הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתף שמאל חלשה מימין

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
מתאמן כבר חצי שנה מאז שחזרתי ו10 חודשים הכולל, חזרתי אחרי הפסקה של חצי שנה בגלל שבר בהומרוס, עכשיו לא יודע אם זה קשור או לא אבל כתף שמאל שלי בלחיצת כתפיים ממשיכה להיות חלשה צימין, אני עובד בכתפיים כל התרגילים רק עם משקולות וזה לא עוזר מה לעשות?
דרך אגב גם ביד קדמית זה ככה רק טיפ טיפה פחות משמעותי כמו בכתף אבל כן עדיין מורדש וגם ביד קדמית אני עובד רק משקולות
אמרו לי כל הזמן תעבוד עם משקלים שמתאימים ליד החלשה ועם הזמן זה יתאזן אבל כבר חצי שנה וזה עדיין לא התאזן.. אני כבר אבוד ולא יודע מה לעשות

נערך לאחרונה:
זה ממש לא משנה, לכולם יש כמעט בכל שריר צד אחד שהוא מעט חזק יותר מהשני, אין לך מה להתעסק בזה אלא אם ההבדלים הם באמת משמעותיים

• פותח/ת השרשור
2 חזרות באיזה תרגיל? כי אם זה תרגיל שאתה עושה יד אחת כל פעם זה גם יכול להיות עניין של עייפות כללית
לחיצת כתפיים, ובייספס קרלס ופטישים, שניהם אני עושה עם משקולות את שתי הידיים בו זמנית והרבה פעמים אני מצליח 1-2 חזרות יותר עם יד ימין
בנוסף יש את זה גם בסקאלקרשרס רק טיפה פחות משמעותי חזרה אחת מקסימום הבדל

לחיצת כתפיים, ובייספס קרלס ופטישים, שניהם אני עושה עם משקולות את שתי הידיים בו זמנית והרבה פעמים אני מצליח 1-2 חזרות יותר עם יד ימין
בנוסף יש את זה גם בסקאלקרשרס רק טיפה פחות משמעותי חזרה אחת מקסימום הבדל
לא נשמע כמו משהו רציני, תמשיך להתקדם וזה יסתדר לאט לאט

• פותח/ת השרשור
לא נשמע כמו משהו רציני, תמשיך להתקדם וזה יסתדר לאט לאט
זה מה שאמרו לי בהתחלה שעוד כמה חודשים זה יסתדר אבל כבר עברה חצי שנה ועוד לא התאזן
לדעתי אם לא התסדר עד עכשיו זה משהו מעבר לסתם תמשיך להתאמן ויהיה טוב

זה מה שאמרו לי בהתחלה שעוד כמה חודשים זה יסתדר אבל כבר עברה חצי שנה ועוד לא התאזן
לדעתי אם לא התסדר עד עכשיו זה משהו מעבר לסתם תמשיך להתאמן ויהיה טוב
תנסה בתרגילים האלה לעבור לתקופה מסויימת לעבודה עם מוט

• פותח/ת השרשור
תנסה בתרגילים האלה לעבור לתקופה מסויימת לעבודה עם מוט
זה לא דווקא יעשה ההפך? הרי משקולות הכי גורם לבידוד של הידיים ואיזון בעוד שבמוט אני אתן יותר עבודה עם ימין ואז אפילו יהיה יותר חוסר איזון

זה לא דווקא יעשה ההפך? הרי משקולות הכי גורם לבידוד של הידיים ואיזון בעוד שבמוט אני אתן יותר עבודה עם ימין ואז אפילו יהיה יותר חוסר איזון
אם תיתן יותר עבודה עם צד אחד אז המוט יטה לצד אחד. עבודה עם מוט יכולה לאזן אותך מבחינה נוירולוגית, ותכריח את הצד החלש להשלים פערים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית