הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

סתם לידע: חלקי הבשר הרזים שאין בהם הרבה שומן והם לא יקרים ממש(כמו סינטה) הם 4,5,6
השאר בינוניים עד שומנים מאוד. (וזה לא שיש רע בשומן)
בדרך כלל מה שטחון באריזות זה חלקים שומנים ובינוניים-וכן לרוב זה מספר2-צלעות. חלקים רזים בדרך כלל עולים יותר.

נערך לאחרונה:
בדיוק בגלל אנשים כמוכם הפסקתי לתת שיעורים פרטיים.

תחליט, או שה- 2.2 "במיקום הלא נכון" או ש"סתם עוד דרך לחשוב על זה".

אפילו לייל הודה שהוא טעה.
יכול להיות שכתבת "שלופים" ואני קראתי את זה לא נכון. זאת גם אפשרות.

אם חושבים על זה בדרך ההיא, אז ה2.2 במיקום הלא נכון.
כשאתה לא מבין משהו שמישהו אומר, אתה תמיד יוצא מנקודת ההנחה שהוא טועה, ולו רק בגלל שלא הבנת אותו?

נערך לאחרונה:
וואו, שוב ה 2.2 הזה? תחשבו על זה בצורה של יחידות. אם אתה לוקח 2.2 כפול מה שיש לך בקילוגרמים, אתה מקבל את המספר ב lbs. לא מסובך.

לטרול יש דמיון מפותח, זה הכל.

אם חושבים על זה בדרך ההיא, אז ה2.2 במיקום הלא נכון.
כשאתה לא מבין משהו שמישהו אומר, אתה תמיד יוצא מנקודת ההנחה שהוא טועה, ולו רק בגלל שלא הבנת אותו?

לא, ואתה?

עושה רושם שזה בדיוק מה שאתה עשית. לא הבנת מה אני כתבתי, ולכן מיד הסקת שה- 2.2 ב"מיקום הלא נכון".

וואו, שוב ה 2.2 הזה? תחשבו על זה בצורה של יחידות. אם אתה לוקח 2.2 כפול מה שיש לך בקילוגרמים, אתה מקבל את המספר ב lbs. לא מסובך.

לטרול יש דמיון מפותח, זה הכל.

כן, שוב.
זה הסיכון שאתה לוקח כשאתה נהנה להתבוסס ב- brain farts של אחרים.

מה אחי, שלופים, כולם יודעים מה זה.
מה לא שמעת על הביטוי הזה אחי?

אני בתקופת חיטוב, ירדתי עד עכשיו 6 קילו.
עכשיו נתקעתי מבחינת המשקל כבר בערך שבוע וחצי, חשבתי על קיצוץ פחמימה אבל אני לא יודע מאיפה לקצץ.
ארוחת בוקר: דגני בוקר ספיישל קלוגסK וחלב 3%, יוגורט 3%.
ארוחת 10: לחמנייה עם גבינה צהובה ובולגרית.
ארוחת צהריים: חזה עוף עם אורז.
אורחת ערב: 2 ביצים וסקופ אבקת חלבון עם 400ML חלב 3%.
הקיצוץ היחידי שאני רואה פה זה הלחמנייה של ארוחת 10, אבל זה לא ממש אפשרי כי זה הסנדוויץ של ביתצפר אין במה להחליף אותו.

שבוע זה לא אינדיקציה
יש נוזלים שמשפיעים
תמתין שבועיים לפחות
בנתיים אתה יכול להוסיף קצת אירובי, עדיין אל תקצץ בתפריט
אתה יכול להחליף את החלב בגבנ"צ - ככה אתה מחליף את הפחמימה של החלב בשומן

אירובי זה הסיוט הכי גדול שלי.
ואיך אפשר להחליף את החלב בגבנ"צ הרי הוא בדגנים בבוקר, ובשייק.

אז תחליף את הדגנים בלחם (קל אם אתה קצר בקלוריות) - לא חייבים לאכול קורנפלקס בבוקר
ואת החלב בגבנצ'

בן אדם בחיטוב חייב לדלל את מאגרי הפחמימות בגוף כדי שיהיה שימוש בשומן כאנרגיה?

קריאטין טוב לחיטוב?? או שעדיף להשתמש בו רק במסה?? או שזה לא משנה באיזו תקופה אני משתמש בו??

קפאין במינון גדול מאוד מעודד מיטוזה מואצת של תאים. מישהו יודע באיזה מינונים מדובר?

בפורטל יש כול מיני תפריטים למסה ורשום שם 2 כוסות אורז איך אני אמור לדעת איזה כוסות ? אני משתמש בכוסות פלסטיק הרגילות השקופות - זה בסדר?
ו2 כוסות אורז זה אחרי בישול או לפני בישול ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית