הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיפור כוח ללא עלייה בשומן

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
אני החלטתי שאני מתחטב פעם אחת כמו שצריך כי נמאס להיות באחוז שומן גבוהה ואני רוצה לשמור על החיטוב לאחר מכן. האם אני אצליח להתקדם במורכבים בלי לעלות בשומן בכלל או להשאר על אותו אחוז שומן? בנץ׳ זה התרגיל שהכי חשוב לי להתקדם בו. ואם כן אייך הייתם עושים את זה? לאכול נייטראלי או להיות בפלוס של 300? לאכול בפלוס רק בימים שיש אימון ובאחרים נייטרלי? זה אפשרי בכלל?

אף אחד לא טען שאי אפשר, אלא לא משתלם
דווקא בתור פאוורליפטר תחרותי הייתי מצפה שתחשוב אחרת.
אתה לא חושב שזה יהיה ניצול טוב של הזמן לנסות להשתפר מוטורית, ולהעלות את משקלי העבודה תוך ירידה בנפח בזמן החיטוב, במקום פשוט לעצור הכל ולחכות שיגמר החיטוב?

גם השומנים יורדים למינימום
למינימום, אבל לא מתחת למה שצריך
לפתח עוד מסה בחיטוב
מי שחושב שהמטרה של החיטוב היא לפתח מסה הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל אם אתה כן מנסה להמשיך להתקדם, גם אם בקצב איטי יותר, אז לדעתי אתה עושה בחוכמה.
לכוון לבינוניות של פשוט להישאר באותו מקום, גם יעכב את ההתקדמות שלך, וגם אתה עלול לפספס ולאבד יותר ממה שתכננת. תכוון להתקדמות, ומקסימום תתקדם פחות

אתה לא חושב שזה יהיה ניצול טוב של הזמן לנסות להשתפר מוטורית, ולהעלות את משקלי העבודה תוך ירידה בנפח בזמן החיטוב, במקום פשוט לעצור הכל ולחכות שיגמר החיטוב?
זה העניין שאני לא פאוורליפטר כמוך זה העניין המראה של הגוף שלי חשוב לי בדיוק באותה מידה כמו הכוח, אבל מזה שווה לי אם אני מרים 200 קילו סקואט ואני נראה כמו שק , מעדיף להרים 100+ ולהראות טוב ואני ממש מבין שאתה לא מצדיק כי לך יש מטרה אחרת וזה בסדר אני מכבד לגמרי ומצדיק

חחח.... בתור פאוורליפטר תחרותי אני חושב שחיטוב זה ביזבוז זמן.

זה העניין שאני לא פאוורליפטר כמוך זה העניין המראה של הגוף שלי חשוב לי בדיוק באותה מידה כמו הכוח
אבל מה שאני אומר תופס גם לבאדיבילדינג. אם תיקח את הזמן להשתפר מבחינת מוטורית, שזה גם טכניקה וגם שיפור נאורו-מוסקולרי, כשתחזור למסה אתה תוכל להרים יותר משקל, ואולי אפילו לעשות יותר חזרות וסטים ממה שהיית רגיל אליו. כלומר יותר נפח, ומכאן יותר מסת שריר
זה כבר סיפור אחר, אני גם מאמין שעדיף לעשות מסה איטית עם עליה מינימלית בשומן, אבל נגיד ולא בא לך להיות שמן ואתה כן רוצה לרדת בשומן, אז בלוק כוח או פיקינג יהיו הזמן האידאלי לזה

נו אתה מבין ? לכל אחד מטרה שונה וזה בסדר גמור חח
אבל מה שאני אומר תופס גם לבאדיבילדינג. אם תיקח את הזמן להשתפר מבחינת מוטורית, שזה גם טכניקה וגם שיפור נאורו-מוסקולרי, כשתחזור למסה אתה תוכל להרים יותר משקל, ואולי אפילו לעשות יותר חזרות וסטים ממה שהיית רגיל אליו. כלומר יותר נפח, ומכאן יותר מסת שריר
מבחינת כוח האמת אני מתקדם בצורה מאוד טובה ולא נתקע במשקלים בכלל להפך כרגע אני עובד על סופרסיטים עם משקלים כבדים ברוך השם מרוצה מאוד, ומבחינת מראה גם כן אני לא משוויץ חלילה אתה צודק לגמרי טכניקות והכל אבל אני משלם את המחיר במפרקים לפעמים אני מרגיש את זה אז סיימתי עם הפצעים והשגעונות היום אני עובד לפי שכל ולא לפי אגו

זה כבר סיפור אחר, אני גם מאמין שעדיף לעשות מסה איטית עם עליה מינימלית בשומן, אבל נגיד ולא בא לך להיות שמן ואתה כן רוצה לרדת בשומן, אז בלוק כוח או פיקינג יהיו הזמן האידאלי לזה
אם אתה לא רוצה להיות שמן, אל תאכל כמו פאוורליפטר אדיוט, שאוכל פשוט זבל והכל. תהיה מחושבן מה זה חלבון, ומה זה שומן ופחמימות, אל תהיה בפלוס מוכפל קלורית. והכל יהיה בסדר, זה לא חיטוב, זה הגיון.
אכילה הגיונית תמנע הרבה מהמתחטבים. אלא אם כן אתה באדיבילדר מיקצועי.

אם אתה לא רוצה להיות שמן, אל תאכל כמו פאוורליפטר אדיוט, שאוכל פשוט זבל והכל. תהיה מחושבן מה זה חלבון, ומה זה שומן ופחמימות, אל תהיה בפלוס מוכפל קלורית. והכל יהיה בסדר, זה לא חיטוב, זה הגיון.
אכילה הגיונית תמנע הרבה מהמתחטבים. אלא אם כן אתה באדיבילדר מיקצועי.
אני מסכים איתך, אבל הרבה פעמים המציאות לא עולה בקנה אחד עם הציפיות. לפעמים הפלוס הקלורי גבוה יותר ממה שציפית, הנפח היה נמוך מדי, או שפשוט התחלת עם יותר שומן מהרצוי, ולא דאגת לזה מלכתחילה. החכמה היא לא לצפות למצב האידאלי, אלא לעשות את המיטב עם מה שיש
אבל אני משלם את המחיר במפרקים לפעמים אני מרגיש את זה
זו שאלה של ניהול עומסים לא טוב, וזה יכול לקרות בקלות גם במסה

אני מסכים איתך, אבל הרבה פעמים המציאות לא עולה בקנה אחד עם הציפיות. לפעמים הפלוס הקלורי גבוה יותר ממה שציפית, הנפח היה נמוך מדי, או שפשוט התחלת עם יותר שומן מהרצוי, ולא דאגת לזה מלכתחילה. החכמה היא לא לצפות למצב האידאלי, אלא לעשות את המיטב עם מה שיש
מסכים, אבל תשלים עם זה שצריך לוותר על התקדמות רגילה של מסה, או שתיפצע.
אל תנסה להיות פאוור ליפטר תחרותי באותו זמן שאתה מנסה להיות מיס בקיני.

מסכים, אבל תשלים עם זה שצריך לוותר על התקדמות רגילה של מסה, או שתיפצע.
אל תנסה להיות פאוור ליפטר תחרותי באותו זמן שאתה מנסה להיות מיס בקיני.
אוקי אבל השאלה היא מה עושים בזמן החיטוב באם עוצרים כל התקדמות ומחכים לסוף החיטוב, או שמתכננים קדימה ובונים התקדמות שתיקח את זה בחשבון? אני אלך עם האפשרות השנייה

אחוז שומן אצלי בחיים לא עבר את ה14 אפילו במסה, תמיד עובד עם מספר 150 גם במסה וגם בחיטוב וטוב לי עם זה וכך אני שולט יותר בשינויים בגוף

אוקי אבל השאלה היא מה עושים בזמן החיטוב באם עוצרים כל התקדמות ומחכים לסוף החיטוב, או שמתכננים קדימה ובונים התקדמות שתיקח את זה בחשבון? אני אלך עם האפשרות השנייה
אני חושב ש liranstar יסכים איתי שלמתחילים אפשר להתקדם אולי בחיטוב. אבל למתקדמים נראה לי שכדאי להתנחם במה שנישמר אחרי חיטוב.

8 חודשים בחיטוב ? אוקי אז אני טועה אם אתה חושב שזה טוב מה שאתה עושה אז לבריאות , 5 סטים ו3 חזרות אתה מתאמן כוח ובא לדבר איתי על חיטוב?
אתה צודק בהחלט אני מטעה את האנשים פה אז תייעץ להם אתה

גם השומנים יורדים למינימום
יש לנו קצת חילוקי דעות אני מרוצה ממה שאני עושה ומקווה שכל אחד מכם מרוצה כי בסופו של היום חשוב מה שאנו רואים במראה ולא מה אנו עושים בחדר כושר כי שם זה הסיפוק העצמי הגבוה

אני 8 חודשים בחיטוב מסיבות כאלה ואחרות וזה לא הנושא פה. בכל מקרה, אני משלב גם עצימות וגם נפח, מה הבעיה בזה בדיוק? אם זה היה ״לא בריא״ המשקלים שאני מרים כרגע היו יורדים מזמן בגלל התאוששות לקויה. אתה טועה מהסיבה הפשוטה שאתה חושב שמה שקרה לך יקרה גם לאחרים ועובדה שזה ממש לא ככה ואפשר בהחלט להתחזק בחיטוב משום שהמשקל שאתה מרים לא קשור באופן ישיר למאסת השריר - יש גם התייעלות עצבית וזאת הסיבה שאני משלב גם נפח מסויים ולא רק עצימות.
אני חושב ש liranstar יסכים איתי שלמתחילים אפשר להתקדם אולי בחיטוב. אבל למתקדמים נראה לי שכדאי להתנחם במה שנישמר אחרי חיטוב.
מאיפה אתם מגיעים למסקנות האלה בחייכם? תעשו חיפוש בפורום תראו שהמון מתאמנים מתקדמים התחזקו קצת בחיטוב. באמת שאני לא מבין למה אתם תקועים על דעות קדומות..

מאיפה אתם מגיעים למסקנות האלה בחייכם? תעשו חיפוש בפורום תראו שהמון מתאמנים מתקדמים התחזקו קצת בחיטוב. באמת שאני לא מבין למה אתם תקועים על דעות קדומות..
אולי תספר לנו את המשקל גוף שלך ומשקלי העבודה שלך (לפני ואחרי) כדי להוכיח את טעותינו.

אני 8 חודשים בחיטוב מסיבות כאלה ואחרות וזה לא הנושא פה. בכל מקרה, אני משלב גם עצימות וגם נפח, מה הבעיה בזה בדיוק? אם זה היה ״לא בריא״ המשקלים שאני מרים כרגע היו יורדים מזמן בגלל התאוששות לקויה. אתה טועה מהסיבה הפשוטה שאתה חושב שמה שקרה לך יקרה גם לאחרים ועובדה שזה ממש לא ככה ואפשר בהחלט להתחזק בחיטוב משום שהמשקל שאתה מרים לא קשור באופן ישיר למאסת השריר - יש גם התייעלות עצבית וזאת הסיבה שאני משלב גם נפח מסויים ולא רק עצימות.

נערך : סליחה, לא שמתי לב שרשמת את זה בשורה הראשונה.

אולי תספר לנו את המשקל גוף שלך ומשקלי העבודה שלך (לפני ואחרי) כדי להוכיח את טעותינו.

איך בדיוק המשקלים שלי יוכיחו את טענותיכם? אני לא מתכוון לזרוק משקלים לאוויר ולפרסם כמה אני חזק בלי שום הוכחות (כמוך בדיוק דרך אגב).לא מתעסק בשטויות האלה - אנחנו ברשת ואפשר לחרטט פה חופשי. זה שאתה והבחור השני כנראה לא יודעים לשמור על משקלי עבודה בזמן חיטוב לא אומר שכל השאר לא יכולים לעשות את זה. רוצים תאמינו רוצים לא אבל כן אפשר לשמור ואף להתחזק בחיטוב במידה ועושים את זה נכון נקודה.

איך בדיוק המשקלים שלי יוכיחו את טענותיכם? אני לא מתכוון לזרוק משקלים לאוויר כמוך בלי שום הוכחות ואני לא מתכוון להתעסק בשטויות האלה - אנחנו ברשת ואפשר לחרטט פה חופשי. זה שאתה והבחור השני כנראה לא יודעים לשמור על משקלי עבודה בזמן חיטוב לא אומר שכל השאר לא יכולים לעשות את זה. רוצים תאמינו רוצים לא אבל כן אפשר לשמור ואף להתחזק בחיטוב במידה ועושים את זה נכון נקודה.

בלי הוכחות? לא שאני בא לזרוק כאן קרשים למדורה אבל יש לו לוג עם הוכחות (סרטונים) לא רק אמירות.
אז הוא מבקש ממך לזרוק רק מספרים, אפילו לא סרטונים.

בלי הוכחות? לא שאני בא לזרוק כאן קרשים למדורה אבל יש לו לוג עם הוכחות (סרטונים) לא רק אמירות.
אז הוא מבקש ממך לזרוק רק מספרים, אפילו לא סרטונים.
צודק עכשיו ראיתי. אבל בכל מקרה, זה לא משנה את העובדה שכן ניתן לשמור על משקלי עבודה ואף להתחזק קצת.

צודק עכשיו ראיתי. אבל בכל מקרה, זה לא משנה את העובדה שכן ניתן לשמור על משקלי עבודה ואף להתחזק קצת.

מה היו המשקלים שלך לפני החיטוב ועכשיו? נסמוך על המילה שלך פשוט לא רואה סיבה שתחרטט.

אנ
אני חושב ש liranstar יסכים איתי שלמתחילים אפשר להתקדם אולי בחיטוב. אבל למתקדמים נראה לי שכדאי להתנחם במה שנישמר אחרי חיטוב.[/QUOTE
בשני המצבים שניהם יפגעו במסה ויתקעו ויבכו דמעות בסוף החיט
בדיוק ככה .
איך בדיוק המשקלים שלי יוכיחו את טענותיכם? אני לא מתכוון לזרוק משקלים לאוויר ולפרסם כמה אני חזק בלי שום הוכחות (כמוך בדיוק דרך אגב).לא מתעסק בשטויות האלה - אנחנו ברשת ואפשר לחרטט פה חופשי. זה שאתה והבחור השני כנראה לא יודעים לשמור על משקלי עבודה בזמן חיטוב לא אומר שכל השאר לא יכולים לעשות את זה. רוצים תאמינו רוצים לא אבל כן אפשר לשמור ואף להתחזק בחיטוב במידה ועושים את זה נכון נקודה.
רק לפי התגובה הזאת אני מבין שבחיים לא עשית חיטוב, יש הבדל בין דיאטה לחיטוב אף אחד לא מחטב ומוריד 17 קילו , לצורך העניין בחור שעלה מסה מקסימום וזה כמעט בלתי אפשרי 10 קילו תוך 4-6 חודשים ואני מדבר על מסה לא על שומנים עלה מ80-90 והתחיל חיטוב כמראה שבסוף החיטוב הוא יגיע ל85-86 לא יותר ויכול להיות שפחות זה תלוי באחוז שומן שלו , מה אתה עושה עם עצמך ואיזה אחוז שומן אתה וכמה אתה שוקל את זה אני לא יודע, וזה שאתה עושה לי 5 סטים של 3 חזרות אני יכול להרים 300 קילו ל3 חזרות ולהגיד אני נשאר חזק גם בחיטוב תתחיל לעבוד בטווח 8-12 עם טכניקה נכונה ואז נראה אותך בחור חזק בחיטוב שבטוח מעצמו ומהמשקלים שלו.

מה היו המשקלים שלך לפני החיטוב ועכשיו? נסמוך על המילה שלך פשוט לא רואה סיבה שתחרטט.
אנ

בדיוק ככה .

רק לפי התגובה הזאת אני מבין שבחיים לא עשית חיטוב, יש הבדל בין דיאטה לחיטוב אף אחד לא מחטב ומוריד 17 קילו , לצורך העניין בחור שעלה מסה מקסימום וזה כמעט בלתי אפשרי 10 קילו תוך 4-6 חודשים ואני מדבר על מסה לא על שומנים עלה מ80-90 והתחיל חיטוב כמראה שבסוף החיטוב הוא יגיע ל85-86 לא יותר ויכול להיות שפחות זה תלוי באחוז שומן שלו , מה אתה עושה עם עצמך ואיזה אחוז שומן אתה וכמה אתה שוקל את זה אני לא יודע, וזה שאתה עושה לי 5 סטים של 3 חזרות אני יכול להרים 300 קילו ל3 חזרות ולהגיד אני נשאר חזק גם בחיטוב תתחיל לעבוד בטווח 8-12 עם טכניקה נכונה ואז נראה אותך בחור חזק בחיטוב שבטוח מעצמו ומהמשקלים שלו.

תחזור אחורה. רשמתי שאני משלב גם נפח וגם עצימות. וזה אומר 5*5 ו 8-10 חזרות. אתה יכול לא להאמין עד מחר אבל אנשים בפורום הזה הוכיחו שזה כן אפשרי. כמו שאמרתי, אם אין לך מושג איך להתאמן בחיטוב ולשמר משקלי עבודה, לא אומר שזה לא אפשרי. שיהיה לילה טוב והמשך שבוע נפלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית