אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

קראתי כבר לפני ..אבל לא הבנתי אם לספור תירקות או לא

אני נמצא כרגע בחיטוב ושמעתי מאנשים שעל כל X חודשי אימון צריך לקחת שבוע מנוחה.
קודם כל רציתי לדעת אם הדבר הזה בכלל נכון, כל כמה חודשים באמת צריך לקחת והאם הוא חל גם על כאלה בחיטוב?

אני נמצא בחיטוב כבר הרבה זמן, לאחרונה החלפתי ל-FBW ואני רוצה לדעת אם לקחת שבוע מנוחה או שאין צורך.
תודה.

עוד שאלה מוזרה.. תמיד לא הבנתי את זה. למשל מישהו שרוצה לעלות במשקל והוא אוכל הרבה אז ממש תוך כמה ימים הוא יכול לעלות במשקל בקילו או בכמה מאות גרמים אבל זה לא שהוא עלה במסת שריר שלו כי זה לא הגיוני, לשריר לוקח זמן לגדול. אז זה קצת מוזר כאילו תוך שבוע אתה יכול לעלות במשקל וזה לא באמת שריר. סתם נושא שמציק לי

איזה תזונאי בחדר כושר אמר לי היום שאני אוכל שקדים\ אגוזים או כל שומן צמחי אחר בסגנון הרוב יוצא לי בצואה, ובשביל שזה לא יקרה צריך לטחון אותם לפני .
זה נכון?

מה ההבדל בין סוכר לבן לסוכר חום,ואורז לבן לאורז חום, זכור לי שאין הבדל.. מה אתם אומרים?

איזה תזונאי בחדר כושר אמר לי היום שאני אוכל שקדים\ אגוזים או כל שומן צמחי אחר בסגנון הרוב יוצא לי בצואה, ובשביל שזה לא יקרה צריך לטחון אותם לפני .
זה נכון?
לא. והוא לא תזונאי.
מה ההבדל בין סוכר לבן לסוכר חום,ואורז לבן לאורז חום, זכור לי שאין הבדל.. מה אתם אומרים?
הסוכרים אותו דבר מבחינה תזונתית.
לאורז חום יש קליפה- מה שאומר שיש בו קצת יותר סיבים וויטמינים. והוא גם יותר מגעיל.

לא. והוא לא תזונאי.

הסוכרים אותו דבר מבחינה תזונתית.
לאורז חום יש קליפה- מה שאומר שיש בו קצת יותר סיבים וויטמינים. והוא גם יותר מגעיל.

אז מה בכל זאת השוני בין הסוכרים?
ועוד משהו שרציתי לשאול אותך, ראיתי את הסירטונים שפירסמת על הפרוקטוז, אבל האנגלית שלי לא משהו ואשמח לשמוע סיכום קצר, בגדול פרוקטוז טוב ליהודים או רע?
תודה

ההבדל הוא התהליכים שהם עברו. סוכן לבן עבר עוד תהליך אחד.
ופרוקטוז במידה רבה זה רע. (אתה יכול להקביל אותו לאלכוהול)

אם אני שותה חלב עם שוקולית אז אני עדיין מקבל את כל החלבון שבחלב נכון?

אני לא מבין משהו..
היום דיברתי עם מישהו שהוא מתחרה.. שאלתי אותו מה הוא אוכל בתקופת מאסה.. הוא אמר לי פשוט כמויות ענקיות של אורז.. ואז שאלתי אותו בקשר לחיטוב על יום העמסה אז הוא אמר שוב שצריך לאכול כמות גדולה של אורז פעם בשבועיים.. אז שאלתי אותו ומה לגבי המבורגרים, חומוס, שווארמה דברים כאלה ביום העמסה או בתקופת מאסה אז הוא אמר לי שממש לא..
ומצד שני אני רואה אפילו פה בסירטונים של MOO וקפטן_שלד שהם אוכלים מה שבא להם וכמה שבא להם..
אז אני לא מבין כן מותר, מה מותר ומתי מותר? התבלבלתי לגמרי..

בהעמסת פחמימות מומלץ לצרוך כמה שפחות שומן. בעליה במסה אפשר לאכול מה שרוצים (אבל עדיף שלא להגזים) כל עוד מגיעים לכמות החלבון היומית ולערכים הרצויים.

הגיע אלי לפני כמה ימים הדיימטייז בטעם טופי, ולמרות מה שאומרים עליו באינטרנט יש לזה טעם של חרא!!!

רציתי לדעת מה הסיפור של האבקה? היא מתערבבת על הפנים! גם עם מיקסר וערבוב של שעה, עדיין יש גושים. גם עם חלב יש לזה טעם ספק-טופי ספק-תפל.
יש למישהו עצה מה עושים? האם זה מקובל בדיימטייז? קניתי 2 דליים שלהם מחו"ל ואני פוחד שאכלתי אותה.

קיבלת אבקה מקולקלת. דיימטייז מתערבב בקלות כמו סוכר.
תשלח להם תלונה והם יביאו לך זיכוי. קורה לפעמים שמקבלים אבקות מקולקלות.

קיבלת אבקה מקולקלת. דיימטייז מתערבב בקלות כמו סוכר.
תשלח להם תלונה והם יביאו לך זיכוי. קורה לפעמים שמקבלים אבקות מקולקלות.
אני צריך לשלוח להם את האבקה בחזרה?
ויש לי 2 דליים, האחד פתוח של הטופי, ועוד אחד בטעם שוקולד שעוד לא נפתח. הם יקבלו את שניהם?
עכשיו כשאני חושב על זה תאריך התפוגה ממש מטושטש, בקושי הצלחתי לקרוא אותו כשקיבלתי את האריזה, וגם הדליים היו מלוכלכים.

תלוי מאיפה הזמנתי. אני קבלתי זיכוי בלי לשלוח בחזרה.
תנסה גם את השנייה, תראה מה מצבה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית