הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,290
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,290
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

בפורטל יש כול מיני תפריטים למסה ורשום שם 2 כוסות אורז איך אני אמור לדעת איזה כוסות ? אני משתמש בכוסות פלסטיק הרגילות השקופות - זה בסדר?
ו2 כוסות אורז זה אחרי בישול או לפני בישול ?

2 כוסות של אורז אחרי בישול. הכוסות שאתה משתמש זה בסדר אבל אל תשתמש בהם פעם אחת ותזרוק. אפשר לשטוף אותם או להשתמש בכוס אמיתית במקום.

אה חח ניסיתי לאכול 2 כוסות אורז לפני בישול התפוצצתי חחחח בקושי סיימתי את הכול.
ואני לא זורק פלסטיק כמעט משתדל שלא.

נגמר לי האורז והפסטה אין לי כוח ללכת לקנות עכשיו ועוד שעה שעה וחצי יש לי אימון כמה פיתות לאכול ? חח ^^
ומה הערך התזונתי של פיתה עגולה?

חחח כן אימון די קשה הולך להיות אני תפוס קצת.
ואני אוכל 3 כוסות אורז אחרי בישול לא יודע כמה קלוריות יש בזה, זה רשום בפורטל בתפריטים שם.

משה , או שאר המבינים בתזונה, יש סיכוי שהגוף שלי מגיב יותר טוב לחיטוב רגיל (גירעון של 1400-1600), מאשר לתוכנית כמו UD2?
בכל הקשור לחיטוב, מבחינת היקפים משקל, אחוזי שומן וכו'.

מה ההסבר לזה?
אני משקיע הרבה יותר, אני עושה הכל לפי הספר, ורואים תוצאות , אבל בדיוק באותו זמן בחיטוב הקודם שלי הייתי יותר חטוב, בעיקר בבטן, ובחיטוב הקודם לא עשיתי כמעט אירובי, אימוני ריקון גליקוגן , והאימונים שלי היו שוק ועדיין החיטוב הלך יותר טוב, והתחלתי על אותו אחוז שומן בערך.

• פותח/ת השרשור
שהגוף שלך מגיב יותר טוב כשאתה עם פחמימות, זה קורה הרבה רק אנשים לא מבינים את זה וחושבים שפחמימות זה רעל. יש המון הורמונים תלויי פחמימה, בגלל זה כל ילדי ה AD כאן מזייניום כל היום את השכל ואוכלים 20 גרם פחמימה וזורמים עם הזרם מקריאה של מאמר סיכום בפורטל ובלי קריאה של הספר והמחקר בכלל על הנושא.
בכל מקרה, תעשה דיאטה מאוזנת, עם הצורך תעשה פרוטוקולים או שתשלב חומר כזה או אחר (יהומבין, אפדרין וכו')

אני משלב אפדרין, בדיאטה הקודמת הייתי על 100 גרם פחמימה ופה אני על 40 בערך, ועשיתי שם העמסה פעם ב10-14 יום, אולי זה קשור להעמסות גם.

בכל מקרה אני אסיים את התוכנית עד הסוף(עוד 4 שבועות), ואם באמת התוצאות יהיו דומות לחיטוב הקודם או אפילו בקצת יותר טובות אז אדע לא להתקרב יותר לסוג כזה של דיאטה, זה באמת לא שווה את זה אם באמת זה יהיה המצב.

לאחר תקופת ההסתגלות בAD הגוף שלי למעשה לומד לשרוף אנרגיה משומן הכל טוב ויפה אבל כשאני עובר לשלב המסה מה הקטע של ההעמסות אם המאגרי גליקוגן שלי כבר מלאים ואני משתמש בשומן כאנרגיה?

• פותח/ת השרשור
המאגרים שלך לא מלאים, כי אתה לא אכול פחמימות. פחמימה = גליקוגן.
AD = דביליזם טהור
הייתי אומר לפחות 150g פחמימות ביום במסה

לייל מוסר שאתה אימפוטנט ובגלל זה ככל הנראה הסקוואט שלך גבוה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית