הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

עד כמה אמינים הערכים התזונתיים שמצויינים על גבי האריזות של מוצרים שונים? כי נגיד בפילה הודו של עוף טוב, רשום שיש גרם בודד של פחמימות, אבל אם מסתכלים ברכיבים, "סוכרים" זה הרכיב השלישי ברשימה, אחרי "מים" ו"בשר הודו". שמתי לב לזה גם במוצרים נוספים, שבכלל היה כתוב שיש בהם 0 גרם פחמימה ועדיין הסוכרים תפסו מקום לא רע ברשימת הרכיבים. מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין?

בזמן שאתם הטרולים נהנים ללעוג לי בשעת צרתי הקשה התווסף עמוד נוסף והפרופסורים לתזונה החמיצו את הקושיה הנ"ל.

🚬🤪🚬

שאלה

בקשר למחקרים ראיתי מחקר חדש שמוכיח שלאחר פעילות גופנית שתית בירה לבנה (ישמח לשמוע על סוגי הבירות הלבנות) בצורה מתונה , משפיעה לטובה על גוף האדם .

"ההסבר המדעי לכך הוא שהפחמן הדו חמצני, שבבירה המוגזת, עוזר להרוות את הצמא מהר יותר, הסוכר שבבירה מחזיר את הגלוקוז הנדרש בדם לאחר פעילות מאומצת כזו וכן המלחים בבירה מאזנים את השינויים שהתרחשו בדם במהלך הפעילות הספורטיבית."

עוד כמה דברים ממחקר דומה על הבירה והספורט שנערך בדנמרק

החוקרים קבעו כי ממצאים אלו מצביעים באופן ישיר על כך, ששתייה מתונה וקבועה של בירה מביאה לירידה משמעותית בסיכון למות ממחלות לב וכי השפעתה המטיבה מתחזקת בשילוב עם פעילות ספורטיבית קבועה.

ששתייה מתונה וקבועה של בירה מורידה את הסיכון למחלות לב וכלי דם, סוכרת, סוגים מסוימים של סרטן, משפרת את התפקוד הקוגניטיבי, מסייעת לזיכרון, תורמת למצב הרוח וכאשר צורכים אותה עם ספורט, מקבלים שילוב מנצח.

ישמח לשמוע על זה עוד .. ומה הכוונה למשפרת את התפקוד הקונגטיבי ?

בירה יכולה לשפר רגישות לאינסולין.
כל מה שרשמת למעלה לא קיים כי הוא מ YNET, אלא אם אני אראה את הרפרנס המקורי.

זהו פורום פרסום מחקרים אמיתיים ומדעיים.
בפעם הבאה תפתח שאלות כאלה בפורום המתאים ובאשכול השאלות המפגרות שם.
אה כן, וגם כותרת נורמלית ואינפורמטיבית.

נערך לאחרונה:
לכל הליצני דיאטות למיהם... מישהו שמע על דיאטת נקודות? היום ידידה שלי סיפרה לי על זה וזה נשמע לי דבר מפגר, מה ההיגיון מאחורי זה?

שקל יותר לאמוד את זה מקלוריות.
זה לתת כלי כולל לבחור איך הקלוריות שלך יהיו בנויות בלי להתעסק עם שומן חלבון ופחמימה.
מה שכמובן דפוק כי זה עלול לעשות דיאטה עם ערכים נוראיים למרות שזה ישמור אותך במינוס הקלורי לו אתה זקוק.

לכל הליצני דיאטות למיהם... מישהו שמע על דיאטת נקודות? היום ידידה שלי סיפרה לי על זה וזה נשמע לי דבר מפגר, מה ההיגיון מאחורי זה?
זה של כוסיות עצלניות (וסתומות). בלי לפגוע בידידה שלך 😃

שתי שאלות על מגנזיום:
1) עד כמה חשוב לקחת את זה?
2) איפה קונים את זה?

חשוב מאוד.
בכל חנות טבע/בית מרקחת/חנות תוספי תזונה/אתרי אינטרנט.

מותר? כמה שאתה רוצה. מה זה מותר?

אחי אני ראיתי תכנית אצל פרופסור רפי קרסו התארחה דיאטנית שם והיא אמרה שהגוף לא סופג יותר מ-25 גרם חלבון בחצי שעה כי כשזה בא מהר בפרק זמן קצר אז זה נכנס מהר לגוף ויוצא מהר מהכליות ואז אתה משתין חלבון. ואבקת חלבון זה לא טוב.
סימוכין: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13065

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית