה לי שאעשה שראגס עם טריקה של המשקולות על המוטות עם 280 ק"ג עוד כמה שבועות כשיתחשק לי.

המוט יציב על המוטות, הוא לא מתגלגל, ואני סומך עליהם שהם יכולים להחזיק את כל המשקולות שלי יחד.
לגבי טריקה של המשקל נגיד של 230 ק"ג סקוואט שנכשל, אני לא יודע כמה זה יציב, אני פוחד לנסות לבד, גם ככה מפחיד להיכשל עם 230 ק"ג גם על מוטות ביטחון במכון כושר, זה פשוט לא נוח להיכשל.

הנחתי עליהם 160 ק"ג.
וכרגע אני עובר למשקלים נמוכים, נראה לי שאעשה שראגס עם טריקה של המשקולות על המוטות עם 280 ק"ג עוד כמה שבועות כשיתחשק לי.
מציע לך בחום לבדוק אותם ולבנות חדשות אם טובות. זה באמת מציל חיים.

מציע לך בחום לבדוק אותם ולבנות חדשות אם טובות. זה באמת מציל חיים.
אני לא נכשלתי כבר שנה באימונים שלי.
במידה ואני בספק, אני מביא ספוטר.
זה רק ליתרצ ביטחון על כל צרה שלא תבוא, ולכן אני באמת אבדוק את זה היטב בעז"ה.

elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 23/07/20

יום חמישי

בוקס סקוואט - 150 ק"ג, 3 סטים, 5 חזרות.
פאוז סקוואט - 150 ק"ג 3 סטים 5 חזרות.
HB סקוואט - 120 ק"ג 3 סטים 10 חזרות.
בנץ' תחרותי - 130 ק"ג 5 סטים 5 חזרות.
אד כהן דדליפט - 202.5 ק"ג 5 סטים 5 חזרות.

משקל גוף - 87 ק"ג.

קלוריות - מקווה להישאר מתחת 2650 היום. נשאר לי עוד 300 קלוריות לאכול היום, נראה אם אנצל את זה או לא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אד כהן דדליפט? שו הדא?
הוא היה מניח את המוט מאוד בעדינות על הרצפה.
זה מפתח שליטה, ושומר על הריצוף והיחס עם השכנים 😉
בקיצור, תרגיל חשוב.

אכלתי די בערך ביום שישי ושבת, עכשיו שספרתי את הקלוריות יצא שאכלתי ביום שישי 88 קלוריות פחות מ2650 (שזה המטרה שלי).
ובשבת אכלתי מספיק קלוריות שמאפשר לי שייק פירות עם חלבון ואני נשארתי במינוס בדיוק של 88 קלוריות מ 2650.

אלוקים מנסה לשלוח לי מסר, אני לא בטוח מה, אבל זה לא מקרה שבדיוק יצא ככה והתחלתי חיטוב במשקל 88 ק"ג.

בכל אופן, זה יותר טוב משבוע שעבר שאכלתי בערך 8000 קלוריות ביום שישי ושבת יחד.
והאבת שהייתי מפוצץ בשבת. ברוך ה'. אלוקים אוהב אותי.

elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 27/07/20

יום שני

סקוואט - 170X3, 175X3, 180X3.
בנץ' - 137.5X3, 142.5X3, 147.5 X3.
דדליפט אד כהן - 225X3, 235X3, 242.5X3.

משקל גוף - 86 ק"ג.

קלוריות
- 2100.

התחלתי בעצת אליהו תקופת עצימות של פנדלי.
נחמד לחזור לדדליפט, מרגיש קל יחסית, מקווה לשמור על כל המשקלים ולרדת במשקל, ובעז,ה אעשה את כל המאמץ.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אפילו שאנחנו לא באותו ספורט וכלזה,דדליפט מטרה (אני מקנא-קנאת אח)
תודה, אני שמח שלא נחלשתי עם המנוחה של חודשיים ממנה, זה נכון שסמולוב סקוואט שומר על הדדליפט ובסמולוב בנץ' עשיתי קצת מתח.
אני חושב שהמנוחה מאוד היטיבה איתי.

ניסית דדליפט אינסטה? אתה רק מחבר את הפלטות בלי להרים, מתאים מאוד להתאוששות. אבל צריך תצלום כהוכחה.

לא הבנתי מה זה.

instagram-1581266_640.jpg

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית