הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיפור כוח ללא עלייה בשומן

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
אני החלטתי שאני מתחטב פעם אחת כמו שצריך כי נמאס להיות באחוז שומן גבוהה ואני רוצה לשמור על החיטוב לאחר מכן. האם אני אצליח להתקדם במורכבים בלי לעלות בשומן בכלל או להשאר על אותו אחוז שומן? בנץ׳ זה התרגיל שהכי חשוב לי להתקדם בו. ואם כן אייך הייתם עושים את זה? לאכול נייטראלי או להיות בפלוס של 300? לאכול בפלוס רק בימים שיש אימון ובאחרים נייטרלי? זה אפשרי בכלל?

כי הוא טוען שאתה צריך לאכול כמו בהמה כדי להתאושש מאימונים למרות שבפועל אנשים טוענים שהם מתקדמים בכוח יפה גם בלי להשמין כמו חיות
ואתה ביניהם (אמרת שאף פעם לא עשית חיטוב ואתה לא שמן) אנשים כאן עם משקלים מאוד מכובדים לא בדיוק עשו מסה שהם שוקלים פחות מ80 ואוכלים 6000 קלוריות ביום, ועוד הוא מדבר עלק על ''לעקוב אחרי קו המותניים'' שהבן אדם מכניס איזה 2000-3000 קלוריות מעל הניטרלי פאקינג בדיחה
אני לא מסכים איתו, אבל זה פאוורליפטר. 😛

במזל עם הנוסחא החדשה של ה-ipf אין יותר מוטיבציה לשקול כמה שיותר. אם אתה שוקל מעל 100 קילו בגלל הרבה שומן אוטומטית אתה מתחיל להפסיד

זה לא פווארליפטר זה תירוץ. אם אני אוכל כמו חולה ואז שוקל 110 קילו של קציצה, אני לא אהיה כנראה חזק כמו האנשים ששוקלים 110 קילו של שריר (פוטנציאלית כמובן), לעומת זאת גם אם בעליה מתונה יהיה לי טוטאל של 20 קילו פחות, אני אעשה אותו ב2 קטג' משקל נמוך יותר וכך התחרות שלי תהיה חלשה יותר ואני אהיה יותר תחרותי.

לא לדאוג לקלוריות או לא לחטב או לאכול כל מה שבא לך זה ממש לא הדעה הרווחת בפאוורליפטינג. ריפטו זה לא פאוורליפטינג. תראו סרטונים / פודקאסטים של ליפטרים רציניים ותגלו כמה הם משקיעים באוכל, כולם כמעט עובדים עפ״י ערכים ואוכלים יחסית נקי.

ב2012 שנפגשנו עם אנדי בולטון בארץ, שהיה 155~ ק״ג SHW וכולנו חשבנו שהוא חי על המבורגרים וחטיפים גילינו שהוא אוכל נקי יותר מרוב הבילדרים.

תו׳ר, לארי ווילס ובריאן שואו עושים ורטיקל דיאט (אורז, בקר וירקות בעיקר~).

כמו שאמרו, להיות בעודף קלורי של 1000-2000 קלוריות לא נותן לך שום יתרון לעומת עודף מתון של עד 500. אני יכול למנות עשרות ליפטרים מהארץ ומהעולם שהודו שלבלוס ג׳אנק לא תרם להם לכלום וזה מפגר לחלוטין.

לא לדאוג לקלוריות או לא לחטב או לאכול כל מה שבא לך זה ממש לא הדעה הרווחת בפאוורליפטינג. ריפטו זה לא פאוורליפטינג. תראו סרטונים / פודקאסטים של ליפטרים רציניים ותגלו כמה הם משקיעים באוכל, כולם כמעט עובדים עפ״י ערכים ואוכלים יחסית נקי.

ב2012 שנפגשנו עם אנדי בולטון בארץ, שהיה 155~ ק״ג SHW וכולנו חשבנו שהוא חי על המבורגרים וחטיפים גילינו שהוא אוכל נקי יותר מרוב הבילדרים.

תו׳ר, לארי ווילס ובריאן שואו עושים ורטיקל דיאט (אורז, בקר וירקות בעיקר~).

כמו שאמרו, להיות בעודף קלורי של 1000-2000 קלוריות לא נותן לך שום יתרון לעומת עודף מתון של עד 500. אני יכול למנות עשרות ליפטרים מהארץ ומהעולם שהודו שלבלוס ג׳אנק לא תרם להם לכלום וזה מפגר לחלוטין.

אני צופה הדוק של בריאן שואו, ואמת הבן אדם חי על בשר בקר ואורז.

יש משהו אחד שאני למדתי על הבשר שלי ש-2800 קלוריות ואפילו 3500 לא מספיקות כדי להתאושש מאימונים עצימים כשהמשקלים עולים. כשריפטו אמר שבחור צעיר ששוקל מתחת ל 80 קילו ונראה כמו מקל עם קרס קטנה צריך לאכול 5000-6000 קלוריות ואפילו לצרוך אותם מגלון של חלב אז הוא צודק לגמרי. ככה ההתאוששות תהיה מקסימלית וההתקדמות בהתאם. הרעיון של להתקדם בחיטוב נשמע קצת לא כיפי והמילה חיטוב גם לא כזאת משהו. עדיף לגדול

יש דבר כזה שנקרא GOMAD וזה דבר שהוכ בעייתי כי זה תאכל מכל הבא ליד דהיינו חטיפים שוקולדים המבורגרים שווארמות פיצות... עם שילוב של בשרים, דגים, חלב , ירקות, פירות... אז עקרון חשוב כשאתה מעלה ליותר מ 4000 קלוריות ביום הוא לעקוב אחרי המשקל וקו המותניים שלך. אם קו המותניים גדל יתר על המידה זה באמת יותר מדי קלוריות ואם לא אז זה מספיק כדי להתאושש ולשמור על א"ש תקין

אני מבצע תוכניות עם נפח הזיה לחלוטין במיוחד בהשוואה לתוכניות שרגילים בארץ, הכי הרבה שהכנסתי בחודשים האחרונים זה היה 3300 קלוריות (אני שוקל 90-95 תלוי מתי).

עכשיו בוא תגיד לי למה בחור ששוקל 70 ומבצע רבע נפח ממני אם לא פחות, צריך לאכול יותר ממני.

בעזהי"ת

אני רק להעיר:

לנסיוני, פחות משמעותי מהאם להיות בפלוס קלורי של 500 או 1500, הוא איך אתה מגיע אליו - והדגש החשוב ביותר הוא שמירה על יחסיות המרכיבים התזונתיים. נניח שמישהו נמצא ב-50% פחמימה, 35% חלבון ו-15% שומן (בתקופות נפח כבדות, לדעתי, יש להדגיש ביתר שאת את צריכת הפחמימות, מעבר לכמובן צריכת החלבון, לנוכח הנטייה של אימוני נפח לרוקן את מאגרי הגליקוגן), והוא עושה את על 2800 קלוריות. במידה והוא מוצא את עצמו רעב מאוד, הוא צריך לבחור סוגי אוכל שעדיין יכילו את פרופיל מרכיבי התזונה הזה. ובמילים אחרות: לרדת על קילו צ'יפס מטוגן אף פעם לא ישרת את המטרות שלך, אבל לעומת זאת חצי קילו של מוסר ים צלוי עם כמות תואמת של תפוחי אדמה אפויים תתאים הרבה יותר. לחרוג קלורית פחות בעייתי מאשר איך.

אני מבצע תוכניות עם נפח הזיה לחלוטין במיוחד בהשוואה לתוכניות שרגילים בארץ, הכי הרבה שהכנסתי בחודשים האחרונים זה היה 3300 קלוריות (אני שוקל 90-95 תלוי מתי).

עכשיו בוא תגיד לי למה בחור ששוקל 70 ומבצע רבע נפח ממני אם לא פחות, צריך לאכול יותר ממני.
הלוואי שהייתי מצליח לתפקד על כל כך מעט קלוריות. בשבוע האחרון לא הגעתי ל4000 קלוריות ביום באופן עקבי וירדתי מ90 ל88.

זה מאוד תלוי מה אתה עושה ביום יום. אני אישית מאד עצלן ועובד בעבודה משרדית. לא זז הרבה במהלך היום.

דוגמא יותר קיצונית למישהו שאוכל מעט על משקל גבוה - דילן הלרייגר אוכל 3500-4000 על 167 ק״ג (די רזה ביחס לSHW) ועולה במשקל...
אני שאליהו אמר זה תלוי מה אוכלים. אני לאט לאט אוכל יותר ויותר נקי, חתכתי סוכר (חוץ מפירות*) לחלוטין עקב גלוקוז בדם מעט גבוה.

הכנסתי המון ירקות ופירות (יחסית, בשבילי) לאחרונה לשגרה ואני מוצא את עצמי מאוד שבע וסבבה עם 3200 קלוריות כרגע.

זה מאוד תלוי מה אתה עושה ביום יום. אני אישית מאד עצלן ועובד בעבודה משרדית. לא זז הרבה במהלך היום.

דוגמא יותר קיצונית למישהו שאוכל מעט על משקל גבוה - דילן הלרייגר אוכל 3500-4000 על 167 ק״ג (די רזה ביחס לSHW) ועולה במשקל...
אני שאליהו אמר זה תלוי מה אוכלים. אני לאט לאט אוכל יותר ויותר נקי, חתכתי סוכר (חוץ מפירות*) לחלוטין עקב גלוקוז בדם מעט גבוה.

הכנסתי המון ירקות ופירות (יחסית, בשבילי) לאחרונה לשגרה ואני מוצא את עצמי מאוד שבע וסבבה עם 3200 קלוריות כרגע.
אני סטודנט ככה שממש אין לי אורח חיים שמעמיס עלי פיזית ואני אוכל (יחסית) נקי על "ורטיקל דיאט" ish. אם תשאל את שותף שלי לדירה הוא יתאר את זה שאני חי על אורז עם בשר חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית