הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באיזה מאזן קלורי שלילי צריך להיות מבחינת קלוריות?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
בעיקרון אני עכשיו על 700 פחות, וזה אחרי ששיכללתי את הניטרלי שלי כולל הפעילות ספורט שאני עושה בשבוע. שזה איזה 3-4 אימונים ומשבוע הבא זה יהיה 4-5.
זה בסדר שאני אוכל 700 פחות? מצד אחד אומרים לי שיהיה תוצאות יותר מהר, מצד שני אומרים שזה ממש רע 700 ועדיף גג 500...
דעות בנוגע לזה?

עדיף לרלרדת עד 1% מהמשקל בשבוע, לפי מה שאני יודע לפחות עדיף לרדת תכוון ל500 גרם בשבוע ירידה, קצת יותר קצת פחות גם טוב אבל לא כדאי לרדת מהר מדי במשקל כי יש סיכון מוגבר לאבד יותר שריר בתהליך, לא סוף העולם לרדת קצת יותר אבל בכל זאת עדיפות לחצי קילו בשבוע בערך

• פותח/ת השרשור
עדיף לרלרדת עד 1% מהמשקל בשבוע, לפי מה שאני יודע לפחות עדיף לרדת תכוון ל500 גרם בשבוע ירידה, קצת יותר קצת פחות גם טוב אבל לא כדאי לרדת מהר מדי במשקל כי יש סיכון מוגבר לאבד יותר שריר בתהליך, לא סוף העולם לרדת קצת יותר אבל בכל זאת עדיפות לחצי קילו בשבוע בערך
אז סיכמנו על 500 מהקלוריות כן?

אז סיכמנו על 500 מהקלוריות כן?
זה לא מדע טילים, ההמלצה היא גרעון קלוריות של 500 ככלל, יכול להיות לאחר יותר לאחד פחות, קח את זה כהמלצה, אתה צריך להישקל כל יום בבוקר לאחר שירותים ולעשות ממוצע כל שבוע של כל המשקלים ולראות ירידה בין ממוצעים של כ500 גרם פחות או יותר כל שבוע.
גם זה לא מספר קסם, זאת המלצה.
בכל מקרה תישקל כל יום בבוקר לאחר שירותים ותרשום את זה, כל שבוע תעשה ממוצע של המשקל ותראה אם משבוע לשבוע בממוצע ירדת 500 גרם.
יכול להיות שיום אחד פתאום המשקל קופץ אפילו בקילו ולמחרת יורד פתאום בקילו ומשבו וזה למה עושים ממוצע.

• פותח/ת השרשור
זה לא מדע טילים, ההמלצה היא גרעון קלוריות של 500 ככלל, יכול להיות לאחר יותר לאחד פחות, קח את זה כהמלצה, אתה צריך להישקל כל יום בבוקר לאחר שירותים ולעשות ממוצע כל שבוע של כל המשקלים ולראות ירידה בין ממוצעים של כ500 גרם פחות או יותר כל שבוע.
גם זה לא מספר קסם, זאת המלצה.
בכל מקרה תישקל כל יום בבוקר לאחר שירותים ותרשום את זה, כל שבוע תעשה ממוצע של המשקל ותראה אם משבוע לשבוע בממוצע ירדת 500 גרם.
יכול להיות שיום אחד פתאום המשקל קופץ אפילו בקילו ולמחרת יורד פתאום בקילו ומשבו וזה למה עושים ממוצע.
תודה רבה.

כמות הקלוריות היא לא השאלה, אלא אחוז המשקל שאתה צריך לרדת.
כדי ליצור גירעון שיאפשר לך לרדת לאורך זמן במשקל עם איבוד מינימלי של שריר צריך לרדת 0.5%-1% מהמשקל, אם צריך 700 קלוריות אז 700 it is.
כמובן שאפשר לרדת יותר מהר, אבל זה לא מתאים נפשית ופיזית לכולם, אבל אם תדאג לחלבון גבוה כנראה לא תאבד כמעט שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית