הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מתקדם בבנץ בסקווט ובבדליפט אבל בשאר כן

Aviaaaad

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן. אני שוקל 81 גובה 1.84 בן 24 מתאמן מגיל 17 עם הפסקות וחזרות אבל רק לאחרונה התחלתי ממש להשקיע ולאכול כמו שצריך. מתאמן משהו כמו 4-5 פעמים בשבו .ב4 חודשים האחרונים עליתי משהו כמו 6 קילו. עליתי במשקלים בהכל כמעט. מ60 קילו בפולי עליתי ל82 וככה בערך בהכל. לחיצת חזה הגעתי ל25 קילו. יד קדמית מרים 20 בכל צד ואני יכול יותר. אבל משום מה בנץ פרס סקווטים ודדליפט אני די תקוע על 70 קילו כבר תקופה. במיוחד בנץ שאני ממש משקיע. יכול להיות שיש לי יותר מדי תרגילים? משך האימון שלי הוא כשעה וחצי. נטו כוח.
בממוצע עושה 9 סטים לשריר גדול ו3 לשריר קטן. תוכניתab.
מה אתם חושבים הבעיה שלי?

בדקה 1:30 הוא מדבר על הצמדת שכמות. אני מצמיד בדיוק כמו שהוא אמר לא לעשות. מקווה שזה יפתור את התקיעה שלי בבנץ.
הצמדת השכמות הזו נכונה לכל תרגיל? כי אני תמיד עושה בדרך השגויה 😵
הצמדת שכמות צריכה להיות בכל תרגיל, אבל היא מעט שונה בכל תרגיל.
בבנצ' את רוצה להצמיד אותן כמה שאפשר כדי גם ליצור קשת חזקה, משהו שיהיה לא נכון בסקוואט ודדליפט, זה למה בתרגילים האלה צריך להצמיד חזק, אבל לא כל כך שהגב מתחיל להתעגל

כן אני מצמיד בכל תרגיל, אבל תמיד מצמיד כמו שהוא הראה שלא נכון בבנץ (ההצמדה הגבוהה יותר).
הבנץ תמיד היה התרגיל החלש שלי באופן די רציני. מקווה שזה הסיבה לזה.

כן אני מצמיד בכל תרגיל, אבל תמיד מצמיד כמו שהוא הראה שלא נכון בבנץ (ההצמדה הגבוהה יותר).
הבנץ תמיד היה התרגיל החלש שלי באופן די רציני. מקווה שזה הסיבה לזה.
בנצ' הוא התרגיל שהכי סובל מבעיות טכניות קטנות מאוד, ככה שכל שינוי לטובה יכול לעשות הבדל משמעותי

אז בסקואט ודדליפט להצמיד שכמות "גבוהה", ובבנץ פרס ומילטרי פרס להצמיד נמוך כמו בסרטון?
או שתמיד להצמיד כמו בסרטון, רק בסקואט ודדליפט בצורה רפויה יותר?

אז בסקואט ודדליפט להצמיד שכמות "גבוהה", ובבנץ פרס ומילטרי פרס להצמיד נמוך כמו בסרטון?
או שתמיד להצמיד כמו בסרטון, רק בסקואט ודדליפט בצורה רפויה יותר?
יש להם סדרת סרטונים זהה לסקוואט ולדדליפט, תצפה בהם קודם, ואם עדיין יהיו לך שאלות אז תשאל, זה יהיה יותר פשוט להבין ככה

ראיתי את הסרטונים שאני מניח שאמורים לכסות את זה, אבל ההתיחסות שם לשכמות לא כמו בסרטון על הבנץ.
אני מכווץ שכמות בכל תרגיל, כמו שהוא מראה לא לעשות בסרטון הזה החל מ1:30:

השכמות צמודות למעלה זה התיאור הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו.
אני שואל אם זה שגוי בכל תרגיל, או רק בבנץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית