הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

לי יש תות. ערבוב טוב. טעם מצוין. אחלה ערכים. לא עשה לי בעיות בבטן.

אחד המדריכים בחד"כ רב איתי על בסיס קבוע. זה כבר נהיה מציק ואת האמת התחלתי להתעלם ממנו כדי שפשוט יתן לי להתאמן בשקט.
עד לפני חודש כשבטעות נפלט לי שאני עושה דל-פחמימה, הוא מיד קפץ שאני עלול למות, ושיהיו לי חומצות בדם ושהנזק שאני עושה לכבד יהרוג אותי. בקיצור, לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.
כעבור שבועיים הוא בא אלי ואומר לי שהתזונאי (בעל הדוקטורט, שאגב אין דבר כזה) שלו בנה לו דל-פחמימה ועכשיו הוא עושה את זה אבל במינון(!) (30~50 ג' פחמימה ליום).

החלק הבעייתי הוא - שהוא לא עושה העמסה. ברגע הזה פשוט הלכתי משמה ואמרתי לו שאני לא אחראי לנזק שהוא עושה לעצמו (הבנאדם בן 37). בתגובה הוא אמר שהתזונאי המהולל שלו אמר לו שככה צריך, בלי העמסות, כי זה דופק את הכבד.
השאלה היא פשוטה,
1) אני יודע שזה בושה שאני בכלל שואל את זה בכלל, אבל האם הכבד בכלל משחק תפקיד בהעמסות? האם הוא מושפע מהם/ניזוק מהם בצורה כלשהיא?
2) מה הנזק שהוא יכול לעשות לעצמו בזה שהוא לא עושה העמסות? הבנאדם כבר שבועיים מתאמן על מאגרי גליקוגן אפסיים. באמת שלא אכפת לי עליו, אבל האם הוא מסוגל להזיק לעצמו ברמה בלתי-הפיכה?

תודה.

האם אפשר לשמור אומגה 3 בתוך תיק? (לא במקפיא/מקרר)

אם זה לפרק זמן קצר כן. לא הייתי מאכסן להרבה זמן בתיק.

יש עוד מקומות שאפשר לאחסן לתווך של חודשיים-חודש את התוסף חוץ ממקרר או מקפיא (גר אצל ההורים והם לא ממש תומכים)

שים את זה במקום הכי קר וחשוך שיש לך.

אפשר לחשוב שהוא מסתיר DNP

שתי שאלות,מולטי ויטמין של OPTI-MEN לוקחים 2 כדורים ביום?
ומה ההבדל בין מגנזיום רגיל לציטראט? כי קניתי מגנזיום בחו"ל ב30% מחיר מהארץ ולא רשום עליו ציטראט,זה באמת משנה משהו?

לגביי האופטימן זה תלוי כמה ירגות ופרות אתה אוכל ביום אם אתה אוכל ירקות ופירות אז מספיק 2 אם בכלל אל אז עדיף 3,לגביי הציטארט לא יודע

האם יש איזה שהיא סיבה להמנע בחיטוב דל-פחמימה ממוצרי דיאט (קולה זירו, ממתיקים מלאכותיים כמו מתוק וקל)?
האם יש לזה השפעה כלשהיא בדל-פחמימה?

תודה.

השפעה זניחה. שים לב שמתוק וקל כן מכיל מכיל פחמימות במידה מעטה.

מתוק וקל הכי טעים. אבל סתם שתדע שהוא לא 0 קלוריות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית