הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,289
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,289
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

לגבי היחסים של חלבון פחמימה ושומן במאסה, במאמר פה: http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

כתוב לצרוך בין 1.5-ל-1.8 גרם חלבון, 25% שומן וכל השאר פחמימה. רציתי לשאול אם זה היחס האידיאלי בהנחה ועובדים כבד? בהנחה והמטרה היא לעלות כמה שפחות בשומן....

אני חשבתי על משהו כמו 3 גרם חלבון פר קילו, 200 גרם פחמימה וכל השאר שומן.

או שיש המלצות אחרות?

*ללא התייחסות לדיאטות קטוגניות

תודה.

לגבי היחסים של חלבון פחמימה ושומן במאסה, במאמר פה: http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

כתוב לצרוך בין 1.5-ל-1.8 גרם חלבון, 25% שומן וכל השאר פחמימה. רציתי לשאול אם זה היחס האידיאלי בהנחה ועובדים כבד? בהנחה והמטרה היא לעלות כמה שפחות בשומן....

אני חשבתי על משהו כמו 3 גרם חלבון פר קילו, 200 גרם פחמימה וכל השאר שומן.

או שיש המלצות אחרות?

*ללא התייחסות לדיאטות קטוגניות

תודה.

היחס האידיאלי, הוא כמו היחס האידיאלי בין באק סקוואט לפרונט סקוואט: שניהם צריכים להיות 100 קילו יותר.

אם עובדים קשה ונכון חלבון צריך להיות 2.2~2.5 גרם לקילו לפחות

נערך לאחרונה:
היחס האידיאלי, הוא כמו היחס האידיאלי בין באק סקוואט לפרונט סקוואט: שניהם צריכים להיות 100 קילו יותר.

מחר אני צריך לחפור לך לגבי משהו במסנג'ר, תהיה מוכן נפשית 😘

אם עובדים קשה חלבון צריך להיות 2.5 גרם לקילו לפחות

אוקיי, על חשבון הפחמימה או השומן? איזה ערכים אתה חושב יתאימו למאסה? (נקייה של בילדרים)

תעשה לפחות 1 גרם שומן. זה לא כזה משנה. תשחק עם זה איך שאתה רוצה. רק אל תרד מגרם,גרם וחצי שומן.

תגידו רגע בתקופת המסה אתה לא משמין כמו שכולם אומרים? כאילו מה קורה? אתה תוך כדי אימונים ודוחף מלא אוכל איך הגוף יראה?

מערבבים גיינר בשייקר בלבד ?
לא נשאר גושים או משהו ? חלק גמו בלנדר או לא ?
כף של סריוס מאס 177 גרם

?

רוב הגיינרים מתערבבים בשייקר רק תשדל לשים מספיק מים.

אם אני שם איזה 200 מ"ל מים עם 177 גרם אבקה + קרח
זה מספיק ?
או שזה ישפיע שלילית עליי (מעט מים)

לדעתי זה לא מספיק אבל תעשה ניסויים עד שתגיע למצב האידאלי, על 177 גרם אבקה הייתי ממלא את כל השייקר

אני ממלא כמעט את כל השייקר (500 מ"ל - ~2 כוסות), יוצא לי בלי גושים בכלל, ובלי ללכלך מכשירים.

אני בחיטוב ויש לי בתפריט 2 כפות שמן זית.
היום הכנתי חביתה ושמתי 2 כפות שמן קנולה , זה במקום ה2 כפות שמן זית שבדרך כלל אני שם בסלט.
זה משנה אם אני אעשה את זה כל יום?

לא כדאי לחמם שמנים כאלה. זה הופך אותם לרק מזיקים במקום מועילים. עדיף שתעשה חביתה עם חמאה. או שתאכל שמן זית בטמפ' החדר. וזה לא משנה אם זה קנולה או זית (ועכשיו כל מעריצי השמן זית יתחילו לצעוק)

לא כדאי לחמם שמנים כאלה. זה הופך אותם לרק מזיקים במקום מועילים. עדיף שתעשה חביתה עם חמאה. או שתאכל שמן זית בטמפ' החדר. וזה לא משנה אם זה קנולה או זית (ועכשיו כל מעריצי השמן זית יתחילו לצעוק)
אז אולי אני אחליף את השמן זית לחמאה בתפריט שלי,תודה אחי.

לדעתי זה לא מספיק אבל תעשה ניסויים עד שתגיע למצב האידאלי, על 177 גרם אבקה הייתי ממלא את כל השייקר

אמרתי שאני שם 200 מ"ל התכוונתי בבלינדר
אז מבחינת גושים, אין
אבל מבחינה בריאותית יש הבדל ? צריך לשים יותר מים כדי לא להעמיס או משהו בסגנון ?

במקום "זה בריא", יהיה מדוייק לשאול - לאכול ע"פ תפריט של מסה או חיטוב שאני בניתי לעצמי עלול לפגוע בבריאות?

צריך מאכלים עם הרבה קלוריות או איזה מתכון לבית שאני יוכל להכין למסה (בלי אבקות) - מוצרים שיש בבית.
לא לומר חלב למה אבא שלי מתכנן כבר להביא פרה לגינה מרוב כול השקיות שאני מסיים.

שייקים
סנדביצים עם חמאת בוטנים
פיצוחים למיהנם
חלבה
עוגיות/עוגות/חטיפים

אני קונה חמאת בוטנים טבעית מערבב עם דבש יוצא אדיר, אפשר להוסיף טיפה חלב אם זה יותר מדי סמיך (כמעט מוצק במקום נוזל) ולמרוח על לחם או לאכול בכפית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית